wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mozesz bez problemu załozyc Musisz zmienic sterowniki w drzwiach ale wczesniej odczytaj jakie masz moze ci obsługują składanie lusterek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jest to gdzieś opisane jakie numery sterowników obsłużą tę funkcję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jest to gdzieś opisane jakie numery sterowników obsłużą tę funkcję ? Jak bedzie z kupował to ci podpiewiem koszt jednego sterownika to od 80 do 120 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 czy jeśli mam pakiet oświetlenie to mogę uruchomić VCDS'em to żeby oświetlenie pod nogami paliło się cały czas przy włączonych światłach? aktualnie mam tak, że pali mi się tylko jak otwieram auto z pilota, otwieram drzwi lub wyciągam kluczyk ze stacyjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Tak mozesz uruchomić podać ci kodowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jakbyś mógł to będę wdzięczny jutro bym to sobie włączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Masz odblokowane UKRYTE MENU ? Ukryte MENU w MMI 3G 5F-Inf.Elektr.--->ADAPTACJA 10--->Channel 6 zmiana z 0 na 1 Reszte masz tu ---> AudiEnthusiasts Vag Com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 mam, mam. odblokowywałem przy innej okazji. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jeszcze w MCE 09 kodowanie Oświetlenie w przestrzeni nóg (regulacja) 09-Centr.Elektr.--->Coding07---> Long Coding Helper---> BYTE 16 Bit 6 zmiana z 0 na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 to też jest w linku, ale mimo wszystko dziękuję chyba jakieś dobre whisky będę Ci musiał postawić w BT za tą pomoc ---------- Post dopisany 13-10-2012 at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany 12-10-2012 at 21:09 ---------- uaktywnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dynamat ktoś próbował?, warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 http://s18.postimage.org/kn352gpn9/audi1.jpg czy zegary z kolorowym fisem mają też inną barwę podświetlenia obroto i prędkościomierza (wydają mi sie bardziej podchodzące pod niebieski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mają tą sama barwę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 gdyby sie ktoś orientował to poszukuje kompletnej podsufitki do a4 b8 kombi ale w normalnej cenie do max 2000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaj Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 mam zonk w sprawie zawieszenia. Czy będzie pasowało od s4 b8 do a4 b8 quattro caha? Są jakieś różnice w amortyzatorach? bo w sprężynach to nie sądzę (poza twardością). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pewnie jeszcze nikt nie testował takiej konfiguracji ale problem moze być z roznicy wysokosci przód wzgledem tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaj Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 czyli etka niewiele pomoże? rozumiem że chodzi Ci o to że przód może troche wysoko być po przełożeniu ze względu na większy ciężar silnika 3.0 tfsi z s4 w stosunku do 2.0 tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 czyli etka niewiele pomoże? rozumiem że chodzi Ci o to że przód może troche wysoko być po przełożeniu ze względu na większy ciężar silnika 3.0 tfsi z s4 w stosunku do 2.0 tdi? Tak sądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam,W mojej A4 B8 2011/04 1,8 TFSI silnik CDHA skrzynia NCT z przebiegiem 20.000km (na gwarancji ASO) prze zmianie biegów 1-2-3 w fazie wysprzeglania słychać stukanie dochodzące ze skrzyni biegów. Byłem w ASO potwierdzili, że jest coś nie tak – zabrali samochód na warsztat i po godzinie oznajmili, że muszę odstawić samochód na kilka dni bo trzeba będzie ściągnąć skrzynie biegów i sprawdzić co się dzieje. Również poinformowano mnie, że jeśli trzeba będzie wymienić tarczę sprzęgłową to niestety gwarancja nie obejmuje tej części i będę musiał pokryć wydatek z własnej kieszeni. Panowie ktoś może coś doradzić? Czy to normalne dla skrzyń NCT aby po 20.000km zwykłej jazdy coś zaczynało się już psuć. Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam Po dwutygodniowym postoju samochodu w ASO i po nieudanej próbie naprawy skrzyni biegów skończyło się na całkowitej wymianie na nową. Stuki i świsty już nie występują pozostaje tylko niesmak czy nowoczesne skrzynie Audi muszą być całkowicie wymieniane po 20.000km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Grzesiu, mam kupić 2 wtyki 1J0973714 czy 8K0973704 oraz 2 wtyki 1T0972703 czy 3B0972724? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi