gooralos Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Chwalę się. Auto zakupiłem w sierpniu 2008 roku od drugiego właściciela. Audi A4 Avant B6 8E 2002r. Silnik : 1.9 TDI AVF 131KM Manual Wersja : Schwarz Matt Wyposażenie ubogie : - derma jasna na fotelach - pełna elektryka foteli - podgrzewane fotele przednie oraz tylne - navi - podgrzewana przednia szyba - klimatyzowany schowek - system nagłośnienia BOSE - pełen pakiet oświetlenia - kolorowy oraz pełny fis - zmieniarka - parktronic przód + tył - zenon - zawieszenie s-line - podgrzewana kierownica - inne Kilka fotek po przyjeździe do kraju. Zaczęły mnie denerwować szare spody zderzaków oraz progi, więc pomalowałem w kolorze nadwozia oraz wjechały felgi Schmidt Space Line 8,5+10Jx18". Dodatkowo oryginalny czarny bi-zenon z S4. Kolejnym etapem był montaż : - RNS-E, czaki22 - oryginalny Bluetooth w wersji Q, czaki22 - kierownica multi z B7, siemian - SDS - tempomat, czaki22 - Felgi BBS CH 8.5x18" W sezonie 2011 nadszedł czas na radykalne kroki. - zawieszenie gwintowane FK - felgi oryginalne z A8 w całości polerowane 9jx20" - opony BFGoodrich 225/30/20
tig16 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ladna ta niunia, fela konkretna
cool506 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 pamietam jak była na allegro jeszcze na felgach 18 " , nie sprzedała sie i postanowiłes rezac dalej?? Ładna
salata Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Fajna, widziałem ja chyba na vag evencie??
kadafi Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 pieknie siedzi,felgi tylko czekac az zaczna porownywac do fury Glinka :gwizdanie: tak BTW ja bym relingi sciagnal jeszcze wizualnie auto ci obnizy
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Bardzo ladna i zadbana sztuka
gooralos Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Fajna, widziałem ja chyba na vag evencie?? Event zaliczony
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Fajna, widziałem ja chyba na vag evencie?? Event zaliczony NIe sprzedala sie i zostawiles? Na kole wyglada dobrze
gooralos Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Fajna, widziałem ja chyba na vag evencie?? Event zaliczony NIe sprzedala sie i zostawiles? Na kole wyglada dobrze miała za dużo winiet na szybie, spękany fotel, Panie, kręcony licznik na pewno, a ile Pan spuści na renowacje fotela? Panie, a czemu ona kopci na biało po odpaleniu? Oj Panie, po odkręceniu korka wlewu oleju nie może ani kropki wyrzucić na pracującym silniku. Aaaa to płyn G12, czyli można mieszać z petrygo. Ale i tak drogo, na allegro są tańsze i jedziemy oglądnąc.
marcin_o23 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 heh, czyli typowy polski kupujący , fajnie wygląda na tych 20 , fajne wnętrze podoba mi się takie połączenie ciemne z jasnym
andr3i Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 fela robi robote, ogolnie calosc wyglada fajnie oby sie sprawowala jak trzeba
gooralos Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 no i pojechała, temat do zamknięcia ;(
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 no i pojechała, temat do zamknięcia ;( Czyli sprzedana co nowego bedzie
Damcio Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dopiero co temat założony a już smutny koniec.. Szkoda bo w ostatnim setupie wyglądała super podpisuje się pod kolegą wyżej, co tam nowego szykujesz?
gooralos Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Następca : VW GOLF CABRIOLET wersja KARMANN Rok : 1993 Silnik : 1.8 98KM Przebieg : 130tyś. km. Poprzedni właściciel : Richard Bruce Kennedy Bajery jak w B6 : - pełen FIS - elektrycznie otwierany dach - wspomaganie - klima, ale jedynie jak otwarty dach Co najważniejsze prosty, w pełnym oryginale.
Rekomendowane odpowiedzi