tobi9988 Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Witam wszystkich. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na następujące pytanie, Czy w A4 z 2002 roku powinna się wyświetlać nazwa stacji na głównym wyświetlaczu pomiędzy wskaźnikami ? Ten model ma jeszcze wyświetlacz w kolorze rubinowym. Wszystko działa poprawnie ale jak włączy się radio [Concert] w górnej cząści wyświetlacza tam gdzie pojawia się napis OK jest pusto. W A6 przy oryginalnym radiu nazwa stacji jest widoczna na tym kmputerze. Czy tak ma być w A4 czy to się jakoś konfiguruje/włącza ? Pozdrawiam serdecznie
Hugo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 nie ma być pusto Wystarczy , że auto wyjechało z fabryki z instalacją pod zwykłe radio , a nie z Concertem i wtedy jest tam pusto.Trzeba z radi ciągnąć kabelek do zegarów i dopiero wtedy będzie wyświetlać stacje
jerry45 Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Witam W moim avancie z 2003 roku i radiu horus wyświetla stację radiową na kompie ale nie potrafię Ci powiedzieć czy tak było fabrycznie czy w wyniku działania poprzedniego właściciela. pozadrawiam
tobi9988 Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 WitamW moim avancie z 2003 roku i radiu horus wyświetla stację radiową na kompie ale nie potrafię Ci powiedzieć czy tak było fabrycznie czy w wyniku działania poprzedniego właściciela. pozadrawiam W 2003 roku był już kolorowy wyśwetlacz ? Może dopiero w kolorowych jest ta funkcja ?Czy może jest to niezależne i brakuje tylko jakiegoś przewodu Nie jest to jednak jakoś bardzo uprzykszające.
Hugo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 WitamW moim avancie z 2003 roku i radiu horus wyświetla stację radiową na kompie ale nie potrafię Ci powiedzieć czy tak było fabrycznie czy w wyniku działania poprzedniego właściciela. pozadrawiam W 2003 roku był już kolorowy wyśwetlacz ? Może dopiero w kolorowych jest ta funkcja ?Czy może jest to niezależne i brakuje tylko jakiegoś przewodu Nie jest to jednak jakoś bardzo uprzykszające. Nie ma znaczenia czy kolor czy nie
norek Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 Witam czy ktoś mógłby napisać które kabelki trzeba podłączyć i z kąd z radia (radio GAMA) i gdzie je wpiąć do licznika żeby wyświetlało stacje na wyświetlaczu. Z góry dzięki za wszelkie info. POZDRO
pawlo Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 ja to robilem: radio---licznik pin 8 --> pin 12 Clock pin 9 --> pin 13 Data pin 10 -->pin 15 Enable oczywiscie radio gama, concert I
piotr19q Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 mam ten sam problem tylko u mnie przez pewnien czas komputer wyswietlal nazwy stacji do pewnego czasu bo ktoregos dnia nagle zgaslo .Pojawia sie napis OK a pozniej pusto
adam_ptb Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ja mam concert 2 i w ktore piny powinienem sie wpiąć w radiu a w ktore w liczniku.
marekg Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ja mam concert 2 i w ktore piny powinienem sie wpiąć w radiu a w ktore w liczniku. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22520.0
Rekomendowane odpowiedzi