dziadek Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Hej, Prawda to że jasne kolory Audi maluje grubsza warstwą - białe, srebrne? Czy to ściema serwisu? I że niby A5 ma grubszą powłokę lakierniczą niż A4 i A6 Coś mi tu śmierdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No to po montazu webasta w B8 Info ASO nie da się zakodować nawet kompa z sterownikiem webasta , gdyż producent nie przekazuje kodów umożliwiających zakodowanie używanego urządzenia w sterowniku auta czyli brak możliwości dzialania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Czyli nie ma szans, żeby je u Ciebie do życia powołać ? Czyli jedyna opcja to zakup i montaż nowego webasta w ASO? o cenę nie pytam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Hej, Prawda to że jasne kolory Audi maluje grubsza warstwą - białe, srebrne? Czy to ściema serwisu? I że niby A5 ma grubszą powłokę lakierniczą niż A4 i A6 Coś mi tu śmierdzi... pierwszy raz coś takiego słyszę.. a A5 ma normalną powłokę lakierniczą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaj Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Panowie bede sie przymierzal do zalozenia webasto. Nie mam etki, dlatego jakbyscie mogli napisac co konkretnie potrzebuje. Napewno samo "webasto" (nie wiem jaki nr katalogowy), sterownik (nr?), jakaś wiązka (?). Duzo z tym roboty? Dam rade sam to zrobic? Pewnie ze dasz rade kupuj graty i zakladaj Zawsze bierz uzywke z wszystkimi gratami najlepiej kompletne z rozbiorki auta . Co sądzicie o tych ledach, sprzedający pisze że nowe. Obawiam się że jak nowe to może jakieś odpady z produkcji. Cena chyba nie jest zła. http://allegro.pl/audi-a4-b8-combi-led-lampa-tyl-i1861523883.html Pozostaje kwestia adaptacji. Ma ktoś może pojęcie jak to można zrobić?. Albo kto to w Wawie ogarnie i za ile? Smialo bierz Ja akurat jestem na etapie zakladania . To nie taka prosta sprawa z zalozenieniem ale temat do ogarniecia Kolo ciebie w Jozefowie w NAVISERWIS montuja takie cos podzwon i popytaj Dzwonilem do naviserwis, oddzwonili do mnie bo nie nie mógł pracownik wycenić od razu i powiedzieli że musze im najpierw powiedzieć jaki mam sterownik świateł. Bo od tego zależy cena usługi. A ponieważ nie wiem jaki mam to temat na razie wstrzymany. Pasuje mi ich lokalizacja bo mam do nich ok. 5km, także dzieki wrclaguna za podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Pytanie badawcze , byl by ktos z was chetny na moj wydech OEM cat - back z podwojnym wyjsciem ( lewa , prawa ) w wersji Sline czyli z koncowkami chromowanymi.Stan nowy.Do tego dokladka zderzaka S line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 pasuje do diesla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 a tego to a juz nie wiem .Niewykluczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalek123 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Mam pytanie o dystanse kół. Czy ktoś montował do b8 dystanse i jakiej grubości, przy jakiej feldze. Jak to dopasować aby nie obcierało. Są wersje z centrowaniem lub bez. Czy to jest w 100 % bezpieczne. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pasuje do diesla? pewnie tak skoro w B7 do BRD pasowal p&p od S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo kurcze szukam ciągle wydechu... przeszła mi okazja koło nosa - spóźniłem się 1 dzień z decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo kurcze szukam ciągle wydechu... przeszła mi okazja koło nosa - spóźniłem się 1 dzień z decyzją a to sie jeszcze nie nauczyles, ze jak cos sie pojawia to trzeba od razu klikac a nie rozmyslac jak Ci nie bedize pasowac to potem odsprzedasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 teraz mam nauczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Mam pytanie o dystanse kół. Czy ktoś montował do b8 dystanse i jakiej grubości, przy jakiej feldze. Jak to dopasować aby nie obcierało. Są wersje z centrowaniem lub bez. Czy to jest w 100 % bezpieczne. Proszę o pomoc Jaka felge chcesz wlozyc i z jakim ET a dystanse mozna smialo dawac [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 06:57_________________________________________________http://moto.allegro.pl/dol-zderzaka-audi-a4-b8-8k0-s-line-i1893641474.html pytac dzwonic jaki stan [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 08:03_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-s-line-8k0-zderzak-08-i1893247493.html kompletny [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 08:07_________________________________________________http://moto.allegro.pl/komputer-sterownik-modul-audi-q5-q-5-a5-a-5-i1893264269.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Mironek => http://moto.allegro.pl/audi-s4-b8-2008-11-rok-sedan-zderzak-tyl-i1884103501.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Mironek => http://moto.allegro.pl/audi-s4-b8-2008-11-rok-sedan-zderzak-tyl-i1884103501.html Ciekawe czy jest listwa bo w ASO 380 pln Trzeba zadzwonic i popytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ma ktoś fotkę jak wygląda lampka w podsufitce z tyłu ta "lepsziejsza" niz standardowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ja mam fotkę Jutro wrzucę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ma ktoś fotkę jak wygląda lampka w podsufitce z tyłu ta "lepsziejsza" niz standardowa ? A jaka to jest ta lepsiejsza, czym się różni od standart ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ma osobną włączaną prawą i lewą stronę no i jest czarna i ma 2 białe oczka a nie cała biała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi