ykk Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Tom-68- bardzo fajnie, z tym ze jedna wada.. Radio jest widoczne i moze korcic..
Tom-68- Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 soryy za jakość.[br]Dopisany: 13 Marzec 2008, 23:12 _________________________________________________Tak masz rację widać, ale każdy musi podjąć decyzję gdzie chce mięc radyjko, ja ztego układu jestem zadowolony i to bardzo. Pozdrawiam
marinero Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Tom-68- bardzo fajnie, z tym ze jedna wada.. Radio jest widoczne i moze korcic.. w polskich realiach jak sie ktos uprze to i tak bedzie widzial ze masz radio - albo antena albo przyuwazy ze chowaz antene albo .... swoje sposoby maja. mnie sie podoba umiejscowienie bo radyjko jest schowane a od strony bezpieczenstwa jest idealnei - ladnie widoczne kanaly pokretla i dobstep do radia sa na plus!! i z tego co widze to jedno z wiekszych radyjek - johnson II!! fajnie wyszlo - gratuluje!!
Tom-68- Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 Tak woli informacji, Nie ma możliwości wyciągnięcia radia, jest dobrze przykręcone, (całą konsolę wyciągałem,) troszkę musiałem tył wyciąć, szybciej wszystko mi poniszczy niż CB wyciągnie. Można się jeszcze pokusić żeby zakryć boczki radyjka, ale narazie nie ma czasu studia. Z pozycji kierowcy czy pasażera nie widać tej jednej blaszki.
qtper Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 szacuneczek za to, :th: to jest to, w B6 jest dość podobnie więc jak bede miał to autko to właśnie tak zrobię. Niestety wczoraj kolejna klapa auto z zewnątrz ok mechanicznie też ale w środku jak by papierem ściernym ktoś czyścił elementy plastikowe. I gibałem z Poznania do Katowic Za to w niedziele może się uda zupełnie nowe ogłoszenie i na miejscu w Poznaniu.[br]Dopisany: 14 Marzec 2008, 18:21 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item323632779_radio_cb_cobra_75_wxst_hurt_myslowice.html myślałem też o takim rozwiązaniu "cobra 75" ale czy takie małe radyjko może być dobre ??? Ma ktoś doświadczenie z tym radiem ? Fajne małe ale jak ma mi szumieć na całe auto to dzięki Praktycznie jestem już zdecydowany na President Walker ale Cobra jest fajna malutka. Może pomoże ktoś podjąć decyzję....
d@bi Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 w b6 jest mniejszy schowek i tam nie wiem jakie radio by weszło... Właśnie tego się obawiałem ale jakoś to radyjko trzeba było w końcu zamontować. Ponieważ nie chciałem przewozić go luzem ( np. włożonego między fotel a tunel ) postanowiłem oddać instalację w fachowe ręce. Okazało się, że jednak w tę małą kieszonkę wejdzie radyjko (President Johnny II). Poniżej widać to na fotkach. Sorry za ich jakośc ale ciemno mam w garazu jak w d...e ;(
qtper Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Opublikowano 18 Marca 2008 No tu jest kozak, czapki z głów jak to radio działa, zadowolony jesteś? Chodzi mi nie o montaż tylko jakość Johnny II
d@bi Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 No tu jest kozak, czapki z głów jak to radio działa, zadowolony jesteś? Chodzi mi nie o montaż tylko jakość Johnny II Powiem tak : zamontowane radyjko wczoraj i raptem jakieś 30 km zrobione po Warszawie bo czasu nie stykało ( a wiesz jak to sie w mieście słucha radyjka ) . Może dzisiaj albo jutro wyjadę gdzieś poza i wtedy oszacuje jak naprawdę to brzmi. Generalnie pierwsze wrażenie całkiem poztywne.Pozdrawiam
piter23 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 nooo looox miejscówka w schowku pod kierownica, głowiłem się gdzie by tu zamontować sobie cb jak zakupie, a mam teraz taki plan, i już mam problem z głowy :> A właśnie, planuje zakupić sobie taki zestaw jak PRESIDENT HARRY II ASC + antenke PRESIDENT FLORIDA, cena zestawu po moich obliczeniach wyniosła by 590zł jak myślicie dobra cena?
cadbp Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ja mam unidena 520 i mam je w schowku pod kierownicą, a gruchę obok w drugim schowku nic nie widać nie kusi mieści się w B5 i B6 mówie wam pasuje super :th:
piter23 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no właśnie też się zastanawiałem co by tu zrobić z gruszka, gdzie ją zapodać, i jeszcze sie zastanawiam czy by nie podpiac na stale pod prad cb, coby nie wlanczac za kazdym razem go do zapalniczki
axel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 19:36_________________________________________________ A właśnie, planuje zakupić sobie taki zestaw jak PRESIDENT HARRY II ASC + antenke PRESIDENT FLORIDA, cena zestawu po moich obliczeniach wyniosła by 590zł jak myślicie dobra cena? Kolego od roku latam z takim zestawem i jestem zadowolony co do ceny to nie wiem po ile teraz chodzą takie zestawy.
Infermus Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam kolegów odgrzeje temat przeczytałam trochę info na forum i chcę uzyskać więcej informacji na temat montażu cb w kieszeni popielniczki bo jestem śwież w tym temacie zakupiłem cb tti881 które musi się zmieści w kiszeni popielniczki ale jest problem jest tam z tyłu jakaś metalowa puszka z napisem achtung i coś tam dalej która uniemożliwia wsunięcie radia taki aby nie kolidowało z drążkiem biegów.
Infermus Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 czy tak na pewno a jeśli tak to czy da się go przesunąć głębiej.
aju Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jeśli tak to tego się nie powinno ruszać, pokaż zdjęcie tego jeśli masz czym zrobić
Infermus Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 No to rodzi się problem cb nie da się zmniejszyć.
Rekomendowane odpowiedzi