daniels Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 no i taki projekt mnie przekonuje do inwestycji na przyszły rok Gratki mocy szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 a możesz walnąć PW jaki koszt (turbina+IC [jaki] + program) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 od 3K i w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 dobrze że człowiek ma sponsorkę....zafudowała cały projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 no ładnie wyszło. U mnie już pompki mówią papa powoli bo kurzy za bryką jak się przyspiesza szybciej. ładnie Ci to musi zapitalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 powiem ci że daje radę decayed jestem mega zadowolony good daje rade wciaga 3/4 aut z ulicy razem z rajtuzami a Ty mówisz ze ,,daje rade'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 gratki wykresu i osiągów Aż dostałem motywacji żeby powoli u siebie coś ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 gratki wykresu i osiągów Aż dostałem motywacji żeby powoli u siebie coś ogarniać szczerze polecam,do tej pory nie poznaje mojej furki wyprzedzanie to bajka...i spalanie nie takie tragiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No przy takiej mocy to na pewno W przyszłym roku bede myślał nad fmic-em i turbo, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 No przy takiej mocy to na pewno W przyszłym roku bede myślał nad fmic-em i turbo, zobaczymy co z tego wyjdzie jak motor w dobrej kondycji to wyjdzie dobrze,mój mimio pewnego przebiegu wypadł dobrze po modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Bardzo fajne modyfikacje, szczególnie dolot w Sport Tig. Panowie znają się na rzeczy. Dla porównania mogę wrzucić moje 80-160 dla późniejszego porównania, jeżeli autor wątku pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 ile cio to wszystko kosztowalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Bardzo fajne modyfikacje, szczególnie dolot w Sport Tig. Panowie znają się na rzeczy. Dla porównania mogę wrzucić moje 80-160 dla późniejszego porównania, jeżeli autor wątku pozwoli oczywiście,wrzucaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Okay, Tyłka nie urywa, ale też jak na samą serię bez kata i chips myślę nie najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Fajne pagórki macie u was skoro ASZ po sofcie jedzie jak seryjne S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ładna prosta bez pagórka Magic nie widzę sensu w ściemnianiu na temat osiągów... Tak jak mówię to tylko seria bez kata po dość mocnym programie, nic więcej. Możecie wierzyć lub nie Jedyne co to na pewno silnik był dopiero co rozgrzany i warunki atmosferyczne były bardzo sprzyjające (ciśnienie, wilgotność). Po kilku, kilkunastu przejazdach osiągi na pewno by się pogorszyły ze względu na słabą seryjną wydolność chłodzenia powietrza w dolocie. Nagrałem jeszcze jeden clip 40-200 po wcześniejszym 'pałowaniu', gdzie widać, że przyspieszenie już tak doopy nie urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ładna prosta bez pagórka Magic nie widzę sensu w ściemnianiu na temat osiągów... Tak jak mówię to tylko seria bez kata po dość mocnym programie, nic więcej. Możecie wierzyć lub nie Jedyne co to na pewno silnik był dopiero co rozgrzany i warunki atmosferyczne były bardzo sprzyjające (ciśnienie, wilgotność). Po kilku, kilkunastu przejazdach osiągi na pewno by się pogorszyły ze względu na słabą seryjną wydolność chłodzenia powietrza w dolocie. Nagrałem jeszcze jeden clip 40-200 po wcześniejszym 'pałowaniu', gdzie widać, że przyspieszenie już tak doopy nie urywa. jak na poczynione mody myslę że jest bardzo doobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ALki dużo dają...no i program też - zrobiony pod rozważną nogę. FMIC i większa dmuchawa muszą poczekać. daniels nagraj coś PS. Baardzo ładny ten twój sedan nie mogę się na niego napatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 no osiagi sa rewelacyjne ja bym powiedzial tutaj filmik 3.0tdi 300ps i 600nm roznica na korzysc 3.0 to zaledwie 0.3s w przedziale 100-150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No czyli jedzie jak S4 2,7 Bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi