Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Złamany zatrzask od podłokietnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie urwałem zamkniecie kalapki podłokietnika na urwanej części jest nr 1017603[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 13:16_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item1071153929_nowy_przycisk_podlokietnika_a4_passat_golf_bora.html

coś takiego znalazłem na allegro

Opublikowano

wlasnie tam dzwonilem - sprzedawca powiedzial ze do B6 nie pasuje ten przycisk i ze wogole nie sprzedaje sie nigdzie samych przyciskow podlokietnika do B6 - tylko cala klapka - cos kolo 250zł

Zastanawiam sie czy nie daloby sie go jakos dopasowac. 33zł to nie majątek.

Opublikowano

raczej nie jest całkiem inny

Opublikowano

Panowie miałem taki sam problem

poradziłem sobie z tym klejem locttite 401 lub 406 trzyma do dziś dnia

podałem te dwa kleje bo używam obydwóch i nie pamiętam którym kleiłem ale oba są dobre Seba

Opublikowano

Dołączam się do problemu ... tez ułamał mi się zatrzask z podłokietnika i wcale nie była użyta do tego żadna większa siła :/

Opublikowano

jak juz pewnie przeczytaliscie (o ile czytacie watek od poczatku) to jest problem w B6 (jeden z wielu jesli chodzi o plastiki)...i jesli chodzi o zatrzask podlokietnika to raczej zostaje zakup nowej klapki bo inne sposoby wymiekaja :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam...

Ja z podobnym problemem poradziłem sobie w prosty sposób. Kupiłem odpowiedni zawiasik i na wkręty go. Może to prymitywny sposób, ale z zewnątrz zawiasu nie widać, a można bez problemu używać podłokietnika, no i mocno trzyma. Nie ma bata, żeby przypadkowo wyrwać. Serwus

Opublikowano

Ja zrobiłem to samo i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolony.Koszt zawiaska 1,50 czas 10min

Opublikowano

Ja zrobiłem to samo i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolony.Koszt zawiaska 1,50 czas 10min

Mozecie dać zdjecie jak to wyglada?? :gwizdanie:

Opublikowano

i jak mniejwiecej to robiliscie ? ;d bo widze ze to w wiekszosci sie urywa hehe ;d

Opublikowano

u mnie ten zatrzask poszedł miesiąc temu. pod spodem jest taki drucik który ten zacis "dopycha". skleiłem to na "Kropelce" i jak na razie trzyma :mysli:

Opublikowano

U mnie to pomogło:) jest super!!![br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 10:47_________________________________________________

lTtF9.jpg

Opublikowano

u mnie zatrzask juz calkiem odpadl - kleje sa za slabe

jakby ktos mial jakis w miare estetyczny pomysl to prosze niech umiesci fotke (np ten zawiasek :wink4:) :)

Opublikowano

u mnie zatrzask juz calkiem odpadl - kleje sa za slabe

jakby ktos mial jakis w miare estetyczny pomysl to prosze niech umiesci fotke (np ten zawiasek :wink4:) :)

Ja to wczoraj zrobiłem takim zatrzaskiem jak na zdjeciu (cena 1,28zł w sklepie) do tego 4 małe wkręty jak na zdjeciu i trzyma lepiej jak ori :wink4:

08082010040.jpg

08082010041.jpg

08082010042.jpg

Opublikowano

podoba mnie sie to :)

tez sobie tak zrobie bo nie widzi mi sie wydawac kupe kasy na nowa pokrywe

dobry pomysl :good:

Opublikowano

Wydaje sie ze wydawanie kasy na nowy podlokietnik lub klape faktycznie traci sens , skora sa tak kiepskiej jakosci i po pol roku znów popękają (chyba ze poprawili jakosc plastkow) takze rozwiazanie z zatrzaskiem to chyba najlepszy pomysl jak do tej pory :good:

Opublikowano

U mnie też się rozleciał!Lece jutro do meblowego.Jeszcze na kluczyk by się przydał. :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i ja mam ten problemik tyle że mam jasną skóre ;(

• 1 miesiąc temu...