pocas Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 How to Transfer Your Contacts From Gmail to Your iPhone | Tech Tips - Salon.com Tym się podpierałem jak kobitce zrzucałem kontakty z Desire HD na 4S.
addassko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 jaki polecicie program do konwertowania plikow na mp4... tak zeby hulalo w iPadzie i Iphon`ie najlepiej link pelna wersja i zlamana
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Samsung Galaxy S IV: mamy pierwsze zdjęcie i specyfikację! - Tech - WP.PL
variocustoms Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dev tematy pomyliłeś Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Buszek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wziąłem właśnie dziewczynie iphona 5, zastanawiam sie kto bedzie go częściej używał dziwilo mnie wcześniej ze 4s ma opcje hot spotu a ten nie ale po przesthdiowaniu go znalazłem ta opcje szkoda ze tak głęboko schowali
horny devil Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 A ja ostatnio bawiłem się tym https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.pich.android.uhud2&hl=pl Na htc 7 mozart i wp7 całkiem fajnie śmiga (oczywiście odpowiednik na wp7 a nie android) App daje radę zwłaszcza w nocy
Norbi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie też pogorszyła się Wam jakość wifi po wgraniu softu 6.1? Jeżeli jeszcze ktoś tego nie zrobił to odradzam jak na razie. W sieci mnóstwo tematów związanych z tym problemem. Efekt u mnie jest taki, jakby połowa domu zniknęła mi z pod zasięgu sieci... Masakra.
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 U mnie na Iphone4 wszystko ok z wifi Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Timac Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ja tam nic takiego nie stwierdzilem, jak dzialalo tak dziala iPhone using Tapatalk
Norbi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 To w takim razie może zbieg okoliczności i poprostu router mi się zaczyna buntować. W jażdym bądź razie w necie sporo problemów podobnych do mojego. Też używam 4-ki.
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zrób reset routera i sprawdź czy takie same objawy
Buszek Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie dobra aplikacja Zello działa jak krotkofowka, niezła beka działa ciagle jak sie w tle zostawi:decayed:
jedrekx Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 wiecie jaki jest mniej więcej koszt wymiany gniazda dock do ładowania?
Gość cwiara Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Panowie i Panie dziś wyszedł Jailbreak dla ios 6.0.1 , 6.1 dla ip 5 , 4S , 4 i innych urządzen aple oprócz Aple TV. Już wgrane i śmiga aż miło http://www.evasi0n.com/
Gość cwiara Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 dostęp do plików systemowych. Instaluje się coś podobnego do app store, w którym są apki że całkowićie zmieniają funkcjonalność ip. Np. apka do raportów sms, możliwość wysyłania plikow przez bt, szybki dostęp do włączania bt, wifi, transmisji danych podobnie jak w andku i wiele wiele innych. Naprawde warto.
Norbi Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 co daje taki jailbreak? Też chciałem zapytać, ale jakoś tak...
Gość cwiara Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Cydia - Aplikacje i rozszerzenia Tu panowie macie najlepsze apki w Cydii czyli sklepu z apkami po jailbreaku.
RS Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Ja sie nauczylem bez Jilbrejka i nie narzekam. Nawet wole tak bo za kazdym razem czekanie po aktualizacji na Jilbrejka mnie wkurzalo, no i za kazdym razem instalka na nowo programow, - nie dla mnie...
Gość cwiara Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 No niby tak ale zeby nie mozna bylo przez bt wysylac plikow to jest nieporozumienie w sprzecie tej klasy i w tej cenie. Ja zrobilem jailbreaka i nic mi sie nie usunelo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi