Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zakładacie kołpaki na stal czy jeździcie bez ?

Na zimę: 133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na zimę:

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja uważam że temat całkowicie bez sensu bo każdy robi to co lubi, jedni jeżdzą na alu, jedni na stali, a reszta na stali z kołpakami i tyle.

Opublikowano

Po to jest sonda, żeby stworzyć sondaż przedwyborcze :D I partią rządzącą tej zimy będzie Sojusz Kołpaków albo Ruch Czarnej Stali :polew:

Opublikowano

Powiem tak,zakładam kołpaki ori ,gdyż mam w garażu temperature na plusie i wszelki śnieg na felgach Mi niestraszny ,w przypadku autka na parkingu lub garażu nieogrzewanym bez kołpaków.

Opublikowano

jihad, pokazałeś najbrzydszy wzór jaki chyba Audi zrobiło :decayed:

Opublikowano

To zawsze kwestia gustu. :)

Opublikowano

jaka stal :D

drugi komplet Alu sie zakłada i się śmiga.

Opublikowano

jak miałem seata to była stal, Audi zasługuje na ALU :tongue4:

Opublikowano

Co myslicie? Ma sens malowanie stalówek srebrnym lakierem (grube ziarno) takim jak alu?

Ma ktoś może jakąś fotkę? Możę VT?

Nie podoba mi się czarna felga a kołpaki troszkę trącą... Mam aktualnie z E36 malowane w czarny mat ale to nie to :(

Opublikowano

Miałem w escorcie stalówki srebrne i powiem że wyglądały fatalnie. Moje skromne zdanie jak stalówki to tylko czarny mat :decayed:

Opublikowano

Miałem w escorcie stalówki srebrne i powiem że wyglądały fatalnie. Moje skromne zdanie jak stalówki to tylko czarny mat :decayed:

ja miałem w golfie III i mnie odpowiadało. Spróbuje fote podac...[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 13:31_________________________________________________3fed555ba407aa41med.jpg

malowane sprajem, ale bez jakiegoś super ziarna, takim zwykłym lakierem...

Opublikowano

Ja tam mam takie kołpaki

http://moto.allegro.pl/kolpaki-15-audi-4-kolory-nowosc-i1880147254.html

kupiłem najtańsze bo po co się pchać w koszty. Że nie ori to wiem :P sam naklejałem znaczek :P

ale ja musiałem założyć bo każda fela stalowa jest w troszke innym odcieniu bo kupiłem używki i dwie mam z zapasów a dwie uzywane przez rok

Opublikowano

Ja tam mam takie kołpaki

http://moto.allegro.pl/kolpaki-15-audi-4-kolory-nowosc-i1880147254.html

kupiłem najtańsze bo po co się pchać w koszty. Że nie ori to wiem :P sam naklejałem znaczek :P

ale ja musiałem założyć bo każda fela stalowa jest w troszke innym odcieniu bo kupiłem używki i dwie mam z zapasów a dwie uzywane przez rok

Ja mam felgi 10 letnie i kryje je pod kołpakami - ale mam takie mega proste - Ori z BMW E36 - pomalowane czarnym matem i ze znaczkiem PORSCHE - taki dżołk :kox:

A tak zupełnie na poważnie, to zastanawiam się nad piaskowaniem ich i pomalowaniem w kolorze srebrnym, grubym ziarnem jak alu... Nie leżą mi kołpaki...

Opublikowano

bez :cool1: Kolpaki sa tragiczne :facepalm:

Opublikowano

Ludzie nie macie na co pieniedzy wydawac,kolpaki sie nie nadaja najlepiej ori alus 15 lub stalowki ladnie odswiezyc czarnym matem :).Nie ma sensu inwestowac ciekawie jak wygladaja po zimie?

Opublikowano

Ori alu 15cali, wyglądają jak kołpaki ale przynajmniej ich nie zgubię :polew:

Opublikowano

zawsze mozna uzyc opasek zaciskowych na kolpaki :>

Opublikowano

seryjne alu za śmieszną kase można wytargać więc po co bujać sie na stali polakierowanie czterech może nie profi bo na stolarni w tragicznych warunkach, za lakier zapłaciłem 40zł szału niema ale wole to niż kołpaki albo stal na zime

IMAG0305.jpg

Opublikowano

do czarnego w golfie nawet pasuje :good: ciekawe jak na b5