Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wykorzystanie uchwytu w tunelu pod adapter coolman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HiRide, jestem codziennie w Tychach, możemy się gdzieś umówić i usunąć ten niemiecki w moim A4?

Ew. co w zamian?

Pozdrawiam, Waldek

Opublikowano

Prywatne sprawy/spotkania zalatwiajcie na PW, tu nie jest miejsce do tego :)

Opublikowano

HiRide, jestem codziennie w Tychach, możemy się gdzieś umówić i usunąć ten niemiecki w moim A4?

Ew. co w zamian?

Pozdrawiam, Waldek

odpowiedz poszla na pv :good: najpierw zrob tak jak tam napisalem i zobaczymy czy moge Ci pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ha.

To ja się wyfrajerowałem :wallbash:

Kupiłem uchwyt pod Nokie E50, podłączyłem i wszystko ładnie działa. Ale... okazało się że bez uchwytu też by działało bo ten uchwyt służy tylko do ładowania i podłączenia do anteny samochodowej. Moje A4 ma interfejs BT i dlatego działa a nie dzięki uchwytowi. Mam miejsce na uchwyt w podłokietniku, zapiąłem go i teraz nawet nie wiem jak go ściągnąć. Nie mam tych dwóch przycisków po bokach podstawki do wypinania (jak to ładnie pokazują na rysunkach)

Nie chce ktoś kupić oryginalnego uchwytu pod N E50? :gwizdanie:

Opublikowano

Znasz juz pelna funkcjonalnosc ori zestawu w b6 RNS-E,BT i kiera multifuncyjna?
Za duzo sleczenia nad tym tekstem po angielsku z linka a i tak malo z tego wiem :wallbash:

Wszystko ładnie opisałem na końcu tego poradnika

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/?p=262606#entry262606

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Ja mam pytanie z innej beczki... widział ktoś może do sprzedania taki uchwyt jak na pierwszym zdjęciu?? Ktoś wymontował to z mojej A4 przed sprzedażą:/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam w swoim A4- rns-e + podstawę do bazy identyczną jak na zdjęciu wyżej. Skrzynki bf nie ma, sprawdzałem specjalnie. Wczśniej próbowałem telefonem wyszukać bf, ale nie znajdował. Po przeczytaniu instrukcji rns-e, (z forum) po włączeniu zapłonu jest tylko 5 minut na znalezienie bf. Dzała :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Qrva kupiłem! Mam lekki dysonans pozakupowy ze względu na zapłaconą cenę :kwasny:

Ale ten widok uleczy wszystkie rany:

TTMFSWInstalled06-vi.jpg?1186968536

Montaż już wkrótce. Czekam tylko na reszte gratów (taśma, komputer z b7 i jakieś przejściówki). Wg. kolesi, którzy to robili wszystko powinno działać OK.

Pięknie to to wygląda :)

Bedzie do tego jakas instrukyja??

Zbieram sianko na wewnetrzne wyposazenie mojego B6.... i to co widze very bardzo mocno mnie sie podoba :)

Jak kwotowo wyglada takowa przeróbka ??

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widział ktos gdzieś kiedyś "podstawki" do nokii ale zeby na wyjsciowej wtyczce bylo cos w stylu wtyczki monitora PC?? u mnie w siemensie jest wlasnie takowa wtyczka - wielopinowa podłączana do całego pudełka od fona...

coolman ma jakies takie normalne złącze...a u mnie jest jakies przedpotopowe :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tomtom go 520 .

Zamontowałem go jak na zdjęciu.

123841890118.JPG123842340185.JPG

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ha.

To ja się wyfrajerowałem :wallbash:

Kupiłem uchwyt pod Nokie E50, podłączyłem i wszystko ładnie działa. Ale... okazało się że bez uchwytu też by działało bo ten uchwyt służy tylko do ładowania i podłączenia do anteny samochodowej. Moje A4 ma interfejs BT i dlatego działa a nie dzięki uchwytowi. Mam miejsce na uchwyt w podłokietniku, zapiąłem go i teraz nawet nie wiem jak go ściągnąć. Nie mam tych dwóch przycisków po bokach podstawki do wypinania (jak to ładnie pokazują na rysunkach)

Nie chce ktoś kupić oryginalnego uchwytu pod N E50? :gwizdanie:

możesz wrzucić zdjęcia tego uchwytu ?? Ja mam E50 i sie zastanawiam czy mieniać na inny fon czy wziąść ten uchwyt.

• 5 lat później...
Opublikowano

wczoraj w nocy znalazlem ze mozna dokupic do tego zestawu w podlokietniki calkiem inne podlaczenie a mianowicie wyciagaja caly ten plasti do ktorego sie przyczepia adapter od danego telefonu, wklada plaska podkladkie i do tego jest podlaczenie przez usb tylko nie wiem czy to wymienia dane rns bede jakos w przyszlym tygodniu w servicie to sie dowiem dokladnie nawet nie udalo mi sie zobaczyc numeru czesci bo to podobno wszystko orginal.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie, orientuje się ktoś czy jest jakiś oryginalny adapter pod Samsunga Galaxy S4 albo S5 ??

Coś takiego jak tutaj na zdjęciu pod Iphone??

Iphone5cradle__50177_zoom.jpg

iphone4-a4mike3-56566882935537114.jpg

Opublikowano

Nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, orientuje się ktoś czy jest jakiś oryginalny adapter pod Samsunga Galaxy S4 albo S5 ??

Coś takiego jak tutaj na zdjęciu pod Iphone??

Iphone5cradle__50177_zoom.jpg

iphone4-a4mike3-56566882935537114.jpg

Chyba ze to to: https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/p/handyadapter-f%C3%BCr-samsung-galaxy-s4-3c0051435cn-11

Opublikowano

Ma ktoś adapter do fabrycznego uchwytu do galaxy s3? Chodzi mi o taki jak ma ten iPhone