Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 SEDAN] ZMIANA TYLNYCH LAMP ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te mi sie nie podobaja, to juz ladniejsze sa takie srebrne ledy .... ale i tak najladniejsze po 2 lifcie :mrgreen:

Opublikowano
Rób jak chłopaki karzą
:evil:

a co do tematu...nie sa zle, ale i tak te po 2 ;ifcie sa najladniejsze

Opublikowano

Jezeli chodzi o ledy czy lexy to nie dla audi :razz: Dla audi tylko seria i to najlepiej 2 lift :mrgreen:

Opublikowano
http://www.cartec.pl/inde...prod=175&id=734 a te do srebrnego autka?? ;>

http://www.cartec.pl/inde...prod=175&id=733 a te wyglądają jak te po lifcie, tylko ta cena

Pierwsze brzydkie, drugie ok, ale te ceny ..... :roll:

Trzeba dobrze poszukac to mozna znalezc lampki po 2 lifcie w extra cenie :cool:

Opublikowano

no ja juz po niedzieli zakladam lampki po 2 lifcie moze chce ktos kupic lampy z 95r? :mrgreen:

Opublikowano

OK, panowie, kupuję lampy po 2 lifcie i pytanie: czy 400zł z wysyłką to dobra czy wygórowana cena ?

Opublikowano
OK, panowie, kupuję lampy po 2 lifcie i pytanie: czy 400zł z wysyłką to dobra czy wygórowana cena ?

no cena nie jest taka zla mozna wyrwac taniej ale jak jest okazja to bierz ja do swojej kupilem troszke taniej ale dlugo kupowalem :wink:

Opublikowano

Ja kupiłem pare dni temu po 2 lifcie z 2001 roku za 230zł z przesyłka ,w satanie idealnym ,oczywiście orginalne.Bratpit gdzieś zamieszczał montaż ze zdjęciami.

Potrzebna zamiana kabelków.

Opublikowano

No właśnie na okazje też długo czekałem i jak były to albo bez wkładów, albo lekko pęknięta, albo ktoś spod nosa zabrał ;) A jeżdżę z jedną stłuczoną i tak sobie pomyślałem, że dołoże do lamp (ponoć rok 2000 w stanie idealnym) zamiast płacić mandat czy robić dodatkowy przegląd. W każdym bądź razie już machnąłem ręką i kupiłem :D Mam nadzieję będę zadowolony :D

Opublikowano

w stosunku do 95 to nie ma porównania sam sie zastanawiałem ale nie ma porównania sa zawodowe:))

Opublikowano

no bez dwoch zdan zmiana odrazy rzuca sie w oczy :wink:

Opublikowano

Ma ktos fotke, jak wygladaja na aucie tylne swiata w tech. led (najlepiej avant)?? bardzo mnie to ciekawi.... pozdrawiam i dziekuje.... :evil: :twisted:

Opublikowano
Ma ktos fotke, jak wygladaja na aucie tylne swiata w tech. led (najlepiej avant)?? bardzo mnie to ciekawi.... pozdrawiam i dziekuje.... :evil: :twisted:

witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zaponania się z regulaminem forum :evil:

Opublikowano

No i lampki doszły :) Są śliczne :D Fotki niebawem ;)

Szkoda tylko, że ja swojej jednej listweki pod lampę nie mam i musiałem dokupić zieloną :/ Ale fotki niebawem ;)

Zmiany idą dość szybko, niedługo postaram się usunąć ślad po babce, która miała gorsze hamulce na światłach :cry: