Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Muszę się w końcu nauczyć pstrykać "nocne foty" :facepalm:

Takie coś dzisiaj "spłodziłem" :decayed: miłe w dotyku :naughty:

a6e50a7012819b96c3cc83edcd9ad5a.jpg

Opublikowano

widze nowy post w temacie, mysle sobie wstawil zdjecie na nowych alusach :naughty: a tu gala hehe :decayed: beda czarne 18 ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie w tym sezonie niestety :kwasny: żona mi postawiła warunek: "będziesz się zamieniał na 18" jak sprzedasz te felgi co od roku w piwnicy leżą!". Spieszę wyjaśnić, że od roku na tablicy wystawione mam moje byłe Riale za 550zł :wallbash: za darmo to by wszyscy chcieli...h

Zreszta tak sobie wymyśliłem czerne prosiaki w połysku:decayed:

Opublikowano
Muszę się w końcu nauczyć pstrykać "nocne foty" :facepalm:

Takie coś dzisiaj "spłodziłem" :decayed: miłe w dotyku :naughty:

http://fotem.pl/data/a6e50a7012819b96c3cc83edcd9ad5a.jpg

to flok na gałce?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nie, taki materiał coś niby alkantara, bardzo podobny. To tylko taka przymiarka bo chcę kilka elementów zrobić w stalową/mysią alkantarę (oczywiście nie oryginalną :decayed: bo mnie nie stać )

---------- Post dopisany 31-07-2013 at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany 21-07-2013 at 21:20 ----------

nosz :rant: 3 raz tylny zdesio oberwał od jakiegoś popaprańca.

1a3d578a24ae4273342cde7ff4f4b4b.jpg

Da sie coś z tym zrobić. Ja łzy w oczach a żona mi mówi "naklejeczką sobie zaklej". Nosz jak nic na rozwód pracuje :whistling:

Opublikowano

ouuu.. bezczelna :decayed: w takich chwilach kobieta milczec powinna :whistling: naklejeczka.. chyba sticker na caly zderzak :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ma karne 3 miechy bez :brzydkibanan: tak, tylko dla kogo była by to większa kara :grin:

Opublikowano

nosz :rant: 3 raz tylny zdesio oberwał od jakiegoś popaprańca.

http://fotem.pl/data/1a3d578a24ae4273342cde7ff4f4b4b.jpg

Da sie coś z tym zrobić. Ja łzy w oczach a żona mi mówi "naklejeczką sobie zaklej". Nosz jak nic na rozwód pracuje :whistling:

troszkę spoiwa, spawarka do plastiku i po kłopocie, potem pomalować zderzak i będzie jak nowy:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Chyba tak trzeba będzie pomodzić :wink: a tymczasem reanimacja przetartego boczka przebiegła pomyślnie :decayed: jeszcze możne uda się wyprać całość w tym sezonie

a70cb24ded4a45782d62413b8bce.jpg

łata z boczka tylnej kanapy, tylko ten materiał jest trochę krótki ale po założeniu na fotel nie rzuca się w oczy ten szew :dancing: założyć ten pokrowiec na druty to też niezła sztuka...

---------- Post dopisany 05-09-2013 at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany 30-08-2013 at 22:35 ----------

mała rzecz a cieszy oko, już nie mam purchli na listewce nad rejestracją :dance:

44f102b67f343460b223eb12b4d2.jpg

Opublikowano
  • Autor

A może by wycieraczkę wyciągnąć bo i tak silniczek padł ostatnio?

Opublikowano
A może by wycieraczkę wyciągnąć bo i tak silniczek padł ostatnio?

ja to zrobiłem już dawno :decayed:

Opublikowano

ja tez :wink: odrazu zgrabniej tylek wyglada

Opublikowano
  • Autor

szukam zaślepki w piwnicznych zapasach :decayed:

tak ostatnio robiłem porządek na pierwszej stronie i teraz mam tak gwinta jak na fotkach z zawieszką -35mm :facepalm: wiosną znowu skręcę :decayed: bo już jesień idzie i sezon na szuranie się kończy

---------- Post dopisany 15-09-2013 at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2013 at 20:56 ----------

Pokazały mi się ABS i ESP na blacie :kwasny: po powrocie z roboty podłączyłem VAGa i co się pokazało? oczywiście czujnik prawy tylny :facepalm: zamówiłem ale jak następnego dnia jechałem i miałem uchylone okno to słyszałem dzwonienie. Okazało się, że to nie czujnik tylko koronka ABSu się poluzowała i latała tam sobie jak chciała. Przez to czujnik pokazywał błąd i dzwoniło jak w kościele :doh: na szczęście nie pękła i już ogarnięte. Muszę ten nowy czujnik oddać :dance:

Opublikowano

czemu podnisles? :decayed: jeszcze sniegu niema :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Sporo jeździłem ostatnio z żoną i już jak wsiadaliśmy zaczynał się monolog :facepalm: ale na wiosnę idzie tak jak była, czyli jakieś 61 z przodu :decayed: tylko blachę pod silnik muszę kupić bo to chyba ostatnia zima tej osłony plastikowej będzie :whistling:

Opublikowano

kocham takie monologi.. :facepalm: najchetniej bym wtedy wysiadl albo wysadzil pasazerke :decayed: albo jak gdzies przytre to wtedy juz calkiem.. "podniosl bys ten samochod" albo "podniosles? nie bo po co, lepiej walic podloga" bla bla bla.. :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ja zawsze mówię, że to przez to, że mam tylko 17", bo na 18" było by wyżej i bym nie przycierał :decayed: czyż to nie logiczne?

Opublikowano

fakt :grin: na przyszly sezon planujesz 18 ? ja tam jakie splany mam zobaczymy co z tego wyjdzie :decayed: