duffy Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 sa w sklepie czy masz wersje przedprodukcyjna ?
szafa Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 na ich stronce jeszcze ich nie ma, a czekam z niecierpliwością
OGr Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 ramki doszły, matowe alu jest fpytę wolną chwilą zamontuje i wrzucę zdjęcia. malujesz je od razu ? podrzuć fotki jak coś ;-)
moskal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 ramki doszły, dlaczego jeszcze mi nie wysłałeś ??? :naughty:
Reggi Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 czyli ma juz te ramki? sa w sklepie czy masz wersje przedprodukcyjna ? Mam je u siebie, dziś ogarnę je na zegary dam, wrzucę foto do Dido i będą w sklepie malujesz je od razu ? podrzuć fotki jak coś ;-) Niet..najpierw muszę zrobić fotki zwyklaków, a później dopiero pomaluje i wrzucę finalnie ramki doszły, dlaczego jeszcze mi nie wysłałeś ??? :naughty: Bo mam tylko jeden kplt Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5
moskal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5
Rafal_ Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5 musieć nie musisz ale jak odłączysz nie będziesz musiał kasować błędów poduchy
OGr Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5 [/b] :embarrassed Powinno się odłączyć ale nie robiłem tego ;-)
Reggi Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5 musieć nie musisz ale jak odłączysz nie będziesz musiał kasować błędów poduchy a po co mi zdejmować kierownicę ?
nowal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie trzeba odlaczac aku. Nie moze byc włączony zapłon. Najleiej wyciagnac kluczyk
moskal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 dla bezpieczeństwa mozna odłączyć , ja nawet do zmiany kół każe mechaniorowi odłączać aku
I r o Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 dla bezpieczeństwa mozna odłączyć , ja nawet do zmiany kół każe mechaniorowi odłączać aku :blink: dla bezpieczeństwa czego ??
moskal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie wiem czego , tak po prostu :gwizdanie: :kox:
I r o Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie odłączaj aku tylko podepnij mechanika pod piorunochron
moskal Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 nie odłączaj aku tylko podepnij mechanika pod piorunochron Robie tak od x lat i dalej bede robił
Golem1 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Ja u siebie jak zakładałem ramki czy coś robiłem przy liczniku odłączałem aku i oczywiście wyciągałem kluczyk, tak dla bezpieczeństwa.
Rafal_ Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Panowie.. do wyciągnięcia zegarów muszę odłączyć aku ? Zapomniałem już jak to robiłem za czasów Viagry B5 musieć nie musisz ale jak odłączysz nie będziesz musiał kasować błędów poduchy a po co mi zdejmować kierownicę ? a to nie trzeba?
pawullonn Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 no i jak wygląda sprawa z ramkami??
karol24 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 na stronie didotuning ciągle nie ma a moje urodziny się zbliżają, żona będzie zawiedziona jeśli nie kupi mi tych ramek
Rekomendowane odpowiedzi