Wąski Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Waski moze taki? http://otomoto.pl/audi-a4-air-ride-usa-clean-20-cali-C19641179.html felunek ?? NIE miałem taki i sprzedałem Fela i opona nowa już jest jest stara sprzedana trochę żal ale co zrobić
Wąski Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Wąski ciekawe czy mnie poznałeś A kto trąbił :naughty:piękne masz to autko za późno zobaczyłem i zjazdu już nie było
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Wąski ciekawe czy mnie poznałeś A kto trąbił :naughty:piękne masz to autko za późno zobaczyłem i zjazdu już nie było Ja z Bart-sem rozmawiałem i mówie mu "ku.. chyba Wąski jechał" mogłeś stanąć na prawym pasie a później Cię nie goniłem, bo mam problem ze skrzynią PS. Twoje auto też od razu poznałem, choć nigdy wcześniej jeszcze nie widziałem na żywo.[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 14:46_________________________________________________Wąski kupiłeś w końcu te opony ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102469.0
Wąski Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 nie nie cholera zapomniałem całkowicie o nich a dlaczego pytasz za to dzis gwint przyszedł
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 nie nie cholera zapomniałem całkowicie o nich a dlaczego pytasz za to dzis gwint przyszedł Pytam bo muszę opony kupić
Wąski Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 nie nie cholera zapomniałem całkowicie o nich a dlaczego pytasz za to dzis gwint przyszedł Pytam bo muszę opony kupić aha kupiłem Goodyear w dobrej cenie a jakich szukasz zapytam kolegi bo miał kilka kompletów w dobrej cenie
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 nie nie cholera zapomniałem całkowicie o nich a dlaczego pytasz za to dzis gwint przyszedł Pytam bo muszę opony kupić aha kupiłem Goodyear w dobrej cenie a jakich szukasz zapytam kolegi bo miał kilka kompletów w dobrej cenie Już kupiłem Yokohamy dB V550
Wąski Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 nie nie cholera zapomniałem całkowicie o nich a dlaczego pytasz za to dzis gwint przyszedł Pytam bo muszę opony kupić aha kupiłem Goodyear w dobrej cenie a jakich szukasz zapytam kolegi bo miał kilka kompletów w dobrej cenie Już kupiłem Yokohamy dB V550 to pogadali
michail55 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 wiem gdzie ostatnie dwie foty byly robione tam widac dom takiego doktorka bogacza
Wąski Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 dawno nic nie pisałem od ostatniego razu nie zmieniło się nic , no prawie kto pamięta to rozpozna felgi ,amory B8,pakiet schowek,nowa szyba,czarne obudowy lusterek,zestaw głośnomówiący,hym więcej nie pamiętam ... sugestie ?
fantowski Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 http://img821.imageshack.us/img821/4246/obraz027ge.jpg dawno nic nie pisałem od ostatniego razu nie zmieniło się nic , no prawie kto pamięta to rozpozna felgi ,amory B8,pakiet schowek,nowa szyba,czarne obudowy lusterek,zestaw głośnomówiący,hym więcej nie pamiętam ... sugestie ? sprzedaj i kup coś co znowu będziesz mógł rezać bo w tej to już wszystko masz porobione
Flyer Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Chyba jestesmy nielicznymi, ktorzy maja B6-tki od paru lat (poczatkow tego forum) Planujesz w ogole sprzedaz, czy zostaje dozywotnio?
Wąski Opublikowano 14 Września 2012 Autor Opublikowano 14 Września 2012 To prawda że nie liczni co jakiś czas mam ochotę zmienić na coś innego było już klika przymiarek ale ...coś zawsze krzyżuje plany obecnie część funduszy pochłania projekt B2 i kolejny klasyk pojawił się w garażu Po za tym mam też inne plany nazwijmy to biznesowe które pochłoną zasoby finansowe
Wąski Opublikowano 17 Września 2012 Autor Opublikowano 17 Września 2012 piekna jest ta twoja sztuka oj tam oj tam znam ładniejsze ale dziękuję zastanawiam się co nowego dać na dach mat już mi się znudził carbon mi się nie podoba propozycje ??
Rekomendowane odpowiedzi