Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie. i czyta ono MP3

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rozumiem. A czy w takim razie w MMI 2G jest możliwość odczytu MP3 z innego źródła, niż CD? Wyczytałem, że jest tam port USB. Czy w takim razie można podpiąć jakiegoś pendrive'a, i z niego czytać MP3?

Opublikowano

Jak masz AMI Audi Music Interface to możesz podpiąć Ipoda Iphona etc ale po co komu MP3 toż to słaba jakoś dźwięku jak nie wiem.

Opublikowano

Pany wymieniał ktoś z was żarnik xenonu ? spalił mi się prawy tzn chyba się spalił bo nie świeci chyba że mógł bezpiecznik paść ? czy oba by nie świeciły ?

Opublikowano

Moze to przetwornica :wink: zrob zamianke z lewego na prawy reflektor i wtedy bedzie wiadomo co padło .

Opublikowano

Dokładnie zamień miejscami palniki i będziesz od razu wiedział:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

A jak podepnę pod kompa nie będzie wiadomo bez zmieniania ? Dziwnę trochę że przy takim przebiegu 150tyś jeszcze ze światłami do jazdy dziennej żarnik by padł hmmm

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

hmm a da radę same przetwornice podmienić ? ma ktoś numer przetwornicy ? bo nie mogę doszukać się w etce tak samo jaka ma być żarówka :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ----------

czy to będzie ten numer ? 8K0 941 597 w ASO 1100zł :facepalm:

Gość Stanley-AUDI
Opublikowano
A jak podepnę pod kompa nie będzie wiadomo bez zmieniania ? Dziwnę trochę że przy takim przebiegu 150tyś jeszcze ze światłami do jazdy dziennej żarnik by padł hmmm

Mi też padł jeden żarnik jakiś czas temu , jak by co to jeden mam na zbyciu używke zależy jakie oznaczenie masz , bo ja kupiłem dwa nowe

Opublikowano

Jednak żarnik miałeś nie przetwornice ? już nie wiem co lepsze :facepalm: ile płaciłeś za żarnik ? czy tego czasem nie wymienia się oba jak jeden padnie ?

Opublikowano
Jednak żarnik miałeś nie przetwornice ? już nie wiem co lepsze :facepalm: ile płaciłeś za żarnik ? czy tego czasem nie wymienia się oba jak jeden padnie ?

Zawsze dwa tak jak amorki:D

Opublikowano

No właśnie to chyba lepiej już przetwornica ;/

Gość Stanley-AUDI
Opublikowano

za komplet dwa żarniki nowe coś koło 500 zł , powinno sie dwa wymieniać jak zawsze żarówki w lampach ale czasem zależy to od kosztów , ja jak chciałem wtedy dokupić używke to jak na złość nigdzie nie było , natomiast jak bym kupił nowy zarnik 1 szt to by była różnica w odcieniu światła , dlatego wcześniej chciałem używke bo na 99% by nie było różnicy w odcieniu .

Ja szukałem używki żarnika PHILIPS D3S bo takie miałem , teraz też takie mam , są też dostępne żarniki z OSRAM ale i tak muszą być takie same firmy w obu lampach , pozatym osram ma mniej białe światło niż PHILIPS ( sprawdzone :naughty: )

Mam na zbyciu 1 szt żarnika uzywany PHILIPS D3S

Opublikowano

Ok muszę jutro sprawdzić co padło czy żarnik czy przetwornica a jest możliwość że to jakiś bezpiecznik ? wcześniej nic się nie działo z żarnikiem świecił identycznie jak drugi nie migał nie cudował etc. No i dziwi mnie że przy tym przebiegu już by się przepalił.

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Trzeba wykręcić cały reflektor ? i go podmienić czy da radę zrobić to jakoś inaczej ? nie trzeba potem regulować reflektorów ?

Opublikowano

Odkrec lampy , nic sie nie stanie (wyłacz zapłon i wyciagnik kluczyk ) .

Zaden bezpiecznik ci nie padł poniewaz kable idą do MCE 09 .

Opublikowano

Lampy musisz odkręcić żeby wyjąć palniki no potem regulacja by się przydała możesz sam ustawić:thumbup:

Opublikowano

A co łatwiej podmienić przetwornicę czy żarnik ?

Opublikowano

Jak to lampy wyjąć lampy żeby palnik zmienić ?? Hmmm, siakaś nowość :shock3:

Opublikowano

No raczej trzeba je odkręcić i wyciągnąć bo nie ma miejsca aby się dobrać do tego. Dobrze że nie trzeba odkręcać zderzaka jak to miałem w VW :facepalm:

Opublikowano

Wymieniałem oba żarniki ale nawet mi do głowy nie przyszło żeby całe lampy wyjmować. Nie jest może super dojście ale bez większych problemów w garażu przy średnim oświetleniu da się to zdziałać. No ale może faktycznie prościej wymontować cały reflektor.