Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też wystawiałem ale propozycje mnie po prostu załamywały :facepalm: a z ceną nie szlałem, średnia z aukcji tego modelu. No ale jeśli ktoś porównuje felgi w stanie bdb- do felg z tragicznymi rantami bez dekli i mówi "Panie a na innej aukcji jest 100 PLNów taniej" to mi już ręce opadają... szkoda gadać...

no czasami ludzie przeginają :decayed: ja dostałem spoko cenę, ale stan można rzec idealny, chlopaczek ponad 100km przyjechał specjalnie po nie i był bardzo zadowolony :wink: gdybym miał zostać przy 17' w życiu bym innej felgi nie chciał, no ewentualnie Avusa :wink:

Opublikowano

Dobrze się dzieje w temacie, czekamy na gwint ;)

Panowie podrzućcie jakieś foto "lowered b5" na 17" bo przeważnie to na 18 wszystkie auta google pokazuje.

Tu masz 17" z dobrą glebą ;)

0bfe6521.jpg

A tu moją koze na takich samych kołach :D

http://images39.fotosik.pl/1933/5b896b794f419aaam.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobra gleba to tylko jak będę jechał do Nysy i na lotnisko :grin: do roboty i z powrotem nie będę go glebił... chyba

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

c8429e00d685c534756488e8a06f.jpg

z Audizina, podoba mi się, tak wystarczy :wink: a od święta niżej

Opublikowano

kurde.. tez sobie takie alu sprawie :naughty: robia robote :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Robią, ale dopiero jak usuniesz klar :wink: ich cena jest śmieszna a to są ori kute felgi a nie jakieś plasteliny :naughty: ja je szczerze polecam jeśli wzór się komuś podoba. Wiosna tuż tuż więc nowe fotki wpadną jak zamienię kółka

---------- Post dopisany 07-03-2013 at 15:47 ---------- Poprzedni post napisany 25-02-2013 at 12:09 ----------

Mam już tuleje tylnej belki, oczywiście Lemy :decayed: teraz tylko troche czasu wygospodarować :kwasny:

Opublikowano

Najlepiej kupić Meyle, 2 dni temu u siebie zmieniałem :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Paln jest taki :decayed: :

sobota 23.03 zmaiana tulejek

termin bliżej nie określony (żesz te święta muszą akurat teraz wypadać) zmiana na gwinta :banan:

Polerka na ukończeniu, ostatnia felga dzisiaj będzie dopieszczana :ad: Miałem spaj-fotki jak polerka idzie ale mi telefon upadł i dziwnym trafem karta pamięci się ucegliła. Kompletnie zero reakcji, nic jej nie czytało, zaden komp lub inny telefon.

Opublikowano
no i nowy gadżet już zamontowany ale czeka mnie kabelkologia :glupek2:muszę postudiować co i jak bo na forum temat już przerabiany na szczęście

http://fotem.pl/data/902e6b5dbb0d715fa599e8f5817.jpg

skóra w stanie bardzo średnim ale w tym roku pójdzie jeszcze do obszycia :wink: najlepsze jest to, że taśma chyba jest pod multi,jeszcze dokładnie sprawdzę ale mam z tyłu wolne gniazdo 4 pinowe, z przodu poducha i klakson w jednej wtyczce a wyżej jest jeszcze gniazdo na 2 piny.

http://fotem.pl/data/33374f068d4e9aad695e74c0cc7812e.jpg

Sorry za głupie pytanie, mógł byś podrzucić linka do opisu bo nie mogę odkopać o tej kierownicy. Z góry dzięki.

Opublikowano

Bardzo fajny kolorek, sam takiego szukałem :) wyjątkowo wdzięczny przy użyciu dobrych kosmetyków.

Opublikowano
  • Autor

I nie jest dość często spotykany na naszych drogach :decayed: co ja uważam za duży +

Kamil którego linka? opisu czego? może o to Ci chodzi?

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/b5-akn-przelozenie-kierownicy-s-multifunkcje-165009/

---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

myślę, że temat dość wyczerpująco opisany :whistling: a jak nie to pytaj na PW

Opublikowano

dzięki wielkie :yeah:, kurcze ja tego znaleźć jakoś nie mogłem:facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na przód zakupiłem ostatnio oponki 215/45/17 Continental coś tam, używki ale żródełko pewne, 2 latka i prawie 7mm :whistling: w sobotę jak pogoda się nie popsuje gwint wpada, kółka lato i fotosesja :decayed:

Opublikowano
Na przód zakupiłem ostatnio oponki 215/45/17 Continental coś tam, używki ale żródełko pewne, 2 latka i prawie 7mm :whistling: w sobotę jak pogoda się nie popsuje gwint wpada, kółka lato i fotosesja :decayed:

:banan:

Opublikowano

dawaj te foty z sesji na gwincie bo w tym tygodniu tez gwint zakladam i sie zastanawiam nad takimi alu jak Ty masz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Taki zj**%$y wczoraj byłem, że foty na dzisiaj przełożyłem:decayed: nie chciało mi się nawet podkręcić gwinta i stwierdziłem, że jeśli od kuzyna wyjadę to w drodze do domu nigdzie nie przytrę :kwasny:

009e5f51f5fbc2d8be8211061348.jpg

nisko strasznie :whistling: i miękko, poszurałem trochę zanim dojechałem na miejsce.

c6dbc23d459bdaad4e7ff93987e595.jpg

bym prosił nie zwracać uwagi na parchy na listwie tej aluminiowej nad rejestracja :kwasny: w ciągi tej zimy takie coś wylazło :facepalm:

2399bec56f37b827f24f77afc75d25d.jpg

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Ostatecznie dystanse 4x10mm, czyli ze standardowego et 48 zrobiło się 38 przy 8". Opony przód jeszcze 205/50/17 tył 225/45/17.

Ale podkręciłem sporo w górę i na razie zostaje coś takiego

495ffc7077aecdde821cca9579f81.jpg

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Sztywniejszy się zrobił :wink: nie wiem ile było a ile jest, zapomniałem zmierzyć :doh:

Opublikowano

Super :good:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze muszę te 3 listwy dolne drzwi co mam na klej do szyb (chyba) przykleić a czwartą to chyba nową kupię :naughty:

Opublikowano

tył jakby troche nizej czy mi sie wydaje ? ogolnie jest GIT :decayed: chyba jednak napewno kupie takie fele :whistling:

Opublikowano

bardzo fajnie :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Tak, tył jest ciut niżej i tu są 2 opcje :decayed:

1. tył wyżej

2. przód niżej

Paweł, jeśli nie chcesz 18" a ten wzór Ci się podoba to ja Ci te felgi polecam :thumbup1: twarde i łatwe w polerce, na zdjęciach tego nie widać ale wyszło nawet nawet, żona twierdzi, że "świecą się jak psu...." :whistling: