Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łaczysz sie wogóle z 77 telefon ?

podaj screen z GATEWAY 19 ( CZY MASZ ODZNACZONY77 TELEFON )

CANY skręciłes ?

telefon w gateway 19 mam odznaczony i kliknałem save. Nie moge wejść w 77 telefon nie łączy mnie z tym kanałem. Prawdopodobnie robiąc instalacje nie skręciłem CANów. To może być przyczyną nie działania?

A u mnie kiedyś jeden z przewodów CAN-a byłł zerwany i telefon dalej działał, tylko komputer pokazywał błąd coś w stylu że komunikacja jednokanałowa.

Sprawdź zasilanie i prawidłowe podpięcie przewodów CAN do R36

a ma ktoś schemat jak to powinno być podłączone? WRCLAGUNA podał mi info jak to podpiąć i tak zrobiłem ale może ktoś mnie utwierdzi jak to powinno być. Bluetooth do radia concert. Mam nadzieje że to tylko wina własnie tych nie skręconych kalbli CAN L i CAN H

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba było pierwsze na sucho podpiac blutka i sprawdzic dzialanie :wink:.

Pogladowe schematy

blutek_1.jpg

blutek_2.jpg

Opublikowano

Chyba te polskie lampy tył do poliftów faktycznie są jakieś trefne, dzisiaj zauważyłem, że nie pali mi prawy neon w błotniku...

Opublikowano

Panowie, już kiedyś pisałem w tej sprawie, ale problem niestety wystąpił po raz kolejny.. Otóż wariuje w mojej B8 czujnik oleju. Kilkukrotnie pojawił się na FISie komunikat o zbyt niskim jego poziomie. Metoda jest prosta, pomaga wyłączyć i włączyć ponownie auto. Ale wiadomo, że to wkurza. Ktoś pisał o akcji serwisowej na tej problem, jednak w ASO sprawdzałem po VINie i nic nie kojarzą w tej sprawie.... Miał ktoś podobny problem ? Możliwe, żeby 3 letnie auto przebiegiem ok 160 tys km brało olej ? Wiem, że najprościej byłoby go zlać i sprawdzić jego objętość, ale jest dość świeży i szkoda go wymieniać.

Opublikowano
Panowie, już kiedyś pisałem w tej sprawie, ale problem niestety wystąpił po raz kolejny.. Otóż wariuje w mojej B8 czujnik oleju. Kilkukrotnie pojawił się na FISie komunikat o zbyt niskim jego poziomie. Metoda jest prosta, pomaga wyłączyć i włączyć ponownie auto. Ale wiadomo, że to wkurza. Ktoś pisał o akcji serwisowej na tej problem, jednak w ASO sprawdzałem po VINie i nic nie kojarzą w tej sprawie.... Miał ktoś podobny problem ? Możliwe, żeby 3 letnie auto przebiegiem ok 160 tys km brało olej ? Wiem, że najprościej byłoby go zlać i sprawdzić jego objętość, ale jest dość świeży i szkoda go wymieniać.

Kup bagnet. Nie kosztuje dużo a będziesz mógł sprawdzać dokładnie bez zlewania.

Opublikowano
Chyba te polskie lampy tył do poliftów faktycznie są jakieś trefne, dzisiaj zauważyłem, że nie pali mi prawy neon w błotniku...

o fu..k!

Opublikowano

o fu..k!

A może one wszystkie to podróby?

Opublikowano

ten z muchą w środku- może coś zmajstrowała :eusathink:

Opublikowano

ale ten czujnik dziala na zasadzie obliczen - i nie zawsze kalkuluje odpowiednio.

jesli chcesz sprawdzic PRAWDZIWY stan oleju, to otworz maske(sterownik w ten sposob odbiera sygnal, ze moze byc dolewany olej i liczy ponownie jego objetosc) i po kilku minutach sprawdz na FISie(tez nie zawsze sie pokazuje). Prawidlowo liczy tylko wtedy, kiedy masz cieply olej

Opublikowano

A jak na fisie? W sensie jak sprawdzić, bo ja u siebie na fisie nic takiego nie widziałem.

Opublikowano
ten z muchą w środku- może coś zmajstrowała :eusathink:

Nieee, ten z muchą to w klapie, ale ta sama strona....:), muszę jeszcze sprawdzić kabelki, czy zasilane dochodzi

Opublikowano

2 ciekawe A4 B8 Avant 3.0TDi z Rosji (19"+airride, S-line)

str. 79

ISSUU - VOLXZONE 24 by volXzone

Opublikowano

ale ten czujnik dziala na zasadzie obliczen - i nie zawsze kalkuluje odpowiednio.

jesli chcesz sprawdzic PRAWDZIWY stan oleju, to otworz maske(sterownik w ten sposob odbiera sygnal, ze moze byc dolewany olej i liczy ponownie jego objetosc) i po kilku minutach sprawdz na FISie(tez nie zawsze sie pokazuje). Prawidlowo liczy tylko wtedy, kiedy masz cieply olej

---> http://a4-klub.pl/2-0-202/bagnet-oleju-2-0-caha-278452/#post3734004

Opublikowano

0pvl.jpg

Szczęsliwego Nowego 2014 roku Wam Życzę ,

aby kolejny rok nie był gorszy w ulepszaniu i dopieszczaniu Naszych czterech kółek :)

Aby modów było jeszcze więcej :)

oraz bezawaryjności.......

Opublikowano

mam recaro S4 B8 komplet pelne skory czarne za 5k.

Stan idealny.

Szuka ktos?:wink::wink:

Opublikowano

A nie znajdziesz do a5 sportback ? :slina:

Opublikowano

Do Siego Roku 2014!!!

Opublikowano
A nie znajdziesz do a5 sportback ? :slina:

Nie. Te kupiłem przez przypadek. Pan odnosil się do ceny s linow i nawet nie widział roznicy:grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

BTW ile trzeba dac za s line B8 wg Was żeby trup nie był? Silnik tylko i wyłącznie 2.0 klekot rok 2008? Ceny na allegro to wiadomo...:doh::doh: