bialy986 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Panowie zrobiłem foto szczegółowych danych PC.Może czegoś się dopatrzycie.Już mi ktoś sugerował żeby zmienić kartę graficzną na GeForce GTX550/560 Ti. Dzięki PABLO i Virus za poprzednie odpowiedzi.Niestety nie wiem za bardzo jak zrobić "update biosu karty graficznej",boje się że soś spieprze PS:nie wiem czy to ma znaczenie ale gra jest " lewa" http://imageshack.us/photo/my-images/835/beztytuuqtk.jpg/
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Panowie zrobiłem foto szczegółowych danych PC.Może czegoś się dopatrzycie.Już mi ktoś sugerował żeby zmienić kartę graficzną na GeForce GTX550/560 Ti. Dzięki PABLO i Virus za poprzednie odpowiedzi.Niestety nie wiem za bardzo jak zrobić "update biosu karty graficznej",boje się że soś spieprze PS:nie wiem czy to ma znaczenie ale gra jest " lewa" http://imageshack.us/photo/my-images/835/beztytuuqtk.jpg/ Masz właściwie ok 3-3.2 RAM bo 32 Bitowy system więcej nie obsługuje. Zainstaluj Win 7 a nie będziesz żałował. Ja byłem zmuszony bo miałem xp'ka ale nie żałuję Następna sprawa jaki masz zasilacz i sterowniki :?: Warto zamknąć wszystkie syfy jak gg, facebook itp. bo grę multi odpalasz z przeglądarki.
virus Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie zrobiłem foto szczegółowych danych PC.Może czegoś się dopatrzycie.Już mi ktoś sugerował żeby zmienić kartę graficzną na GeForce GTX550/560 Ti. Dzięki PABLO i Virus za poprzednie odpowiedzi.Niestety nie wiem za bardzo jak zrobić "update biosu karty graficznej",boje się że soś spieprze PS:nie wiem czy to ma znaczenie ale gra jest " lewa" http://imageshack.us/photo/my-images/835/beztytuuqtk.jpg/ Podaj dokładny model twojej karty graficznej i markę, poszukam czy jest jakiś bios w necie
simon__75 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie zrobiłem foto szczegółowych danych PC.Może czegoś się dopatrzycie.Już mi ktoś sugerował żeby zmienić kartę graficzną na GeForce GTX550/560 Ti. Dzięki PABLO i Virus za poprzednie odpowiedzi.Niestety nie wiem za bardzo jak zrobić "update biosu karty graficznej",boje się że soś spieprze PS:nie wiem czy to ma znaczenie ale gra jest " lewa" http://imageshack.us/photo/my-images/835/beztytuuqtk.jpg/ Podaj dokładny model twojej karty graficznej i markę, poszukam czy jest jakiś bios w necie W lapkach z dodatkową grafiką tez da sie to powymieniac ? pytam o BIOS karty...
virus Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Tak jest taka możliwość kwestia czy jest dostępny jakiś bios
Maciek80 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Co myślicie o celownikach na podczerwień? Ja uważam, że zrujnują tą grę i powinni je znerfić, bo usunąć nie usuną pewnie Jaki jest sens biegania od krzaczka do krzaczka, 100% ostrożności, chowanie się w zaroślach, jeśli koleś z takim celownikiem i tak Cię zobaczy? Za kilka tygodni 80% graczy na serwerze będzie miało takie cudo i BF3 zamieni się w quake Bo skoro i tak się nie ukryjesz to po co próbować? Lepiej lecieć na rambo i walić wszystko dookoła :> W tej chwili mam ten celownik odblokowany na dwóch broniach i wiem jak bardzo ułatwia grę i jak wpływa na staty, aż czasem mi szkoda ludzików, którzy robią jakieś podchody, czołgaja się po 5 minut żeby podejść wroga z zaskoczenia bo nie wiedzą, że mam lunetę IRV i ich widzę cały czas. Podczerwnień w pojazdach - ok, w lunetach przy broni ręcznej - nie
insane_Infinity Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ale w czołgu rządzi Thermo
Maciek80 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 No tak, w czołgu to thermo :> nazwy nie pamiętałem ale ważne, że wiadomo o co chodzi :> W pojazdach wg mnie jest ok, bo gołe czołgi są bezbronne w starciu z piechotą. Dopiero thermo i czujnik ruchu pozwalają z mniejszą obawą wjeżdżać w teren zabudowany :>
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie dziś zapodam mój nick do listy bo jadę zaraz do MM kupić BF3 Może wieczorem jakiś meczyk
Nosfer Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Panowie dziś zapodam mój nick do listy bo jadę zaraz do MM kupić BF3 Może wieczorem jakiś meczyk No Ja planuję dzisiaj odpalić..
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Przemek ale ja mówię o PC wersji bo na PS3 nie kupuję BF3
Maciek80 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Ja sie pisze, wieczorem bede online, przyniose browary;-)
Nosfer Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Przemek ale ja mówię o PC wersji bo na PS3 nie kupuję BF3 To się wal
T-żółw Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Przemek ale ja mówię o PC wersji bo na PS3 nie kupuję BF3 To się wal dokładnie widziałem, ze wczoraj malik zasuwał w BF3 ładny skład z forum już posiada BF3 na PS3
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Przemek ale ja mówię o PC wersji bo na PS3 nie kupuję BF3 To się wal Podjechałem dzisiaj do kumpla i kupiłem w MM BF3 po rabacie za 89zł, do tego dorzucił mi za 1zł ostatniego Medal Of Honor Dodatkowo smycz i T-Shirt Battlefield3 dał mi w prezencie (promocja tylko dla byłych pracowników "Nie dla idiotów" ) Za chwile instalacja i dorzucę swój nick :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 20:33_________________________________________________Panowie dopisałem mój nick do listy.[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 21:55_________________________________________________Grałem teraz w sieci i już mi się odechciało, co sekundę ginąłem, tych ludzi poopierdoliło chyba, tak częstują ołowiem
chudy13101980 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 w MW3 widzisz chociaż kto do Ciebie strzela
Maciek80 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 PABLO nie pękaj, takie wyniki na początku to normalka :> Wszędzie krzaki, ciemne zaułki i tak już jest :> Jak się pozna mapy, wszystki spoty z których najczęściej walą to jest zupełnie inaczej :> W MW3 widać kto strzela bo to gierka z prostą grafą i małymi mapkami
nowal Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 PABLO miałem to samo pograj kilka godzin i wszystko sie zmieni. Trzeba zmienic taktyke w stosunku do BF BC2:)
Nosfer Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 http://www.ps3site.pl/koniec-z-morderczymi-latarkami-w-battlefield-3/90602
Ysiak Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 http://www.ps3site.pl/koniec-z-morderczymi-latarkami-w-battlefield-3/90602 Cieszy mnie taki news. Pytanie tylko co z robią z celownikiem IRNV bo równie dobrze jak dla mnie mogli by globalnie odpalić wall hack
Rekomendowane odpowiedzi