junior_tdi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 wg mnie Sticker Bomb tylko na koła/dekory/lusterka/elementy silnika/emblematy/ramka grilla (w przypadku A4 ) - do Audi średnio pasuje oklejanie w tym stylu większych elementów nadwozia...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 a co myślicie gdyby same uszy (lusterka) okleić stickerami?
czorny_07 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 same lusterka będą średnio wyglądać, ale jakbyś obkleił do tego emblemat w grillu już by wyglądało ;D
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 no lusterka , emblemat i moze jeszcze ramke grila do tego ?? ciekawie by wygladało :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 jeśli już tak chcesz zrobić to nie zapomnij o lusterku w samochodzie w Sticker Bombe wykleić
a4gruby Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 tylko do japonczykow w audi komicznie bedzie to wygladac....
czorny_07 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Czytając odpowiedzi, stwierdzam, że każdy ma odmienną wizję :kox:
Kasjan Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Mi chodziło po głowie kiedyś oklejenie listew na konoli środkowej sticker bombą(?)
junior_tdi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Mi chodziło po głowie kiedyś oklejenie listew na konoli środkowej sticker bombą(?) dekory w sticker bomb? ktoś ma w b5, przeszukaj dział b5
variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 jak dla mnie to cool ale dla Hondy i innych japan style na glebie, Audi i VW to raczej jak plagiat wygląda, zaraz ten styl będzie tak popularny jak LEDy z R8 w Dacii Logan u mnie na wsi połowa wiekowych Civic'ów jest tak właśnie oklejonych, tk. chyba zaklejają rdzę
Pulpit Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie
MAGIC87 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Mi to tak jakos bardziej pasuje przy marce VW w Audi jakos tak nie za bardzo smileyto do hondy i golfów pasuje gwizdanie podpisuje sie pod tym. U mnie wszystkie hondy, golfy 3 i temu typu wynalazki sa oklejane tymi gazetami
Reggi Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 U mojej żony nissan będzie oklejany Bezpośrednio na podkład
xxxSzYbAxxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Mi chodziło po głowie kiedyś oklejenie listew na konoli środkowej sticker bombą(?) Kolega Armistead ma dekory w stickerach a ogólnie lusterka zewnt, wewnt grill emblematy to już za dużo jak dla mnie... chyba prysne po prostu w kolor i z głowy
czorny_07 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 u mnie na wsi połowa wiekowych Civic'ów jest tak właśnie oklejonych, tk. chyba zaklejają rdzę hahaahhaha, to wiele tłumaczy
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej
czorny_07 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej Najwięcej robi tu chyba dobra gleba W serii wyglądało by to jakbyś jezdził szrotowozem bez gustu albo jak z wielkim czerwonym napisem DEVIL na tylnej szybie haha
junior_tdi Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej Najwięcej robi tu chyba dobra gleba W serii wyglądało by to jakbyś jezdził szrotowozem bez gustu albo jak z wielkim czerwonym napisem DEVIL na tylnej szybie haha hell yeah!
Pulpit Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej na wiosne 18" będzie posadzi się ją to może i na te "bombki" się skuszę, dokładki nie pomalowane to taniej wyjdzie
1kosiara1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja mam w mojej obklejone lusterko wewnetrzne,pokaze foto nielugo
Rekomendowane odpowiedzi