Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Tomek_091019 napisał:

Panowie do czego służy ostatni przycisk, ten po prawej?

Elektryczna roleta tylnej szyby.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 godzin temu, Hugo napisał:

@Tomek_091019  - roleta tylnej szyby :hi:

Frogum. Są świetne. Wytrzymałe. Latam tylko na gumach. Jak będę zmieniał kiedyś to znowu je kupię. 

9 godzin temu, KoJ@K napisał:

Tak jak wyżej, Frogum albo ori gumowe.

dzięki Panowie zakupie jak polecacie :)

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje szybko odpowiedzi, mam amory przód SACHS 8K0 413 031 AF a tył 8K0 513 035 K i nie wiem czy to amorki S-line 1BE czy 1BA ?? Wie ktoś może?

Edytowane przez Konrad20vt
Opublikowano
11 minut temu, Konrad20vt napisał:

Potrzebuje szybko odpowiedzi, mam amory przód SACHS 8K0 413 031 AF a tył 8K0 513 035 K i nie wiem czy to amorki S-line 1BE czy 1BA ?? Wie ktoś może?

1BA  ?

Opublikowano

Dziekuje Ci bardzo za szybką odpowiedz! :D

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy dolna część oryginalej gałki zmiany biegów z pakietu sport i s-line ta srebrna poniżej skóry jest aluminiowa czy plastikowa?

Opublikowano

To jak o gałke pytanie to się od razu podepne - czy ten plastikowy pierścień pod spodem, ten którym się zapina gałkę z mieszkiem jest do kupienia jako osobny element ?

Opublikowano

Moja gała s-line ma aluminiowy dół. A co do plastiku, to jest jedna część z mieszkiem. Połamałeś?

Opublikowano
30 minut temu, zabiello napisał:

Może mi ktoś powiedzieć czy dolna część oryginalej gałki zmiany biegów z pakietu sport i s-line ta srebrna poniżej skóry jest aluminiowa czy plastikowa?

metalowa :) 

Opublikowano

No niestety, bo próbowane było ją założyć na gałkę zamiennik...

Opublikowano

O ten pierścień Ci chodzi?

0E960A30-F350-43F2-8239-85FD861A7F65.jpeg

Opublikowano

Tak dokładnie, o ten plastikowy - jest on do dostania osobno, ma jakiś swój numer części ?

Opublikowano
57 minut temu, KoJ@K napisał:

Tak dokładnie, o ten plastikowy - jest on do dostania osobno, ma jakiś swój numer części ?

Wątpię, trzeba zerknąć w Etke. Ostatecznie można kupić taką gałkę za 10 euro. 

http://s.aliexpress.com/mI3aQZRB

Opublikowano

No to taką właśnie mam, ale z tego co pamiętam ten pierścień z niej był chyba troche inny niż w ori ?

Opublikowano
4 godziny temu, KoJ@K napisał:

No to taką właśnie mam, ale z tego co pamiętam ten pierścień z niej był chyba troche inny niż w ori ?

Wystarczy mocno scisnąć trytytka i nie ma szans wyrwać tego ☺

Opublikowano
4 godziny temu, KoJ@K napisał:

W etce gałka i mieszek to jedna część. Jak chcesz się bawić, to kup jakąś styraną ori gałę na Allegro i przekładaj. 

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie wymiany Tunera Radiowego. Mam pasywny system głośników i chiałbym wymienić na Sound System. Doczytałem że tuner o numerach 4G0035056 obsługuje Sound System. A jak to jest z tym tunerem o numerach 4G0035061 czy on też ma wbudowany wzmacniacz pod Sound System?

Jeszcze jedno, czy końcowe literki w tych tunerach przynosiły jakieś znaczące zmiany w oprogramowaniu czy też nic się nie zmieniało a oznaczają tylko datę produkcji?

Może ktoś ma na sprzedaż jeden z tych tunerów?

Opublikowano (edytowane)

Panowie pomocy

Edytowane przez egon47
Opublikowano

Hej, orientujecie się może czy jak mam teraz w przedlifcie taśmę i przełączniki Kostal to da radę wymienić je p&p na polifta valeo? Mocowania i wtyki będą takie same czy trzeba szukać polifta kostal ?

Opublikowano

Chłopaki nie macie jakiś namiarów na części blacharskie? konkretnie potrzebuję drzwi kierowcy do polifta w kolorze LY7S Daytona Grau