Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 przepraszam Wiesiek ale do głowy mi nie przyszło by taki model bez klimy wychodził , Artur do własnego gniazda nawaliłeś :gwizdanie: Teraz lepiej od razu jutro z rana do Wieśka z litrem wal :gwizdanie: :decayed: uwierzyłbyś jakbym Ci powiedział ,że B7 bez klimy wychodziło :gwizdanie: pewnie nie ,................no właśnie.............. dla mnie to była taka sama informacja w sprawie tej B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ale dalej nie potrafię znaleźć numeru tej częsci w ETCE... nie czaje.. ETKA >>> A4 [b6] nr. rys. 819-20 Są nawet wersje bez klimy ale z podgrzewanymi stołkami :kox: [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 23:23_________________________________________________ uwierzyłbyś jakbym Ci powiedział ,że B7 bez klimy wychodziło :gwizdanie: pewnie nie ,................no właśnie.............. dla mnie to była taka sama informacja w sprawie tej B6 Mi Wiesiek kiedyś gadał , przez to go podpuściłem , żeby w tym wątku się wypowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 daj screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 daj screena nr. 50 ( po wejściu w część mamy możliwość sprawdzenia jakiemu kodowi wyposażenia odpowiada , jest tam między innymi 9AA ) [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 23:29_________________________________________________ 8E0 819 045 F - bez klimy , 8E0 819 045 A - bez klimy ale z grzanymi stołkami do roku modelowego 2002 , 8E0 819 045 G - bez klimy ale z grzanymi stołkami od roku modelowego 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No Panowie widzę że koledzy zapodali zdjęcia panelu i taki dokładnie jest , mało tego to powiem że auto to 1,9 TDI 101 KM Avant i wersja na Niemcy bo synek jest 2 właścicielem. Zmusiliście mnie tym samym żeby wyjechał z naszego podziurawionego Rybnika do sąsiednich miast na spoty celem uznania zwycięzcy owej przepychanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No Panowie widzę że koledzy zapodali zdjęcia panelu i taki dokładnie jest , mało tego to powiem że auto to 1,9 TDI 101 KM Avant i wersja na Niemcy bo synek jest 2 właścicielem. Zmusiliście mnie tym samym żeby wyjechał z naszego podziurawionego Rybnika do sąsiednich miast na spoty celem uznania zwycięzcy owej przepychanki No Wiesiek swietny pomysl trzebaby jak kiedys ustawic sie w pare aut w SR i pojechac na 5-10autek na spota wyjazdowego mamy do wyboru wtorek i piatek albo lepiej oba te dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 No Wiesiek swietny pomysl trzebaby jak kiedys ustawic sie w pare aut w SR i pojechac na 5-10autek na spota wyjazdowego mamy do wyboru wtorek i piatek albo lepiej oba te dni Trza się dogadać, ale ja będę potrzebował kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Spoko pojedziesz ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 temat wyjaśniony - ale może już nie zaśmiecajmy wątku Sevesowi bo trochę odbiegamy od tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 To ja jeszcze dodam że taką B6 bez klimy podprowadzili Bart-sowi spod domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 slabo forum czytacie juz dawno bylo o B6-tkach bez klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zamawiając nowe A4,można było zrezygnować z klimy,to była opcja przy konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zamawiając nowe A4,można było zrezygnować z klimy,to była opcja przy konfiguracji. znajac zapędy audi pewnie jeszcze trzebabylo zaplacic zeby nie miec klimy no ew. moze za jakies 15euro taniej było bez klimy :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 14:44_________________________________________________ mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: z tym musisz uderzyć do Tolka no jak zawsze jest wypas rozumiem, właściciel niekomputerowy wlasciciel nie ma kompa a w kafejce komputerowej zle sie foty obrabia i na forum wrzuca :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 slabo forum czytacie juz dawno bylo o B6-tkach bez klimy Pewnie,że było. W zakupie była B6 1.9 z 2004 w pełnym s-line i nie miała klimy,bo pierwszy właściciel był alergikiem i sobie taką zamówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 autko na wypasie, gratki, mógłbyś wrzucić jakies foty z koncowkami ultera bo zastanawiam sie jakie zalozyc :gwizdanie: na zyczenie fotki wydechu tez o czyms takim myslalem, pamietasz moze ich symbol?? oczywiscie nie ma sprawy juz podaje sorry ale tu temat rozgorzał i szczerze nie zauważyłem wcześniej pytania n1-90rs i tu masz linka http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57 ja poprosiłem goscia zeby je w miare ladnie w zderzaku schował bo najpierw jak przymierzył i je wystawil na zewnatrz to nie było dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ja bede spawal na taka odleglosc jak są zamontowane ori końcówki, bo jak patrze jak w czarnej mam pomontowane fi 100mm i wysttaja z 2 cm za zderzak to wieś tańczy i śpiewa. Zastanawiam sie tylko czy zderzak od S4( którego brakuje mi do pakietu S4 ) jest tak samo wyprofilowany przy wydechu jak zwykła dokładka i nie będe musiał tych końcówek przespawywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja bede spawal na taka odleglosc jak są zamontowane ori końcówki, bo jak patrze jak w czarnej mam pomontowane fi 100mm i wysttaja z 2 cm za zderzak to wieś tańczy i śpiewa. Zastanawiam sie tylko czy zderzak od S4( którego brakuje mi do pakietu S4 ) jest tak samo wyprofilowany przy wydechu jak zwykła dokładka i nie będe musiał tych końcówek przespawywać. dobre pytanie.. uderz do Czakiego.. on mial ori zderzak i wkładał s4 a nie wiem nie słyszałem zeby cos robił z wydechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 seves coś tam maścił z tą Panią w namiocie [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________bedziesz na spocie 18ego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 BEX to BEX :good: :good: wyposazenie takie samo jak u mnie jedyne co mnie wkurza w tym wszytskim to 2 szyby w pradzie :wallbash: szkoda ze oska n oale jak chciales dorzuc do planow jeszcze BOSE nawet stage I to bedzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek mk IV Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 zacna furak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi