Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

alvaro

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie koszta ?

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

a co z poduchą podejdzie bez problemów ? wiem tylko tyle że jest na jeden nabój a jakie są w przed lift i polift a4 ? jeden czy dwa ?

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Postaram się jutro wkleić foto ;) napisz jakie koszta wymiany multi jak możesz :)

Sprawdź w etce, aso multi do polifta.

Kup kierę z a4 okrągłą, zmień multi i sprzedaj ją jako kiera do a6 C7... Tańsza opcja ;)

Powiedz mi do tej 2 kiery którą wkleiłem co Proxi pisał że podejdzie na 100% jaką poduchę trzeba byłoby znaleźć ?

Przed sciagnieciem CP nie wszystko bedzie w pełni funkcjonowało :wink:

No własnie Grzesiek, ale ja miałem w piątek zdjęte CP w ASO i zaraz dwie godziny później kodowanie. To mnie właśnie dziwi, wyświetlał się komunikat Component Protection a teraz się nie wyświetla.

---------- Post dopisany 12-02-2014 at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2014 at 23:51 ----------

Powiedz mi do tej 2 kiery którą wkleiłem co Proxi pisał że podejdzie na 100% jaką poduchę trzeba byłoby znaleźć ?

Gibons też szukam takiego jaśka,aktualnie najtaniej na alledrogo za 1100 znalazłem i bez FV. Kawał drogi ode mnie a w ciemno poduchy nie biorę bo znam handlarzy, jak są takie za 1600 tez to ta za 1100 nie na darmo ma taką cenę, jak zobaczę na żywo to oki, ale wysyłkowo ... bez rachunku to slabo.

Widziałem też ktoś sprzedaje ale koniecznie trzeba oddać starą po wystrzale, ciekawe co z tym robią regenerują ?? To te co sprzedaje to co to jest ??

---------- Post dopisany at 01:00 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ----------

zareklamuj usługę CP w aso :wink:

Jutro dzwonię do ASO, może się uda przed wtorkiem kolejny raz na CP podjechać, we wtorek lecę w góry na kilka dni, kurrr. słabo bez muzyczki i radia, ech ...

Według mnie ta nie pasuje, ale nie jestem szpecem w tym temacie sam póki co szukam okrągłej poliftowej więc jak znajdę i zamontuję to dopiero będę pewien,a le ta chyba nie podejdzie, chociaż sprzedający pisze że 8K :eusathink:

Panowie widzieliscie B8 z naklejka QUATTRO na tylnych drzwiach ? :eusathink:

Sprawdzilem i w ETCE jest :kox:

Może jest jakaś rocznica wprowadzenia pierwszego modelu z napędem na 4 i akurat teraz wszystkie modele z tej okazji dostają taką wlepę, w ASO jak byłem ostatnio to wszędzie gazetki leżą i wszystko w nich o quatro, opisują historię modeli, zachwalają jak to proste i za***iste jest w Audi, wszystko związane z quatro, to może to ma jakiś związek...

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ----------

Łokurf... 175 zeta PLN grubo powinni gratis rozdawac dla stałych klientów.

Pany, da się jakoś ludzko rozkleić przednią lampę? Potrzebuję wymienić odbłyśnik świateł mijania, a chyba nie ma innej opcji jak przez front?

Mam takie szybkie pytanko jeżeli mam fotele w pełnej elektryce (bez podgrzewania) i lusterka 16pin to czego brakuje mi do pamięci foteli i lusterek ? tzn jakiś moduł trzeba dołożyć/wymienić ? Czy sterowanie foteli też trzeba wymienić ?

Moduł - jest najdroższy około tysiala i przyciski na boczku plus trochę kabelkologii :)

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

Pany, da się jakoś ludzko rozkleić przednią lampę? Potrzebuję wymienić odbłyśnik świateł mijania, a chyba nie ma innej opcji jak przez front?

Troszkę podgrzać w miejscu klejenia szybki i da się rozkleić, zdejmowałem kiedyś klosz w B8 wprawdzie był to uszkodzony reflektor ale dla ciekawości na przyszłość gdyby zaszła potrzeba to se przetestowałem i się da :)