Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

alvaro

Rekomendowane odpowiedzi

Przeraża mnie bardzo niska cena wejścia, która dzieli od wylewu lewych części na rynek :(

Dokładnie tak. IMO nie ma się z czego cieszyć, bo to tylko uprości złodziejom sprzedaż części z kradzionych aut. A co za tym idzie ilość kradzieży może wzrosnąć. I tak już z różnych statystyk wynika, że A4 jest jednym z najczęściej "branych" aut.

Pozostaje chyba tylko z daleka omijać aukcje Allegro mające w opisie "zdjęta ochrona komponentu".

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Nie, ma mniejsze kola wymiarowo od czegos innego...

A nie jest przypadkiem w jakims setupie transportowym?

No strasznie sterczy, aż nieprawdziwie to wygląda.

---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

Weź Grzesiek nie kuś, bo zaraz będę szukał wydechu od S4 i znów o kieszeni pójdzie, a wiesz ze to choroba nieuleczalna :facepalm:

tu inny nowy i na tym samym kole. Zdaje się niżej siedzi, ale dalej jest wóz drabiniasty.

Audi A4 140500.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl

Warto w ogóle tą jednostkę brać pod uwagę ? Chodzi mi o w miare przyzwoite osiągi przy umiarkowanym spalaniu PB. Wersje 120PS od razu odrzucam bo to zapewne nie jedzie.

Auto będzie użytkowane w 90% miasto.

A może by tak do tylnej lampy w kierunki LED wsadzić żarówki, ładnie by się zapalały i szybko wygasały, ktoś to może przerabiał taki temat, bo LED tył całe a żarówka od kierunku zwyklak, na USA miały LED a nasze żarówy :kwasny:

Turzol Sedan ? już nie kombi ? :naughty:

Sedan. Dla ojca szukam czegoś sensownego do 130tysi.

Niestety bez szaleństw bo auto ma być fabrycznie nowe. Stary jest uparty jak osioł i nie da się przekabacić nawet na rocznego na gwarancji :facepalm:

Witam,

Co sądzicie o tej Audi. Da się po zdjęciach cokolwiek powiedzieć, czy malowana, bita itd.?

AUDI A4 B8 2.0 TDI S-LINE KOMBI 2010 KRAKÓW IGŁA (3567374974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdro

Witam,

Co sądzicie o tej Audi. Da się po zdjęciach cokolwiek powiedzieć, czy malowana, bita itd.?

AUDI A4 B8 2.0 TDI S-LINE KOMBI 2010 KRAKÓW IGŁA (3567374974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdro

Po zdjęciach ocenianie to tak jak wróżenie z fusów. Ogólnie na pierwszy rzut oka nie jest źle natomiast trochę jej brakuje do s-line:decayed: No i w tytule 2010 a w aukcji już 2009 :kwasny:

A może by tak do tylnej lampy w kierunki LED wsadzić żarówki, ładnie by się zapalały i szybko wygasały, ktoś to może przerabiał taki temat, bo LED tył całe a żarówka od kierunku zwyklak, na USA miały LED a nasze żarówy :kwasny:

Ja dwa lata temu wkladalem do tylu ledy z can bus i bylo ok

A jaki model takich LED ?? Tak żeby pasowało to fabrycznie tam chyba są 21W żarówki.

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

Czyżby takie coś ... LED BA15S P21W PY21W CAN BUS 21SMD ŻARÓWKA 5W FV (3507567327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

W Passacie B6 , czy Jetta tak fajnie to się szybko zapala i gaśnie, a w naszych B8 zwykła żarówka, bida straszna.

W Passacie B6 , czy Jetta tak fajnie to się szybko zapala i gaśnie, a w naszych B8 zwykła żarówka, bida straszna.

to prawda, zarowki wygladaja beznadziejne - szczegolnie jak ktos ma ledy z tylu( a kto teraz nie ma :wink:)

to prawda, zarowki wygladaja beznadziejne - szczegolnie jak ktos ma ledy z tylu( a kto teraz nie ma :wink:)

Ja nie mam i miał nie będę. A co do kierunków, to taki filmik znalazłem.

Według mnie led czy neon świeci rewelacyjnie. Też byłem sceptyczny do tego, ale jak się patrzy na inne samochodu na drodze np przy kiepskiej widoczności nawet we mgle jak ktoś pociśnie na hamulec fajnie widać samochód jest widoczny. Według mnie dużo też daje to w kwestii bezpieczeństwa no i wygląda dużo lepiej. Żarówki świecą słabo i tak nijako.