Mordeliuss Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Chciałbym przedstawić wam nową a4 2,4 V6 30V quattro poruszającą się po Radomiu. Autko w dobrym bardzo stanie z roku 99'. Czeka ją minimalna kosmetyka i będzie jeszcze ładniejsza niż jest. Wyposażenie auta: -4x el.szyby -El. i grzane lusterka -Klimatronik -Wspomaganie -Centralny zamek -10x jasiek -Pełny Fis -Głosniczki bose -siedzenia kubełki -kiera od s4 -ori xenon -felga 17 + oponki 235/45 -sportowe zawieszenie :> Co do modów to nie wiadomo bo możliwe, że zostanie fabryka poza wydechem i zmiana zawieszenia na fabryczne miękkie. Przebieg mimo że niewielki to fabryczny udokumentowany książką Jakby się coś zmieniało napewno bede wstawiał. Pozdrawiam. W aucie zmienione jest już zawieszenie na ori, lepsza gleba czeka na lato:) Chociaż kto wie do tego czasu może rozstanę się z autem Zachęcam : http://allegro.pl/show_item.php?item=2054422506 !!!
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ładny polift na wypasie A co masz tam za zawias
Mordeliuss Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 kolego nawet nie wiem bo na takim było przyprowadzone wiem ze spirale sa czerwonego koloru i tyle wiem:P i strasznie sztywny jest ale fakt trzyma sie drogi i az szkoda zamieniac no ale osłoną juz zawadziłem nie raz takie drogi ;(
Armi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Przyzwyczaisz się z własnego doświadczenia powiem, że jak zmienisz na seryjne zawieszenie to do obniżonego jeszcze wrócisz. Ja mojego paździerza kupiłem na identycznej glebie Jakie amortyzatory masz? A może to gwint
aaaPablo Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Przyjemny polifcik. Gratuluję zakupu.
Michał Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Fajny wypas w serii zazdroszczę szyberdachu... Za to felga zupełnie nie trafiona moim zdaniem :gwizdanie: BTW ta prawa wycieraczka to tak celowo, na wypadek fotki z fotoradaru?
Armi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Wstyd się przyznać ale w pierwszej chwili myślałem, że to 15
Mordeliuss Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 była juz na takiej takiej feldze narazie nic nie zmieniam ale jak zmienie to na ori. a co do wycieraczki to tak sie ulozyla to tez sa do wymiany napewno:D amortyzator i sprezyna jest koloru czerwonego tyle wiem;p a zawieszenie nie jest gwintowane znaczy na tym zawiasie jezdzi sie bardzoo przyjemnie ale duzo u mnie niezywych policjantow na ulicach wiec oslona tluke non stop nawet przy wolnej jezdzie ale napewno bede modzil cos zeby go podniesc tak 2-3 cm.
paput Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 gratuluje silnika i napędu ładuj jakieś ciemne kółko [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 20:36_________________________________________________jak się silniczek sprwauje? swoją drogą ciekwa jestem czym różni się ALF od ARJ
Murdzi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Aż się prosi o znaczek OOOO na tylną klapę...
Mordeliuss Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 no wlasnie znaczek bedzie napewno a co do silniczkow pewnie roznia sie rokiem produkcji albo nie wiem;p
cacek89 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ile Ci pali? Bedziesz montowal podtlenek LPG?
bezimienny Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Według tego co widze w profilu to "podtlenek LPG" już jest. Autko zacne, wymień felgi i będzie super
Kasjan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 V6 Drewno w środku Ładne fele Ogólnie zacnie
Kwinto69 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 galanta ta twoja bryka :> pewnie będziemy się mijać
Mordeliuss Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 a silniczek miodzio przy 140 tys jak nowka a gaz bd na dniach podejrzewam ze bd palic kolo 15 litrow jak stare 2.6 v6:D a pewno bd sie mijac jak z radomia:)[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 00:35_________________________________________________a co do tematu to w razie czego moge zamienic sie na felgi jakies ori audi 16 lub 17''
Kwinto69 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 gdzie będziesz go gazował stagiem?
Mordeliuss Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 a kolego na gołebiowskiej edit: juz tam zakładałem w swojej starej 2,6 v6 i wszystko chodziło przyjemnie wiec moge polecic z reka na sercu
streetrace Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Przebeg... normalnie... nie do wiary...
Mordeliuss Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 tez sie dziwie bo to naprawde nieduzo jak na takie auto ale wszystko jest udokumentowane pozatym z tego co wiem to auto bylo jako piaty lub dziesiaty samochod na czyims podworku i miało sprzeglo uszkodzone po sprowadzeniu wiec wychodze z zalozenia ze komus poprsotu nie chciało sie tego robic skoro miał inne auta
Rekomendowane odpowiedzi