Hohe Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie, jest na stałe. Jedyne co, to przyszlifować delikatnie. Ale obczaiłem przyrząd w innej wersji - z jednej strony ma igłę, z drugiej "stożek", więc powinno pasować wszędzie Ale ten sie chyba nie wysuwa, a to jest całe clou programu.
andynl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie, jest na stałe. Jedyne co, to przyszlifować delikatnie. Ale obczaiłem przyrząd w innej wersji - z jednej strony ma igłę, z drugiej "stożek", więc powinno pasować wszędzie Ale ten sie chyba nie wysuwa, a to jest całe clou programu. Miałem ten sprzęt to się nie wysuwa i po kilku użyciach ta igła mi wypadła poza tym można ustawiać godzinami :facepalm:
Yoghurt Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Panowie,pytanie jak ściągnąć taką kratkę z polifta? Przepraszam,że trochę zabrudzona normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac.
luck109 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac. No właśnie w tym problem,że u mnie nie ma tej dziury z pomocą której mógłbym ja wyciągnąć.
krystian3769 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac. No właśnie w tym problem,że u mnie nie ma tej dziury z pomocą której mógłbym ja wyciągnąć. Co prawda nie miałem do czynienia z poliftem ale jak nie widzisz żadnego zaczepu to może skręcić koło i odkręcić fragment nadkola przy zderzaku. Zobaczysz może jak jest zamocowana No ale pewnie ktoś kto ma lifta wie jak prościej to sprawdzić
luck109 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Co prawda nie miałem do czynienia z poliftem ale jak nie widzisz żadnego zaczepu to może skręcić koło i odkręcić fragment nadkola przy zderzaku. Zobaczysz może jak jest zamocowana No ale pewnie ktoś kto ma lifta wie jak prościej to sprawdzić To tez sprawdzałem i nie ma widocznych śrub tak jak przedliftem
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kratka jest pewnie na wcisk jak to kazda
krystian3769 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) To nasuwa się tylko jedna odpowiedź... typu dwóch mechaników z programu Będzie Pan Zadowolony szukających przy poniesionej masce długich świateł... http://mistrzowie.org/578836 "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Edytowane 21 Grudnia 2015 przez krystian3769
jaguś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam panowie czy wiecie gdzie mozna kupic takie listwy https://www.google.pl/search?q=s4+b8+fl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-robgw-3JAhWHFCwKHTQLDL0Q_AUIBygB#tbm=isch&q=s4+b8+fl+chrome&imgdii=dxL2UeAzTAQsdM%3A%3Bwc6Z-IwggvVX4M%3A%3Bwc6Z-IwggvVX4M%3A&imgrc=wc6Z-IwggvVX4M%3A
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 które listwy Panie bo to grill jak na moje
jaguś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Te listwy co widzisz na grilu hehe Edytowane 21 Grudnia 2015 przez jaguś
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 no ale tego się samego nie kupuje Panie....
luck109 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kratka jest pewnie na wcisk jak to kazda Ok,to będę się siłował, ciekawe tylko co/kto polegnie pierwszy Zaczepy w tych kratkach mają tendencje do pękania/łamania? "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...'
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kratka jest pewnie na wcisk jak to kazda Ok,to będę się siłował, ciekawe tylko co/kto polegnie pierwszy Zaczepy w tych kratkach mają tendencje do pękania/łamania? "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...' a nadkola naprawde nie da sie uchylić ??
Hohe Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jak koledzy piszą, uchyl nadkole i spróbuj wypchać od środka.
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 przynajmniej szansa ze nic nie urwiesz bo co jak jest przyklejone :D
luck109 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nic nie było przyklejone Udało się wyciągnąć kratkę,ale ku mojemu zdziwieniu...H8 a nie H11
amaradaar Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 no nie po zarówke halogenu tyle zachodu ?? to jednak nadkole jest lepsze a tak z innej beczki przygladam sie teraz zdjeciu w poweikszeniu.. w prawym górnym rogu nie było dziurki do pocięgnij
krystian3769 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...' nie myślałem akurat o tym, że będziesz chciał zmieniać palniki takie skojarzenie z programem mi wpadło... skoro tego nie widać to tego nie ma Edytowane 21 Grudnia 2015 przez krystian3769
mumen Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nic nie było przyklejone Udało się wyciągnąć kratkę,ale ku mojemu zdziwieniu...H8 a nie H11 Dał byś radę przy okazji sprawdzić nr halogenu, zastanawiam się czy jest taki sam jak w zwykłym polifcie czy coś namieszali ...
Rekomendowane odpowiedzi