Mijagi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam szanownych kolegów. Chciałbym przedstawić wam moją A4 B5 z grudnia 1999r. ( model 2000r. ), którą kupiłem przeszło rok temu bo 7.11.2010r. Auto było sprowadzone do kraju z Niemiec w 2006r. Auto w Polsce miało jednego właściciela. Data pierwszej rejestracji za granicą: 28.12.1999r. Data pierwszej rejestracji w kraju: 12.09.2006r. Silnik: 1.9 TDI AHH 90PS Aktualny przebieg: 238858km. Kolor: LZ5L MINBLAU PERLEFFECT Wyposażenie: - 4× poduszki powietrzne - 2× razy elektryczne szyby - elektryczne lusterka - centralny zamek - ABS - klimatyzacja automatyczna – climatronic - komputer 1/2 FIS - wspomaganie kierownicy - immobilizer - alufelgi - regulacja foteli - regulowana kierownica - welurowa tapicerka - 2× podłokietnik - radio Audi Chorus I - 3 komplety kluczyków - książka serwisowa Auto ma ostatni wpis w książce serwisowej w dniu 22.06.2005r. przy przebiegu 127936km. Od momentu kupna auta wymieniłem: - olej + filtr oleju, paliwa, powietrza, kabinowy - kompletny rozrząd z pompą wody - tarcze (przód) + klocki hamulcowe - świece żarowe NGK - akumulator - amortyzatory tylne Bilstein + odboje - końcówki drążków i drążki kierownicze Fotki: Czekam na wasze sugestie i oceny.
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Ładna seria, obejrz auto kolego armistead i już wiesz co musisz zrobić
Misiek84 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 daj mu większe fele i ciut na glebe. Ogólnie daje rade
gucionexia Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ładna, zazdroszcze siedzeń.Lecz szkoda,że nie kombi
Góral.tz Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 auto spoko ale cóż innego Ci pozostaje tylko się cieszyć i .. rezać a pierwszy mod jaki u ciebie się prosi to wyp.. chromy z metra
KrzyDG Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Wypas ! Ale zmienił bym jeszcze kierownice na trój ramienną
MaxsteRR Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Noo Panie Mijagi Chrom do zdarcia z dechy i jest ok jakiś chip i będzie się fajnie jeździło
Maxcudo Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Chromik, aż razi Furmanka całkiem, całkiem :good: Kiera od eSy i będzie
Mijagi Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Większe felgi pojawią się na pewno, prędzej czy później. Kiera od eSki może też, zobaczę. Wszystko zależy od funduszy. Co do tego chromu, żebyście nie myśleli że to ja tak skrzywdziłem to auto. Próbowałem już to zerwać, ale to wydaje się tak mocno przyklejone, że boje się żeby po zerwaniu nie było jeszcze gorzej niż jest teraz. Może mi coś doradzicie jak najlepiej się za to zabrać żeby to jako tako później wyglądało
Armi Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 "Chrom" jest przyklejony do gumowych uszczelek. Jak go zerwiesz to zostanie warstwa kleju, łatwa do usunięcia. Nie ma się czego obawiać, sprawdzałem
Mijagi Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 To powiedz mi jeszcze jak w miarę szybko i łatwo pozbyć się tego kleju??
Armi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 To powiedz mi jeszcze jak w miarę szybko i łatwo pozbyć się tego kleju?? Myjka, palcami też można zetrzeć. Nie ma z nim problemów.
Rekomendowane odpowiedzi