jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 w sedanie nie da się P&P. musiałbyś klapę wymienić..
darecy Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 zobacz na kształt np: A4 8K0 8K5 B8 LED HELLA MONTAZ KODOWANIE RZESZOW (2988713555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dodatkowo zderzak jeszcze troszke odstaje
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 przeciez klapa tez jest P&P . nie wprowadzaj kolegi w blad! wszystko pasuje P&P, trzeba "tylko" wymienic klape
darecy Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dodatkowo zderzak jeszcze troszke odstaje ale ja Cię reklamuję
Hohe Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 przeciez klapa tez jest P&P . nie wprowadzaj kolegi w blad!wszystko pasuje P&P, trzeba "tylko" wymienic klape Dobre. Można też zostawić same koła i wymienić Audi. Pasuje P&P.
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Gdzies mam fotki takiego Chorwata co to robił i wstawiał na http://www.audizine.com/wiki/index.php?title=B8_A4#VCDS_.28VAG-COM.29_codes
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Chyba Ci sie linki pomylily ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Koła tez sa P&P wiec po co zostawiac
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 od kilku dni to od Ciebie slysze! Hamulce
Hohe Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Chyba Ci sie linki pomylily ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Koła tez sa P&P wiec po co zostawiac Mój portfel nie podchodzi P&P do polifta. Tu jest problem. Trzeba by go rezać, ale policja przeszkadza.
damianw Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki Panowie za szybką odpowiedź. W między czasie przejrzałem i faktycznie klapa się różni od tej przedliftowej. Poliftowe ledy podobają mi się bardziej niestety niż te przedliftowe (tzw. neoledy). Szkoda, ale jakby tak ładnie wszystko wymienić to i przód i tył co by się zgrywało .
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 od ktorych Ci sie bardziej podobaja? Masz ledy z tylu?
damianw Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 od ktorych Ci sie bardziej podobaja? Masz ledy z tylu? Mam zwykłe niestety i chciałem poliftowe wstawić. Moja wersja to Ambient, więc z ambicjami na mody
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 rozumiem, ze to co Ci kolega darecy wyslal w auckji Ci sie nie podobaja?
damianw Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Jak zwykle to kwestia gustu. Czy mi się nie podobają? Są ładne, no ale poliftowe ładniejsze, oczywiście moim skromnym zdaniem
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Jasne... tylko widzisz ile rzeczy musialbys zmienic. Potem za pewne dojdzie rozwazanie, czy nie zrobic przodu Ale pociesze Cie, sa tutaj ludzie, ktorzy maja wieksze dylemanty, jak np zalozenie MMI 3g+
damianw Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Wiem, wiem. Jakbym się zdecydował to i przód poszedłby do wymiany, ale czy to ma sens? A wnętrze? Auto będzie udawało poliftowe, a ja już wołałbym sprzedać i zmienić na polift całkowity. Przeglądałem cały wątek ja na MMI się nie zdecyduje . Co mnie interesuje to bikseny przód (oczywiście całkowity mod, ze spryskami i poziomowaniem - jak oryginał), ledy tył, czujniki parkowania przód z wizualizacją, QQ1 - co dla mnie osobiście jakimś nieporozumieniem jest brak oświetlenia w schowku pasażera, lusterko wsteczne ściemniające się - mam czujnik deszczu/zmierchu a lusterka już nie . Aktywacja FIS - co wiąże się z wymianą manetki. No ale za to mam Bluetooth'a BTW: jakby ktoś widział gdzieś: 18" FELGI ORYGINALNE AUDI A4 A5 Q5 (2906607034) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - aukcja się skończyła. Z chęcią przygarnę
_Gabriel_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 wooo.... to troche grzebania bedzie! Rozumiem, ze sobie zdajesz sprawe, ile elementow trzeba wymienic przy zmianie przodu na poliftowy?
Rekomendowane odpowiedzi