Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może polski katalog poliftowej A4 w PDFie?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak uruchomic pokazywanie na FISie na ktorym biegu sie jedzie i ze czas zmienic na wyzszy?

Opublikowano

Concert: Car > instrument cluster > suggest gear change

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

w 3G tak samo?

Opublikowano

Nie polecam tego, przeklamuje srogo :D

jedziesz na np. 3 i masz 1500 obrotow a tam ci pokazuje zebys juz na 4 zmienial

mialem, ale wylaczylem

Edytowane przez Kooga

Opublikowano

Dobry Panowie :hi:

Piszę do Was, bo znacie chyba najlepiej temat. Zastanawiam sie nad kupnem B8, po sprzedaży B6 chyba dalej do OOOO ciągnie. Na ile wycenili byście B8 z roczników 2008/10, w zewnętrznym s-linie, z dobrym, choć nie najuboższym wyposażeniem?

Jakie benzyny, a jakie diesele byście polecili?

Z góry dziękuje :hi:

Opublikowano

Nie polecam tego, przeklamuje srogo :D

jedziesz na np. 3 i masz 1500 obrotow a tam ci pokazuje zebys juz na 4 zmienial

mialem, ale wylaczylem

Zgadzam się, jadę na 4 tak około 1800 obrotów a pokazuje żebym wrzucił 6 bieg :D

Opublikowano

Panowie, potrzebuje pomalować dekory drewno w piano. Ktoś z Was robił taki myk i czy polecicie jakiegoś malarza artystę co by się podjął tego?

Piszę do Was, bo znacie chyba najlepiej temat. Zastanawiam sie nad kupnem B8, po sprzedaży B6 chyba dalej do OOOO ciągnie. Na ile wycenili byście B8 z roczników 2008/10, w zewnętrznym s-linie, z dobrym, choć nie najuboższym wyposażeniem?

Z wyceną różnie bywa ;) Jak kto uważa, tak ceni. Co do wyposażenia to na pewno szukaj z MMI 3G, a resztę sobie dołożysz ;) Ja jestem zwolennikiem diesla i z doświadczenia polecam 2.0. 140 kunia na początek wystarcza np. ekonomiczny. a jak potrzeba więcej to zawsze można wgrać wirusa małego. Jednostka praktycznie bez awaryjna.

Opublikowano

Z diesli polecam CAGA i CAHA po 2010, podobno już wszystkie bolączki wieku dziecięcego zostały poprawione.

Cena w zależności od rocznika ja szukałem od 2010 tyle że w Niemczech to wiadomo że auta trochę droższe niż u nas, ale za ZADBANY s-line z przebiegiem poniżej 200.000 trzeba było zapłacić między 12.000-13.000 euro.

Znajdzie się też tańsze egzemplarze, ale ja się nie wypowiem bo sam szukałem od 2010 więc nie orientuje się w cenach niższych roczników.

Opublikowano

Dzięki Panowie, zawsze jakiś trop. Mnie zawsze dziwiło, że w PL auta tansze niż w DE....no ale tak to już jest. Czyli jest szansa, że za około 45-50 tyś coś się ustrzeli w miarę ciekawego?

A jak poznam, że MMI to 3G? Widać to z zewnątrz, czy tylko w papierach, bądź sofcie?

Opublikowano

W niemczech cene ksztaltuje przebieg. Chcesz B8 z przebiegiem 200 tys. to smialo kupisz rocznik 2010 za 11 tys. Chcesz przebieg ponizej 100tys. to musisz wylozyc z 15 tys. Euro.

Edytowane przez tommy-cichy

Opublikowano

Dla mnie nie ma problemu. Jeśli 200k jest realnym przebiegiem to nie zastanawiałbym się. W PL kupujemy auta które maja natłuczone spokojnie 300k, zrobiony licznik na 180k i latami jeżdzą.....oczywiście diesele.

Czyli jest nadzieja na jakąś ciekawą B8 w okolicach 45k :wink:

Opublikowano

Z kreceniem przebiegow w B8 nie jest tak latwo. Jest w sporo sterownikach zapisany przebieg. Miedzy innymi w kluczyku. Wystarczy zajsc do serwisu i pokazac kluczyk i mozna zobaczyc czy ktos majstrowal w przebiegu.

Opublikowano

O proszę, jaka ciekawostka...dzieki

Opublikowano

Pytanie do znawców czy potrzebuje światłowód doprowadzić do zegarów w A6?

chciałbym podmienić bo mam mono :kwasny:

023d3f6af406fffbmed.png

Edytowane przez darecy

Opublikowano

Niestety kolego takie jest prawo dżungli :P

Dzięki za linka :hi:

Edytowane przez Wolf1991

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-a5-q5-galka-s-line-mieszek-i6246015091.html

Panowie do znawców czy potrzebuje światłowód doprowadzić do zegarów w A6?

chciałbym podmienić bo mam mono :kwasny:

023d3f6af406fffbmed.png

:naughty:

Opublikowano

Koledzy niech ktoś mi wyjaśni zasadę działania spryskiwaczy reflektorów w B8 (nie wiem czy ma znaczenie wersja polift)......W jaki sposób i kiedy powinny się włączyć?

Opublikowano

Nie ma tu żadnej filozofii. Przy włączonych światłach mijania lampy spryskiwne są razem z szyba, dysze są wysuwane pod ciśnieniem płynu. I spryskuja nie zawsze. Tzn jest jakiś odstęp czasowy między kolejnymi spryskaniami, ale nie sprawdzałem jaki. Zauważyłem że jeśli często myje szybę jadąc w nocy to lampy są spryskiwane co któryś raz.

via Nexus6@Tapatalk

Edytowane przez marcinwhite

Opublikowano

A nie jest czasem tak ze trzeba trzymać parę sekund manetka, oczywiście światła mijania włączone.