rslj Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Przy pełnej elektryce foteli sa jeszcze dwa dodatkowe bezpieczniki termiczne w słupku A ---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Jakby ktos chciał załozyć Asystenta Swiateł ===> ASYSTENT ŚWIATEŁ DROGOWYCH DO AUDI A4/A5/Q5 (3116192628) - motoAllegro Taniocha, ciekawe czy wliczona jest wymiana gateway'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Można jakoś sprawdzić czy wszystkie LED są sprawne w tylnych lampach ?? Ale przed montażem w momencie zakupu. Jakoś na krótko do zasilania ?? Tylko żeby czegoś nie upalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ja zrobiłem ale mi komfort wybuchł Mi właśnie też, w niedzielę, przy podłączaniu lamp poliftowych:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bogdan co dokładnie u Ciebie? U mnie rozregulował sie immo i laweta powiozła dzisiaj autko do elektryka odciągałem dzisiaj hamulce ręczne "na krótko" barak dostępu z poziomu VCDS bo nie szło nawet auta wypchnąć z garażu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mam fajne dwie sztuki lamp LED ale okazuje się że 2 szt diodek nie świecą, czy to jest rozbieralne jakoś można to naprawić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 rozmawiałem o tym z WRC.. podobno trzeba całe lampy wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mam fajne dwie sztuki lamp LED ale okazuje się że 2 szt diodek nie świecą, czy to jest rozbieralne jakoś można to naprawić ?? Lampy są scalone i brak do smd dostępu, trzeba rozcinać i kleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Oj to lipa straszna, chciałem kiedyś zwykłą żarówkową rozciąć, kiepska sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bogdan co dokładnie u Ciebie? U mnie rozregulował sie immo i laweta powiozła dzisiaj autko do elektryka odciągałem dzisiaj hamulce ręczne "na krótko" barak dostępu z poziomu VCDS bo nie szło nawet auta wypchnąć z garażu! Ajjj:kwasny: to chyba ktoś przesadził z rezaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 za grube paluchi... do tych małych pinów w ałdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jędrek, możesz sprawdzić kodowanie rolety elektrycznej u siebie w A5? Juz wszystko założone u mnie, tylko bym potrzebował kodowanie. Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 za grube paluchi... do tych małych pinów w ałdi I już nie ta sprawność, a oko też już nie te:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 A może zna ktoś opis pinów w złączu tylnej lampy, to jest prawa lampa w błotnik. Który to postojowe, stop a który masa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Janusz daj mi na PW swój email to Ci prześlę schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Oki, dzięki już rozkminiłem Ale dzięki, podeślij przyda się na pewno, mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jędrek, możesz sprawdzić kodowanie rolety elektrycznej u siebie w A5? Juz wszystko założone u mnie, tylko bym potrzebował kodowanie. Dzięki z góry napisz gdzie mam sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Te Janusz z tego co pamiętam to po czarnym suficie byłą gadka że ni c**ja już nic nie robię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jędrek, w module komfortu. A znasz może Security Access do modułu komfortu? Czy jest taki sam do wszystkich modułów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi