Raffi_wawa Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 W czwartek rano pod hotelem Hayat sfociłem to cudo. :th: Wyszło ich tylko 1220 sztuk. Szkoda, że nie na polskich blachach.
poziek Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Widać, że ruskie nie potrafią parkować na właściwym miejscu...
Gość osetti Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 ulala ... robi wrażenie! i ktoś kiedyś powiedział, że Rosja to biedny kraj? na długo nie przyjechali, bo bagaży nie byłoby gdzie wrzucić....
sparki Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Widać, że ruskie nie potrafią parkować na właściwym miejscu... a może to jedna z tych 1220 sztuk przystosowana dla osób niepełnosprawnych
Gość bibon Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 W SK gość miał takie do sprzedania za 1,5 mln zł ,na polskich blachach.
ykk Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Przeciez to jest bardzo mocno zmodyfikowany Garbus (filozofia Top Gear, a szczegolnie Clarksona.. ) I 1,5 banki za to dac..
szadziak Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ale k#%#@! .... jaki paskudny spoiler............... to masakra jaks!!
Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 najlepsze sportowe auto ... oprocz zondy i w dodatku od edo kozak
voxan69 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Jak dla mnie to 911 na sterydach, niczym nie ujmuje. Panowie w Moskwie jeździ więcej luksusowych samochodów niz jest ich w całej Polsce. Ale 100 km od stolicy na dachach domów leży strzecha. Bez komentarza.
Gość krzychuzzz Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Fura kozacka. Zaparkowana też nieźle. BTW zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego własciciele samochodów "za ciężką kasę" uważają że są "nietykalni" że wolno im parkować w takich miejscach. Bardzo częsty widok chociażby pod supermarketami. Zaparkuje taki jeden z drugim pod samym wejsciem albo miejscu dla inwalidy i zadowolony idzie na zakupy. Uważam to za straszne chamstwo.
eMeM Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 BTW zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego własciciele samochodów "za ciężką kasę" uważają że są "nietykalni" widziales kiedys zeby zwykly szaraczek z drogowki wystawil mandat wlascicielowi auta za taka kase i podpisał go swoim nazwiskiem ? ja jakos nie moge tego wyobrazic
Gość krzychuzzz Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 BTW zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego własciciele samochodów "za ciężką kasę" uważają że są "nietykalni" widziales kiedys zeby zwykly szaraczek z drogowki wystawil mandat wlascicielowi auta za taka kase i podpisał go swoim nazwiskiem ? ja jakos nie moge tego wyobrazic Nie chodzi mi o mandat. Chodzi mi o zwykłe chamstwo. To ze ktoś ma xxx $ na tak wózek to ok! nie widze w tym nic złego ale to nie uprawnia go do tego żeby tak się zachowywać! EOT
OLO_GDA Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 piekna furka, widywalem w gdansku carrery GT ale nie w limitowanej wersji oczywiscie:) a jak sie tak popatrzy po parkingach przy supermarketach i w centrach miast to mozna pomyslec ze polskim inwalidowm sie super powodzi... normalnie na takim miejscu ciezko trafic jakies auto ponizej S-clasy:D
Wąski Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Miałem przyjemność parę razy prowadzić 911 Turbo 977 niesamowite wrażenia.Szkoda gadać,przyspieszenie,prowadzenie,zawieszenie i HAMULCE ceramiczne... oh panowie.... :th:
Rekomendowane odpowiedzi