Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

alvaro

Rekomendowane odpowiedzi

PS Sysek27 jaki ty tam masz gwint ? KW ?

Ja mam niskobudżetowego Supersporta jak kupowałem wtedy do siebie nie było nic ciekawego w używkach teraz jakbym miał kupić to to co wstawił Alvaro to bym brał od razu...

No nie żebym zachwalał ale jak już pisałem wcześniej miałem pożyczone te koła na około tydzień od Alvaro i są na prawdę w ładnym stanie, nic nie "bije" nie hałasują jak dla mnie to fajny felunek.

Mowa jest o gwincie nie o kołach ;)

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

A to też, na gwinta to się sam przyczajam, ale ciągle wydatki i tak sobie wyrzucić trochę grosza na gwinta nie zawsze można :).

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

Miron chyba pisał o czymś takim, ale to były koła od S6/RS6 20cali bodajże.

Ale średnica felgi do obcierania to chyba słabo się ma jedno do drugiego, biorąc pod uwagę ze kręcimy gwintem. To takie moje tylko spostrzeżenie.

Złe spostrzeżenie :)

Tutaj spostrzeżenie dobre tylko odpowiedź zła :)

Nowy taki gwint to wydatek około 1000euro więc za ten gwint, co wystawia Alvaro cena naprawdę ok jeśli patrzeć na stan i przebieg:wink: ja za Supersporta dałem 560euro nowy więc tu cena zbliżona a jakość wiadomo... :wink:

Panowie montował ktoś u siebie servotronic? Właśnie się do tego przymierzam i szukam wszelkich wskazówek.

---------- Post dopisany at 02:25 ---------- Poprzedni post napisany at 02:00 ----------

Nie wiem czy było, ale warto obejrzeć.

Panowie, odkręcaliśmy akumulator w Avancie 2.0 TDI, trochę przewodów w bagażniku, punkty masowe były rozłączone. Teraz są problemy z odpalaniem, w między czasie jeszcze blacharz wyjmował zbiornik paliwa i już teraz bardzo ciężko odpalić. Wstępnie jeszcze nie podłączałem się kablem z kompem, ale mechanior z warsztatu blacharskiego podłączył i twierdzi ze wyskakuje błąd klapy paliwa. Wiecie może coś na ten temat ? Czy złapał jakies błędy i to kwestia pokasowania czy może bardziej jakaś przyczyna mechaniczna.

Auto kręci, kręci i czasem załapie ale po kilku sekundach zgaśnie i potem znowu nie chce zapalić.

Panowie jak to jest z tapicerką z A5 Sportback próbował już ktoś coś zakładać jest szansa przełożyć to do B8 avant na zdjęciach widzę, że na pewno jest różnica w tylnych boczkach drzwi, ale może jakby przeszczepić alcantarę do moich boczków, i jeszcze jedno pytanko czy blendy z boczków B&O z A5 sportback podejdą do moich boczków?

Teraz zauważyłem, że tylne oparcie nie ma środkowego zagłówka i nie ma pasa dla pasażera siedzącego w środku:kwasny:

Teraz zauważyłem, że tylne oparcie nie ma środkowego zagłówka i nie ma pasa dla pasażera siedzącego w środku:kwasny:

Bo bo sa wersje 4 osobowe i 5 :decayed:

Tak zapytałem bo gdzieś mi się o uszy obiło, że wszystko pasuje tylko jest problem z boczkami chciałem się tylko upewnić:wink:

Panowie, jaki znaczek dać w grillu do mego klekota zamiast S4?

bez tego znaczka atrapa ciulowo wygląda... :kwasny:

RS4. :decayed:

A masz dostęp do jakiegoś fajnego kompletu do sportback? :decayed:

Nic specjalnego sporty alcantara perforowana biała nic elektrycznie regulowane + pamięć, boczki w pakiecie światło i blendy pod B&O myślę że za 3000zł by poszły więc jakby to pasowało do B8 to cena w/g mnie dobra :wink:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

Zobacz jak ma Hammer on ma chyba samo 4 zostawione czy coś takiego ,ale mi się to podoba:wink:

M5

Może M4...

Jakieś normalne sugestie? Bo u mnie na wsi ludzie się jarają, a w mieście śmieją ;)

no a da radę cos tam wsadzić zamiast s4? Raczej cieżko... Nic nie pasuje