Opublikowano 26 Maja 20179 l 21 godzin temu, JawoR36 napisał: Wydech jak poszukasz to wyrwiesz za 200-300zł z wieszakami. Kupiłem za 200zł pół roku temu. PS. Jakbyś czasem nie wiedział, to ja od tych Rotorów 19'' Tak, właśnie się zorientowałem
Opublikowano 26 Maja 20179 l Koledzy zerknijcie proszę do tematu: Czy kompresor się zatarł? Czy jeszcze coś da się uratować czy tylko wymiana?
Opublikowano 26 Maja 20179 l Wieczór dobry Kurde jak rozkładają mi się lusterka to skrzypią. . . (jakby ten plastik ocierał czy coś) Ale tylko jak jest gorąco na dworze. Co z tym zrobić (siara jak cholera) fura prawie jak z 2015 roku , a tu skrzypi jak stary Żuk. Popsikać czym tam?(WD40?), czy trzeba rozbierać i czyścić? Ktoś coś? Z góry dzięki za sugestie.
Opublikowano 26 Maja 20179 l U mnie też tak skrzypią, zwłaszcza prawe, po stronie pasażera. Psikalem smarem w płynie, ale to nic nie dało, chyba trzeba ściągnąć taflę lustra i od wewnątrz przesmarowacWysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Maja 20179 l ja mam wrażenie że to sprężyna zgrzzzzypiiii podczas ruchu, więc piskanie nie nie da.
Opublikowano 26 Maja 20179 l Ale coś jest nie tak, bo to nie jest ten dźwięk, który jest normalnie, tylko taki mechaniczny, jakby coś pękałoWysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Maja 20179 l No rypi jakby sprężyna. . . może w następną sobotę rozbiorę jak znajdę chwilę i dam znać jak z efektem. Ale wydaje mi się, że te podzespoły powinny chodzić na "sucho" żeby się tam syfu nie zbierało. . .
Opublikowano 28 Maja 20179 l Nie chce ktoś prawie nowych opon Goodyear F1 Asymmetric 3 najnowszy model z indexem do 300km/h 245/40/18 opony z gwarancją i ubezpieczeniem oddam w dobrej cenie. DOT to marzec 2017 więc świerzutkie.
Opublikowano 29 Maja 20179 l tyle co kupiłem komplet ale 19" dlaczego sprzedajesz? coś Ci nie pasuje w nich? jak dla mnie to fajnie trzymają i są bardziej miękie niż Dunlopy sportmaxxy
Opublikowano 29 Maja 20179 l Dnia 5/26/2017 o 09:23, krystian3769 napisał: Skręć kołem i szarpnij ręką za lewą półoś, góra dół I wszystko będziesz wiedział Hey, polosie nowe.. ale sprawdze, co mi tam
Opublikowano 29 Maja 20179 l Hey, polosie nowe.. ale sprawdze, co mi tam [emoji4] Czyżby to przez te Twoje szaleństwa za kółkiem? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Maja 20179 l Dnia 5/26/2017 o 11:29, arturek986 napisał: Nr błędów pojawiały mi się różne 5211, 5227, 5231 ale treść jest zawsze taka sama - ciśnienie w systemie/ na szynie paliwowej P0087 - za niskie P0087 - Wywalilo mi ten blad, jak zalalem slaba rope na stacji przy wjezdzie do szwajcarii.. pelen bak jakiegos syfu i co chwile tryb awaryjny i ten blad... po zalaniu kolejnego baku BP ultimate koniec problemow... za pare dni wymieniam filtr paliwa i zobaczymy czy juz sa opilki czy to bylo tylko paliwo.. Edytowane 29 Maja 20179 l przez st4yKool
Opublikowano 29 Maja 20179 l Teraz, TOM3K napisał: Czyżby to przez te Twoje szaleństwa za kółkiem? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka bez przesady problemy sie zaczely jak dziewczyna przejechala troche na odkreconym kole, po tym jak ktos probowal je zawinac.. wiec to moze byc cokolwiek :|
Opublikowano 29 Maja 20179 l jak nie można dojść co jest uszkodzone to potrafi to doprowadzić człowieka do szału.. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Maja 20179 l dokladnie.. ale nie mam sumienia takiego czegos sprzedawac nawet.. musze to zrobic.. :|
Opublikowano 29 Maja 20179 l 14 minut temu, st4yKool napisał: Hey, polosie nowe.. ale sprawdze, co mi tam Jeżeli było by to wyrobione gniazdo w skrzyni lewej pólosi. To czy pólosie są stare czy nowe akurat tu nie mają znaczenia Ale obstawiam że raczej to nie to... Edytowane 29 Maja 20179 l przez krystian3769
Opublikowano 29 Maja 20179 l Panowie Czy da się w jakikolwiek sposób odtwarzać muzykę z yt/spotifi na MMI 3g + SIM ?
Opublikowano 29 Maja 20179 l 3 godziny temu, krystian3769 napisał: Jeżeli było by to wyrobione gniazdo w skrzyni lewej pólosi. To czy pólosie są stare czy nowe akurat tu nie mają znaczenia Ale obstawiam że raczej to nie to... U mnie w automacie to inaczej wyglada.. niz w tych 2.0tdi, ale jakis tam trop, zobaczymy.. dzieki
Opublikowano 29 Maja 20179 l 1 godzinę temu, deafca napisał: Panowie Czy da się w jakikolwiek sposób odtwarzać muzykę z yt/spotifi na MMI 3g + SIM ? U mnie na MMI 3G, Spotify po bluetooth odtwarza bez problemu, w Media wybiera się jako źródło telefon i w głośnikach gra to co się włącza Edytowane 29 Maja 20179 l przez l2k2