kajzera Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam, Od jakiegoś czasu zauwazyłem niepojące wibracje na całym aucie ale tylko podczas ruszania ze średnią ilością wciśnietego gazu , taki sam objaw jest podczas zmiany biegu z 1 na 2 . Czy to może być sprzegło lub dwumas ?? a może wina poduszki pod silnikiem ?? Bede wdzieczny jeśli podzielicie sie swoimi opinniami ...
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 U Ciebie nie ma dwumasu tylko zwykłe koło zamachowe... Zacznij od sprawdzenia poduszki skrzyni oraz przegubów.
kajzera Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Kurde to tej pory byłem przekonany ze mam tego dwumasa bez dowodów aż cieżko bedzie mi uwierzyć mam skrzynie 5
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 06B105266A - przepraszam, mój błąd. Rzeczywiście DUAL.
kajzera Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 czy taki objaw to może być dwumas ??
kajzera Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 A wiec trza wejść pod auto i czas zacząć badać
MAGIC87 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 sprawdz poduche pod skrzynia miałem podobnie miesiac temu.
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 sprawdz poduche pod skrzynia miałem podobnie miesiac temu. ale poducha by stukala troche :gwizdanie:
kajzera Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Jeśli to bedzie dwumas raczej go zmienie na jednomasa , czy ktoś wie co dokladnie bedzie potrzebne przy takiej operacji jakie graty itp.
Tommy Gun Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Możesz spokojnie oddać dwumas do regeneracji, firma Moto-Rege zrobi to za ok.750zł. Skorzystałem z ich usług i jestem mega zadowolony + 18 mcy gwarancji.
pepik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Jeśli to bedzie dwumas raczej go zmienie na jednomasa , czy ktoś wie co dokladnie bedzie potrzebne przy takiej operacji jakie graty itp. Przy takiej zmianie musisz się liczyć, że kultura pracy silnika się zmieni niestety na minus.
kajzera Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Myśle ze aż tak bardzo sie nie zmieni ,napewno troszke czy ktos to przerabiał z was ??
Rekomendowane odpowiedzi