Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładasz DOPE czy OOOO?

Opublikowano
Zakładasz DOPE czy OOOO?

tylko ori Panie, DOPE nie widzi mi sie kompletnie:thumbdown:

Opublikowano
kazdy zderzak od A4 i S4 jest spawalny, PUR jest na RS4 i progach S4:wink:

ze ja tego wczesniej nie wiedzialem to bylbym co najmniej dzien do przodu z malowaniem:facepalm:

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

To wyjscia z mojego radia

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20130530_122638_zpse2a739a2.jpg

a tutaj takie o to kabelki mam, chce w przyszlosci jakas mala skrzynke zapodac i mam pytanie czy stykna te 2 niebieskie czy walic te 4 i czerwone tez trzeba? Z audio jestem noga wiec pytam

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20130530_122712_zps5c47db22.jpg

kable przeciagnij sobie wszystkie co masz

niebieskie to chincze, masz tam wiazke pod 2knał i pod 4knał(odpowiednia ilosc kabli) do radia mozesz podłaczyc 4knały, tylko oznacz sobie co jest co(przód i tył) tam jest też video-out, albo sterowanie subem(nie widze oznaczenia) i to w zaleznosci jaki system zrobisz 4kanał czy 2 kanał pod wzmakiem, albo 2 wzmaki to wtedy wypuszczasz po wiąze 2 żyłowej chinczy nie połaczonych z sobą, zasilanie - czerwony kabel+ z bezpiecznikiem przeciagasz sobie od aku do bagaznika i nie podłaczasz póki nie ma tam pieca żadnego, jeszcze kabel strowanie musisz wypuscic od radia do bagaznika, to taki cienki kabelek

Opublikowano

Wiem wiem juz, rozmawialem z kolega o tym i ogarnie mi to, a kabel to sterowania mam przy chinczach taki cienki miedzy nimi leci. Tylko cos mi mowil ze np plus od aku nie moze isc razem z chinczami bo jakies zaklucenia czy cos?

Opublikowano

kabel zasilajacy puszczasz po stronie kierowcy, a chincze ja pusciłem lewej stronie pod pasażerem blizej środka auta, pod siedzenie

Opublikowano
kabel zasilajacy puszczasz po stronie kierowcy, a chincze ja pusciłem lewej stronie pod pasażerem blizej środka auta, pod siedzenie

o fak to jeszcze fotel pasazera musze wyciagac?

Opublikowano

mozesz to puscić też progiem przeciwnym, ja wybrałem sobie najkrótszą droge bo całe wnetrze miałem rozwalone, a raczej tych kabli nie bede nigdy wyciagał, zasilajacy można zmieniać pod wzgledem mocniejszego suba, wiec lepiej go w próg wsadzic by wyjac było łatwo, ale chincze są uniwersalne tymbardziej jak lecą pod 4 kanały

Opublikowano

zasilajacy styknie mi w zupelnosci:wink:

Opublikowano

a jaki to masz przekrój? bo 10mm to sie montuje do sprzetu do 300W rms

Opublikowano

Ładne B5:wink: Tylko jak już Kowi pisał Koła brakuje:whistling::whistling:

Opublikowano

16,0 QMM OFC POWER FLEX takie cos na nim pisze a jaki przekroj to nie wiem

---------- Post dopisany 03-06-2013 at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2013 at 17:10 ----------

Z racji, ze konserwowalem przednie nadkola i blotnki w ktorych troche ruda wychodzila to zmienilem tez kolorek zaciskow, zolty juz sie znudzil, jutro akcja z tylem:naughty:DSCF0035_zps2eee796a.jpg

Opublikowano
16,0 QMM OFC POWER FLEX takie cos na nim pisze a jaki przekroj to nie wiem

---------- Post dopisany 03-06-2013 at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2013 at 17:10 ----------

Z racji, ze konserwowalem przednie nadkola i blotnki w ktorych troche ruda wychodzila to zmienilem tez kolorek zaciskow, zolty juz sie znudzil, jutro akcja z tylem:naughty:http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/DSCF0035_zps2eee796a.jpg

kolor ładny, ale klocków nie musiałeś malować :decayed:

Opublikowano

Widzialem u kilku osob jak maja pomalowane a ze sie oklejac tez nie chcialo to wyszlo jak wyszlo:decayed:

Opublikowano

super kolor zaciskow .... tylko teraz trzeba pilnowac zeby szybk sie nie ubrudziły

Opublikowano

Sławek pochwal sie czym malowales ? bo sam zabieram sie za ten zabieg tyle, ze na czerwono i nie wiem co kupic :wink:

Opublikowano
Sławek pochwal sie czym malowales ? bo sam zabieram sie za ten zabieg tyle, ze na czerwono i nie wiem co kupic :wink:

sprej akrylowy i rozpuszczalnik:wink:

a dzis jeszcze logo z grila wpadlo w pomarancz:decayed:

---------- Post dopisany 07-06-2013 at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2013 at 00:50 ----------

Kilka szotow z projektu ktory zakonczylem, jakos kiepska, lepsze foty mysle ze na czasie ustrzele:hi:

Po myciu odrazu trzeba byla uciekac do garazu bo burza nadchodzila DSCF0040_zpsb9679139.jpg

I z naklejka B5B:whistling:DSCF0047_zps4f9a05ae.jpgDSCF0048_zps7f492858.jpgDSCF0049_zpsdb521e7c.jpg

Opublikowano

A ty dalej przy tym padle dłubiesz :decayed:

dobrze wygląda:hi:

Opublikowano

wiesz zaczello sie od wlozenia skory i tak lece z tematem:grin:, mysle ze juz koniec:decayed:

Opublikowano

bardzo fajnie a jak zdzerzak wyszedł wszystko oki

Opublikowano
bardzo fajnie a jak zdzerzak wyszedł wszystko oki

prawie, przy prawej kratce pod rejka pekl po zalozeniu, huyowo mi pokleil koles i tez troche zderzaka brakuje wiec kratka sie nie chce dobrze trzymac, na opasce spiete i czeka na lepsze czasy:kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...