wrclaguna Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tak sa te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 wrclaguna - a po co przerabiać lampy z usa na eu - ja jeżdże spokojnie ponad rok na czerwonych kierunkach i nikt nic nie powiedział :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 wrclaguna - a po co przerabiać lampy z usa na eu - ja jeżdże spokojnie ponad rok na czerwonych kierunkach i nikt nic nie powiedział :> ....to szczescie ze cie nikt nie skontrolowal chcemy przerobic tylne lampy z US na EU Mamy schematy wtyki piny i do dziela Jutro zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 badanie techniczne przechodzi spryskiwaczy do bi-xenonów też nie mam (jak to w ameryce). ale tylne kierunki są widoczne więc po co mają się czepiać, każdy zobaczy, że skręcam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A dowiadywałeś się co na to ubezpieczyciel w razie jakiejś stłuczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 trÓp ?????????????? na kutwa ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No i wyrezalismy lampy z USA na EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No i wyrezalismy lampy z USA na EU fajne Paździochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No i wyrezalismy lampy z USA na EU greg piękna młoda para - normalnie law is ewryłer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie ma co porównywać Jak siedzę w tej S4 to normalnie ...... a nie mówiąc o jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 wrc, czemu tak wlasciwie masz 2.0TDI? nie miales ochoty na cos nie klekoczacego? S4 B8 cudo, kiedy milltek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Powie mi ktoś jaką najwyższą opone mogę założyc do swojego autka? alufelgi mam 17'' takie jak te - http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/24/99/22/1824992296 opone oryginalną mam 245/45/R17, wie ktoś czy jak założę przykładowo 245/55/R17 to będzie obcierało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wrc, czemu tak wlasciwie masz 2.0TDI? nie miales ochoty na cos nie klekoczacego? Kiedys sie pomysli Bylem juz jedna noga za 2.0 TFSI Czy ja wiem CR raczej sa ciche [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 14:41_________________________________________________Jak ktos ma CONCERTA albo Symphony to taki Blutek mozna zakladac http://moto.allegro.pl/8t0862335-modul-telefonu-bluetooth-audi-a4-a5-i1783112647.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Co prawda ja juz mam wbudowany bluetooth, ale ma ktoś może schemat pinów do tego modułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak ktos ma CONCERTA albo Symphony to taki Blutek mozna zakladac http://moto.allegro.pl/8t0862335-modul-telefonu-bluetooth-audi-a4-a5-i1783112647.html no i co z tym dalej trzeba zrobić bo ja zielony jestem, a jakiś głośnik mikrofon??coś jeszcze trzeba poza tym dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Instalacje trzeba zrobic do radia i kupic microfon Napisz do NAVISERWIS czy by nie zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Potrzebne są kable, moduł z antenką mikrofon i kodowanie vagiem - i to chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak ktos ma CONCERTA albo Symphony to taki Blutek mozna zakladac http://moto.allegro.pl/8t0862335-modul-telefonu-bluetooth-audi-a4-a5-i1783112647.html no i co z tym dalej trzeba zrobić bo ja zielony jestem, a jakiś głośnik mikrofon??coś jeszcze trzeba poza tym dokupić? dobre pytanie - też patrzę na to jak szpak w ..... ale ciekawy pomysł jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jak kogos ciekawi rozbudowa o Bluetooth to mozna sie pofatygowac i zadzwonic do serwisanta czy takie wiazki robia . Z tym nie bedzie problemu chyba http://www.naviservice.com.pl/?item=183&t=1316677635 Znalazlem jeszcze tutaj : http://moto.allegro.pl/komputer-sterownik-modul-audi-q5-q-5-a5-a-5-i1835605320.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 moduł kupiony, montaż w naviservice we wtorek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi