Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak to Micha_s87 stwierdził "rysuje się od patrzenie" :kwasny: najlepsze są śpiochy po moim synu :grin: delikatna bawełna, ale wykończenie to bawełniany krążek na dużych obrotach.... ale dzięki Wajsik za przypomnienie, zamówię sobie te flexipadsy bo Michał też je polecał :thumbup1:

Misiek, ale dekorów bym jednak nie polerował :decayed: dla mnie piano black wymiata, no chyba, że okleić je takim czarnym drapanym alu :eusathink:

Opublikowano

taki tam eksperyment z tymi dekorami:decayed: nic czarnego mi tam nie pasuje, musi byc jasne, ale o tym sie nie dyskutuje:naughty: traktuje to jako wprawke przed polerowaniem kółek takich jak twoje, bo u Ciebie super to wygląda:thumbup1:

Opublikowano

moze moje tez bys chcial spolerowac ?:decayed:

Opublikowano

polerujesz całe czy tylko fronty?:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Ja? tym razem jadę po całości :decayed: te wnęki są najgorsze :facepalm: szczerze mówiąc najlepiej przy jednym bajzlu wszystko polerować. Koło wydaje się jakieś większe wtedy.

Opublikowano

Elegancko kolego zrobiles ta A4encie xD

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :wink: jeszcze jest sporo do ogarnięcia

Opublikowano
Ja? tym razem jadę po całości :decayed: te wnęki są najgorsze :facepalm:

no to nie zazdroszczę:whistling:

czekamy na zdjęcia efektów:naughty:

Opublikowano

a do tej pory miales tylko fronty ?

Opublikowano
  • Autor

Tak, jakoś tak tylko w zeszłym roku na szybko zrobiłem :decayed: widziałem później tego białego sedana i stwierdziłem, że skoro mam poprawiać polerke przez zimę to zrobię po całości. Te wnęki są bardzo chropowate i przy nich schodzi najwięcej czasu :thumbdown:

Opublikowano

czekam z niecierpliwością na efekt końcowy:cool:

Opublikowano

to ja mooze zrobie same fronty:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja bym robił jednak całość:wink: zdjęć piwnicznych telefonem nie wstawaim, bo mi booster znowu napisze, że zamglone jeszcze:grin:

---------- Post dopisany 06-03-2014 at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2014 at 18:52 ----------

Fele ukończone :decayed: foty na dniach..... teraz dla odmiany coś z turbo nie halo :facepalm: nosz nie odłożę na jakieś gadżety tylko w naprawy wszystko idzie. Z moim szczęściem będzie pewnie potrzebny remont szuszary :kwasny: oby to jakaś pierdoła była :cry: jakiś wężyk albo coś taniego......

---------- Post dopisany 10-03-2014 at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 22:09 ----------

Sezon rowerowy rozpoczęty, felgi dalej w piwnicy :grin:

e0a82252f55dbabebd8bc506a432.jpg

później podmienię na jakieś lepsze foto :decayed:

Opublikowano

Pakuj te koła, ludzie czekają :decayed:

Opublikowano

no wlasnie :baseball:

Opublikowano
  • Autor

Klątwa :facepalm: w sobotę byłem u jednego speca zrobić logi..... rękę przeciął chwilę przed moim przyjazdem :doh: dzisiaj byłem u drugiego, 2 godziny wcześniej komp mu wysiadł :kwasny:

jak już wcześniej pisałem czekam na opony, wcześniej nie będę zakładał :decayed:

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

aha, dystanse 15mm też jeszcze się nie wytoczyły do końca więc ten teges :wink: et 33 na 215/45 powinno być w sam raz.... no chyba, że jednak będą opony 225/45 ale to też nie powinno być problemu

Opublikowano
Klątwa :facepalm: w sobotę byłem u jednego speca zrobić logi..... rękę przeciął chwilę przed moim przyjazdem :doh: dzisiaj byłem u drugiego, 2 godziny wcześniej komp mu wysiadł :kwasny:

jak już wcześniej pisałem czekam na opony, wcześniej nie będę zakładał :decayed:

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

aha, dystanse 15mm też jeszcze się nie wytoczyły do końca więc ten teges :wink:et 33 na 215/45 powinno być w sam raz.... no chyba, że jednak będą opony 225/45 ale to też nie powinno być problemu

na tyle tak mam, z dystansem 20 tarlo, teraz jest akurat :wink:

Opublikowano
  • Autor

No jak miałem 20mm przy 225/45 z tyłu ledwo szurało Paweł :decayed: nie przesadzaj

Opublikowano

to zalezy jak nisko miales Karol :D ja jezdzilem na 60cm a jak mi 3 osoby do tylu wsiadaly kazda sredniu po 80kg to wyobraz sobie.. moge podeslac zdjecia wytartych nadkoli jako dowód :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Też mam takie z leksza :decayed:

---------- Post dopisany 29-03-2014 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2014 at 20:12 ----------

taaaa.............. turbo śmiga, "czwóra" zapier:decayed:la. Grucha nowa bo popuszczała :whistling: wężyki nowe. Miałem wymyć fure i wrzucić lato ale czasu nie wystarczyło :stupid2:za długo zeszło na dłubaninie... jutro zamykam się w garażu, skręcam gwinta i wrzucał kółka :decayed:

cdn

---------- Post dopisany 03-04-2014 at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany 29-03-2014 at 21:39 ----------

koła już na aucie, ale gwinta za mało skręciłem :facepalm: wstyd pokazać