Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Moja zielona Audi A4 Avant :) Ledy, chromy, bixy, zderzak s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ;-) francuska myśl technologiczną. Czyli clio w ledach :-P

Opublikowano

Uuu To grubo :D podeślij później fotki z efektem końcowym :naughty:

Opublikowano

Auto w rzeczywistości robi robotę :shock3:gratki Bidzio:thumbup1:

Opublikowano

No tylko zdjęcia by się przydało uaktualnić...

Opis ostatnio uaktualnilem teraz pora na zdjęcia.

Opublikowano
No tylko zdjęcia by się przydało uaktualnić...

Opis ostatnio uaktualnilem teraz pora na zdjęcia.

To do roboty bo jest co uaktualniać :naughty:

Opublikowano

Wiesz teoretycznie to "a ile to roboty" a praktycznie to trzeba chwilę na to znaleźć. ;-)

Opublikowano
Wiesz teoretycznie to "a ile to roboty" a praktycznie to trzeba chwilę na to znaleźć. ;-)

a jak :naughty:

Opublikowano

Dziś kolejny mod. Komplet foteli z polifta zawitał w kolorze grafitowym.

---------- Post dopisany 30-11-2013 at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2013 at 23:40 ----------

No i kolejny mod na pokładzie duże prawe lusterko z angola ;-)

Opublikowano

---------- Post dopisany 30-11-2013 at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2013 at 23:40 ----------

bez pikczersuf sie nie liczy!

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano

bez pikczersuf sie nie liczy!

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Będą niebawem. Ciemno było już jak zakładałem. ;-)

---------- Post dopisany 08-12-2013 at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany 30-11-2013 at 20:48 ----------

a4evyqub.jpgy9u4u3yv.jpg

Oto fotki. Wnętrze. Fotele z lifta, dekory w kolorze szczotkowanym Alu. Z zewnątrz lusterko duże z angola. ;-)

Opublikowano

To szczotkowane alu to w jakiej technologii robione? oklejaleś? Wygląda bardzo fajnie :guma:

Opublikowano
To szczotkowane alu to w jakiej technologii robione? oklejaleś? Wygląda bardzo fajnie :guma:

Folia 3D ;-)

Opublikowano

3M FOLIA ALUMINIUM SZCZOTKOWANE DI-NOC Szer 122cm (3732619168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Coś takiego? Jak mi się będzie nudzić to sobie też takie machne:kox: koszt jak widze niewielki a efekt jest git- przynajmniej na zdjęciach:wink:

Opublikowano

y2uqe5uh.jpg

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ----------

3M FOLIA ALUMINIUM SZCZOTKOWANE DI-NOC Szer 122cm (3732619168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Coś takiego? Jak mi się będzie nudzić to sobie też takie machne:kox: koszt jak widze niewielki a efekt jest git- przynajmniej na zdjęciach:wink:

Folia może być ta. Ja kupiłem za 50zł o wymiarach 100cm x 50cm. Musisz patrzeć przy zakupie jak idzie wzór. Jak znajdę to podesle gdzie kupiłem. Aha i kup sobie podkład (primer) do folii bo ja musiałem poprawiać bo na końcach zaczęła się latem zwijać od temperatury a ten podkład utwardza klej. Fiolka 10ml starczy. I z tym podkładem jest super. Zresztą mogą potwierdzić ci co widzieli na żywo auto. Bynajmniej ja jestem mega zadowolony.

Opublikowano

ładnie Bidzio:wink:

Opublikowano

A jak! Cały czas do przodu.

Opublikowano

Felgi Sobie pomaluj jak w Ibizie Ci zrobiłem a nie jakieś śrupy tutaj na forum wrzucasz :D Jeszcze rdza przeskoczy na blache i korniki będą miały wyżerkę na święta :grin::grin:

Opublikowano
Felgi Sobie pomaluj jak w Ibizie Ci zrobiłem a nie jakieś śrupy tutaj na forum wrzucasz :D Jeszcze rdza przeskoczy na blache i korniki będą miały wyżerkę na święta :grin::grin:

Dobrze że ty masz czerwony to chociaż nie widać jak go Rudy bierze. A to malowanie to o kant d*py bo i tak brudne to nie widać efektu... To jest zimowka heloł!!! Zresztą mam ori kołpaki.

Opublikowano
ori kołpaki.

no to szacun na dzielni :grin:

Opublikowano
ori kołpaki.

no to szacun na dzielni :grin:

A jak! Wszy po ścianach Ale w dwu szeregu!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...