miron78 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ale cena......... http://otomoto.pl/audi-a4-3-0-quattro-s-line-C20475283.html[br][br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:55_________________________________________________ten kolor jest po protu piękny - udał się audi http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=150939079&action=topInCategory&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=s-line&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 23:10_________________________________________________a tu fajna cena i sztuka http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=150534084&pageNumber=1&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=s-line&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 miron mam dla ciebie zderzak przedni tylko bez grilla masz PDC z przodu ? p.s Zderzak S4 ( skorupa) nie rozni sie od S LINE tak jak kratki boczne kupujesz tylko w ASO dolny spojler od S4 .... no i grrill S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 grom Panowie, szybkie pytanie: czy da się wymontować grill bez zdejmowania zderzaka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ja trafiłem okazyjnie kompletny zderzak na tył do A5 za 350 zł z wysyłką mam nadzieje że cierpliwy czekaniem i szukaniem też trafię coś okazyjnego - tylko strasznie mało tego wszystkiego Jest teraz na allegro kpl. przedni S4 ale chcą 2500zł - chyba dużo nie chyba sporo.. to ja wolałbym chyba kupić zderzak S-line i wymienić spojler i grill na S4.. wyszłoby chyba taniej Mirek, ja na zderzak tylny polowałem miesiąc (od razu jak kupiłem auto), dzień w dzień przeglądałem allegro. i jak się pojawił to od razu go kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 miron mam dla ciebie zderzak przedni tylko bez grilla masz PDC z przodu ? p.s Zderzak S4 ( skorupa) nie rozni sie od S LINE tak jak kratki boczne kupujesz tylko w ASO dolny spojler od S4 .... no i grrill S4 nie mam pdc najgorsze że grill w ASO jest w piz*u drogi - pytanie jaki byłby koszt gdyby to zebrać w całość[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 09:17_________________________________________________jak sprawdzałem grill S4 w ASO to jak się nie mylę kosztował 1400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Panowie może ktoś bedzie wiedział ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223759.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 grom Panowie, szybkie pytanie: czy da się wymontować grill bez zdejmowania zderzaka?? Dzięki alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 no i zestaw głośnomówiący zainstalowany, cena z montażem i wszystkimi częściami wyszła 800pln, jakość rozmowy rewelacja. wrclaguna dzięki bardzo za pomoc i części!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No i spoko masz jakies foto co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No i spoko masz jakies foto co i jak nie mam zdjęc bo zostawiłem u nich auto w czwartek i odebrałem wczoraj gotowe bo musiałem w trasę jechać, cały montaż trwał 3h. jedyne co to trochę chłopaki podsufitkę pobrudzili ale niedługo i tak jadę na pranie tapicerki więc się nie złoszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Gdzie ci wsadzili blutka ? w pod podloge czy w schowku ? looknij i rob foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Gdzie ci wsadzili blutka ? w pod podloge czy w schowku ? looknij i rob foty o to aukrat pytałem i mówił przy schowku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Panowie mam kilka pytań: 1. czy w sedanie występowały rolety na okna z tyłu i ewentualnie czy można je zamontować bez wymiany boczków? 2. czy wie ktoś jak wygląda montaż podgrzewania tylnej kanapy - co potrzeba i jakie są koszty mniej więcej? 3. czy nie posiadając MMI (mam symphony + kolorowy wyświetlacz) można podłączyć jakieś dvd do tego wyświetlacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Panowie mam kilka pytań: 1. czy w sedanie występowały rolety na okna z tyłu i ewentualnie czy można je zamontować bez wymiany boczków? 2. czy wie ktoś jak wygląda montaż podgrzewania tylnej kanapy - co potrzeba i jakie są koszty mniej więcej? 3. czy nie posiadając MMI (mam symphony + kolorowy wyświetlacz) można podłączyć jakieś dvd do tego wyświetlacza? Ad.1 Tak wystepowalu roletki Ad.2 Na pewno mozna zamontowac tylko nie wiadomo czy Modul Komfortu obsluzy tobie ta opcje ( trzeba kodowac ) Ad.3 Nie wiem ale popytaj w NAVISERWIS czy montuja to ci odpowiedza http://www.naviservice.com.pl/index.php?menu=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ad.1 Tak wystepowalu roletki Ad.2 Na pewno mozna zamontowac tylko nie wiadomo czy Modul Komfortu obsluzy tobie ta opcje ( trzeba kodowac ) Ad.3 Nie wiem ale popytaj w NAVISERWIS czy montuja to ci odpowiedza http://www.naviservice.com.pl/index.php?menu=5 A wiesz może jak montuje się te rolety? Czy musze wymienić boczek czy to jest jakiś dokładany element? Nie wiesz jaki nr może mieć podgrzewanie kanapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Musisz zmienic boczek z roletami Do tylnej kanapy musisz miec maty grzewcze z czujnikami zajecia miejsca oraz w tunelu przelaczniki regulacujne moc grzewczą siedziska Przelaczniki http://moto.allegro.pl/audi-a5-tylne-grzane-fotele-kpl-z-obudowa-i1844828466.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A wiesz może jaki nr mają czujniki i maty? Bo ciężko znaleźć w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ciezko ci bedzie kupic lepiej poszukaj samej tylnej kanapy z A4 A5 z grzanymi dupkami do przekladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 znaleźć w takim kolorze i skórze chyba będzie jeszcze trudniej zapytam w ASO ile by chcieli za taką przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Cuberek coś dla Ciebie http://moto.allegro.pl/a4-b8-8k0-tapicerka-skorzana-fotele-s-line-skora-i1855729102.html A co do rolet bocznych szyb to kiedyś podjechałem do ASO i mi powiedzieli że jest to możliwe ale tylko do Avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi