fanthomas18 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jest sklejony z kratką klejem na ciepło, czyli regulacji nie ma
bidzio1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No to trochę lipa... Jak ci to święci?
fanthomas18 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Powiem Ci, że jest różnica jak się w nocy czy wieczorem jedzie, ładniej doświetla pobocze, moim zdaniem spełniają swoje zadanie
Kwinto69 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 tak tylko właśnie na sztywno wklejone to najpierw przymiarkę trzeba strzelić gdzie doświetla
fanthomas18 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No ja przymiarki robiłem, żeby to miało jakikolwiek sens, bo po co halo które świecą ch*j wie gdzie?
SnOOpie Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czy ktoś może wypowiedzieć się nt takich halogenów? LAMPY DODATKOWE SOCZEWKOWE - SOCZEWKI - 55MM -WAWA (3867537830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mają one 13cm długości więc czy nie będą za długie? Szukalem info o dlugości halogenów z fiata 500 dla porównania lecz nigdzie nie znalazłem. Mógłby jakiś szczęśliwy posiadacz przymierzyć i podac tutaj? Pozdrawiam
bidzio1 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Będę miał chwile to zmierze. A tak z doświadczenia powiem ci ze te wszystkie halogeny firmy krzak świecą co najmniej dziwnie. Jakoś te firmowe co są oryginalnie montowane świecą dużo lepiej. Juz nawet polskie wesemy nawet dobrze świecą.
SnOOpie Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Będę miał chwile to zmierze. A tak z doświadczenia powiem ci ze te wszystkie halogeny firmy krzak świecą co najmniej dziwnie. Jakoś te firmowe co są oryginalnie montowane świecą dużo lepiej. Juz nawet polskie wesemy nawet dobrze świecą. Takiej odpowiedzi w zasadzie oczekiwałem. Sprawdze jeszcze te wesemy i może tam coś ciekawego znajdę a jeśli nie to kupuję te z 500. Przynajmiej są już sprawdzone i dobrze wyglądają. A jest może jakaś inna opcja na soczewki?
bidzio1 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie wiem od czasu kiedy mam te to nie sprawdzałem nic innego.
Długas Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Odkopię trochę!! Na tych z 500 jest regulacja po takim montażu?? I jaką mają wtyczkę??
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja to zamontowalem w taki sposób ze jest regulacja. Kostka... nie pamiętam. Ja sobie wprowadziłem swoje kostki inne.
bidzio1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Niedługo wpadnie zderzak z s4 i na nowo będę kombinować z halo... Bo tam nie ma.
Damiandix Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 W S4 te krateczki są węższe więc chyba będziesz musiał znowu wykazać się kreatywnością
Długas Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 no to czekamy ale jak coś to byłbym chętny na te z 500 jak byś sprzedawał ;p też się przymierzam, ale te z fabii jakoś nie do końca do mnie przemawiają
bidzio1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 W S4 te krateczki są węższe więc chyba będziesz musiał znowu wykazać się kreatywnością No tylko ze w tym zderzaku ktoś zamontowal ledy z s6 c6 i kratki są wycięte. Więc ledy zostaną bo nie będę kupował nowych kratek. Zobaczę czy będzie tam jakieś miejsce na halo...
DaN0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ok, a co z tymi halogenami z Octavii? Nie ma problemu z montażem, czy trzeba przerabiać prócz kratki? Sory za odkurzanie tematu, ale nic o tej Octavii nie wyczytałem.
bidzio1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Bo nie było nic o halogenach z Octavii... z Fabii montowalem.
Rekomendowane odpowiedzi