Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Fotoradary - Sprawdź czy zrobiło Ci fotkę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem szczerze ze sie wkrecilem, bo codziennie przez Błonie przejezdzam i tam stoi fotoradar a tu pierwsze wykroczenie jakie kliknałem pokazuje błonie i 108 km/h... :decayed:

Opublikowano

tez sie nabralem i jak zobaczylem 108 na 50 to mnie az zagotowalo :decayed:

Opublikowano

Kuwa mi ciśnienie skoczyło, bo wczoraj wracając z pracy przycisnąłem trochę.

Opublikowano

Dobre :decayed:!!!!! się dałem porobic...

Tym bardziej ze pokazywalo mi pierwsze wykroczenie z 3 września 108km/h na 50tce a co najlepsze to byłem wtedy za granica i się zgrzalem odrazu:) juz chciałem awanturę robić!

Opublikowano

powiem szczerze ze sie wkrecilem, bo codziennie przez Błonie przejezdzam i tam stoi fotoradar a tu pierwsze wykroczenie jakie kliknałem pokazuje błonie i 108 km/h... :decayed:

tam stoi atrapa :wink4:

Opublikowano

No pięknie, jeszcze mam trzęsiawki jak to zobaczyłem, bo oczywiście po przeczytaniu pierwszego posta wszedłem na stronkę nie czytając dalej :polew:

Opublikowano

Eeee toć to stare :tongue4: ale zobaczyć miny wkręconych znajomych bezcenne :kox::polew:

Opublikowano

Panowie, nie przeczytałem całego tematu i aż mi serducho zabiło haha:D raz 500 a raz 300 xD :polew:

Opublikowano

U mnie w pracy to koleś pokazywał, ale jak zobaczyłem, że któregoś tam -nastego września gdzieś mnie fotoradar ciepnął, to od razu się kapnąłem, że to jakiś fake, bo auto stoi w EL, a ja pracuję w GD i tego dnia musiałbym się chyba teleportować do siebie, dać się "cyknąć" i teleportować z powrotem :decayed:

Opublikowano

wytargam od mojej 500 na mandat i pojade za ta kase z kumplami na ryby :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Też się dałem wkręcić, jak zobaczyłem dwa wykroczenia to aż zimny pot mnie oblał :polew:

Opublikowano

aż mi się ciepło zrobiło jak zobaczyłem że 800zł wtopiłem :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale gorąco było !!! Teraz czytam do końca temat i dopiero klikam link. :tongue4:

Opublikowano

hehe ja wiedziałem o co chodzi, ale z ciekawości sobie wszedłem zobaczyć jak to wygląda, no i super dwie fotki po 500zł, raz Mercedesem ML, a drugi raz jakąś koparką :polew: :polew:

Opublikowano

Ja podałem numery rejestracyjne kolegi :gwizdanie: Nieźle tłucze wykroczenia w kraju baranów i pędzących koparek :polew:

Opublikowano

mina dziewczyny jak jej to pokazałem nie do opowiedzenia :):polew: