wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Kurcze, tak teraz myślę, zapomnieliśmy do opisu dodać ABS, ESP i klimatronik dwustrefowy!!! :polew: No to daliście plamę
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 To się rozumie samo przez się ,że cosik takiego seves'owe autko posiada
Wandej Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 To się rozumie samo przez się ,że cosik takiego seves'owe autko posiada kazde b6 to posiada
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS
Wandej Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS i dobrze bo co drugi helmut by klimy nie wzial
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 kiepskie foto - ale fura jest KOX - jedno z ładniejszych B6
H4mm3R Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 kiepskie foto - ale fura jest KOX - jedno z ładniejszych B6 foto robione kalkulatorem nom zacna B6
seves Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Mario22 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Foty... :polew: :polew: :polew: To była noc... :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak
kaj82 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal Mlody jestes i malo widziales a autko jest w niemcowni i jest synka moje szwagra. Foteki nie wstawie bo do Hamburga nie pojade.........zglos sie jak bedziesz chcial kupic[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:17_________________________________________________ No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze Ooooo nastepny malej wiedzy widzicie malo wiecie
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 A4 b6 miał w standardzie klimatronik... tak samo jak kierownicę :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 A4 b6 miał w standardzie klimatronik... tak samo jak kierownicę :gwizdanie: Yhy
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 W etce nie ma alternatywy dla tej części :gwizdanie: więc chyba masz jedyną sztukę wyprodukowaną na zamówienie :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol??[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ Dlatego jest ktoś byłby bardzo wyjątkowy, gdyby nie miał 2x climatronik bądź bez ABS No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak mozesz wkleic fote bo b6 bez klimatronika to jeszcze nie widzialem, chyba ze ktos zajumal Mlody jestes i malo widziales a autko jest w niemcowni i jest synka moje szwagra. Foteki nie wstawie bo do Hamburga nie pojade.........zglos sie jak bedziesz chcial kupic[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:17_________________________________________________ No jestes w bledzie ,mam audi B6 o przebiegu ok 80000 z rodzinki i jest bez klimy..........bierzesz pewniak chyba jedyna taka o której slysze Ooooo nastepny malej wiedzy widzicie malo wiecie to może poproś żeby zrobili zdjęcie i wstawisz? no cóż.. w instrukcji obsługi A4 B6, którą właśnie przewertowałem całą w internecie, jakoś wszędzie jest klimatronik.. tak samo jak w katalogu też jest klimatronik... a może po prostu pomyliło Ci się i nie potrafisz się przyznać do błędu? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 8E0819045F bez grzanych stołków 8E0819045A z grzanymi stołkami 8E0819045G z grzanymi stołkami nie ma manuala w ETCE
Rekomendowane odpowiedzi