Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Panowie więc ja przestałem sie szczypać i wydałem 170 złotych za samą pokrywe podłokietnika w ASO... oj chyba słuszne rozwiazenie .... kilka razy wolniej ze skrzyżowania i bedzie na nowy w ASO bo dostaje juz szału z tym swoim podłokietnikiem ale widze ze nie jestem pierwszy i nie ostatni z tym problemem
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 materiał, jak chcecie to podajcie mi na PW wasze numery autek to wam sprawdze ceny -
b3rs Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Może temat wydłubania zatrzasku już nieaktualny bo topic stary Górna część jest na zatrzaskach i dodatkowo klejona w 6 czy 8 punktach. Śrubokrętem należy "rozerwać" dwa klejenia przy zatrzasku i uchylić, wyjąć, dać spawaczowi plastików do naprawy, włożyć, na punkty zerwanych klejeń kapnąć jakiegoś kleju lub silikonu i gotowe. To dla tych co chcą zachować 170 plnów czy ile to tam teraz koszuje w kieszeni. Pozdrawiam
tommylee Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 totalna masakra z tym deklem, u mnie wczoraj koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł, dzwoniłem do ASO to koszt w skórze prawie 280zł!!! Zgroza
malik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Skórzany dekiel w ASO - 270pln Ale adamoo twierdzi, że kupił za 120pln
b3rs Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja skleiłem ale leży w środku, drażnił mnie przy otwieraniu jak dyndał złamany, teraz nic nie drży nie podskakuje, jest OK. No chyba że przy podnoszeniu podłokietnika coś się może wysypać. koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł Taaa, niechcący...
rav Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 U mnie też złamane. Próbowałem kleić, lecz bez większych efektów.
bysiek_s_k Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hej. U mnie [b5 po lifcie] stało się to co u Kiors, ale PRZEMYSLAW_77 twierdzisz, że udało Ci się to skleić. Ok, a jak to wcisnąłeś, bo ja kleiłem i przy wciskaniu mi odpadł Rozbierałeś podłokietnik?
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 tez tak miałem , odradzam kleić... problem powróci
truckmaniac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Olać to. U mnie też złamany, ale jakoś wcale mi to nie przeszkadza
Rafal_ Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 no i u mnie to ku....wo sie złamało (dobrze że tylko jeden zawiasik ) kleiłem ale przy wkładaniu sie łamie
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 totalna masakra z tym deklem, u mnie wczoraj koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł, dzwoniłem do ASO to koszt w skórze prawie 280zł!!! Zgroza bo przed fikumiku trzeba złożyć podłokietnik :decayed:
Cuber Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 bo przed fikumiku trzeba złożyć podłokietnik hahahah dokładnie
Wąski Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 totalna masakra z tym deklem, u mnie wczoraj koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł, dzwoniłem do ASO to koszt w skórze prawie 280zł!!! Zgroza bo przed fikumiku trzeba złożyć podłokietnik :decayed: z tyłu jest więcej miejsca
Gość TrueOgre Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Krakusy to jednak wiedzą jak eksploatować auto w 100 % :polew:
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 z tyłu jest więcej miejsca a w życiu, w sedanie tylko przód i to przy rozłożonych siedzeniach, wtedy jeszcze jakoś można poszaleć z tyłu jest więcej miejsca
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 totalna masakra z tym deklem, u mnie wczoraj koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł, dzwoniłem do ASO to koszt w skórze prawie 280zł!!! Zgroza bo przed fikumiku trzeba złożyć podłokietnik :decayed: ciekawe :gwizdanie: a po Tobie jak....
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 totalna masakra z tym deklem, u mnie wczoraj koleżanka nie chcący na niego usiadła i też pękł, dzwoniłem do ASO to koszt w skórze prawie 280zł!!! Zgroza bo przed fikumiku trzeba złożyć podłokietnik :decayed: ciekawe :gwizdanie: a po Tobie jak.... ja miałem więcej niż jedną :kox: i proszę mi tu nie myśleć tyle tylko ładnie zamówić klapkę mistrzu od części
Rekomendowane odpowiedzi