Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Wykresy afn+216+awx przed softem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile wypluly na hamowni wasze AFNy przed softem? Chodzi mi o konfiguracje AWX+216 i fmicek.

Opublikowano

Daje 155km na ślepo :good: wynik powtarzalny

Opublikowano

aaa przed strojeniem :gwizdanie: tego sie nie mierzy na dzień dobry jest mierzony po sofcie i strojenie w czasie rzeczywistym :decayed: a 155 przewiduje po sofcie :wink4:

Opublikowano

a przed softem 135?na seryjnym sofcie bedzie tyle?

pewnie tak wyjdzie, łapek bodajze miał mierzone przed strojeniem na gratach to wyszło prawie 150km, ale tam 11ka była :tongue4:

W sumie mało kto miał mierzone przed strojeniem auto jak była mechanika ruszona :wink4:

Opublikowano

Wlasnie ciekawi mnie przed strojeniem, bo czasem mierza i przed zeby sobie porownac wyniki :wink4: Kolega na brd i 216 mial 140kunia przed strojeniem. Pytam bo mam wszystkie graty i chyba w sobote zrobie zabieg zamiany :wink4: Nie wiem czego sie spodziewac, zbadam orientacyjnie kpowerem :wink4:

Opublikowano

zrob k-powerem tylko musisz znac dokladna wage auta,nie z dowodu

Wiem wiem, zabawialem sie troche tym programem na roznych samochodach i nawet ze wykresy z hamowni w miare pokrywaly sie z tymi z kpower. Z czystej ciekawosci sprawdze, seria u mnie wyszla tak

wykresa4afn.jpg

Raczej chyba przez 216 mocy przybedzie bez softu a nizeli przez turbawke?

Opublikowano

ja tez sporo robilem pomiarow i wyniki sa bardzo realne.

na 216tkach 135 realne osiagalne,turbo tez swoje dolozy

Opublikowano
Wiem wiem, zabawialem sie troche tym programem na roznych samochodach i nawet ze wykresy z hamowni w miare pokrywaly sie z

+/- 3-4 KM

Opublikowano

mój AVG przed softem miał 146KM/297Nm, tyle że graty trochę inne bo BRD i 0,230 :cool1:

Opublikowano

u mnie w AFN-ie w golfie przed softem na gratach: 216, FMIC, turbo BPW wyszło tyle:

seria_216_awx.jpg

Opublikowano

pomiarafn216awx.jpg

Panowie o co chodzi?Kat wtrysku 45-51, dawka 3,4-3,6 :wallbash:

Opublikowano

serie trzyma :decayed: a wage prawidłową wpisałes :mysli:

Opublikowano

serie trzyma :decayed: a wage prawidłową wpisałes :mysli:

:polew: a no serie trzyma :wink4: waga jak najbardziej dobra, temp i cisnienie tez, 'hamowany' 2 razy, na drugim wyszlo 2 km wiecej heh