Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mój pomysł na... halogeny w b5 przed liftem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sklejony z kratką klejem na ciepło, czyli regulacji nie ma

Opublikowano

No to trochę lipa... Jak ci to święci?

Opublikowano

Powiem Ci, że jest różnica jak się w nocy czy wieczorem jedzie, ładniej doświetla pobocze, moim zdaniem spełniają swoje zadanie :)

Opublikowano

tak tylko właśnie na sztywno wklejone to najpierw przymiarkę trzeba strzelić gdzie doświetla

Opublikowano

No ja przymiarki robiłem, żeby to miało jakikolwiek sens, bo po co halo które świecą ch*j wie gdzie?

Opublikowano

Czy ktoś może wypowiedzieć się nt takich halogenów?

LAMPY DODATKOWE SOCZEWKOWE - SOCZEWKI - 55MM -WAWA (3867537830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mają one 13cm długości więc czy nie będą za długie?

Szukalem info o dlugości halogenów z fiata 500 dla porównania lecz nigdzie nie znalazłem. Mógłby jakiś szczęśliwy posiadacz przymierzyć i podac tutaj?

Pozdrawiam

Opublikowano

Będę miał chwile to zmierze. A tak z doświadczenia powiem ci ze te wszystkie halogeny firmy krzak świecą co najmniej dziwnie. Jakoś te firmowe co są oryginalnie montowane świecą dużo lepiej. Juz nawet polskie wesemy nawet dobrze świecą.

Opublikowano
Będę miał chwile to zmierze. A tak z doświadczenia powiem ci ze te wszystkie halogeny firmy krzak świecą co najmniej dziwnie. Jakoś te firmowe co są oryginalnie montowane świecą dużo lepiej. Juz nawet polskie wesemy nawet dobrze świecą.

Takiej odpowiedzi w zasadzie oczekiwałem. Sprawdze jeszcze te wesemy i może tam coś ciekawego znajdę a jeśli nie to kupuję te z 500. Przynajmiej są już sprawdzone i dobrze wyglądają. A jest może jakaś inna opcja na soczewki?

Opublikowano

Nie wiem od czasu kiedy mam te to nie sprawdzałem nic innego.

Opublikowano

Ja to zamontowalem w taki sposób ze jest regulacja. Kostka... nie pamiętam. Ja sobie wprowadziłem swoje kostki inne.

Opublikowano

Niedługo wpadnie zderzak z s4 i na nowo będę kombinować z halo... Bo tam nie ma.

Opublikowano

W S4 te krateczki są węższe więc chyba będziesz musiał znowu wykazać się kreatywnością :wink:

Opublikowano

no to czekamy ale jak coś to byłbym chętny na te z 500 jak byś sprzedawał ;p też się przymierzam, ale te z fabii jakoś nie do końca do mnie przemawiają:kwasny:

Opublikowano
W S4 te krateczki są węższe więc chyba będziesz musiał znowu wykazać się kreatywnością :wink:

No tylko ze w tym zderzaku ktoś zamontowal ledy z s6 c6 i kratki są wycięte. Więc ledy zostaną bo nie będę kupował nowych kratek. Zobaczę czy będzie tam jakieś miejsce na halo...

Opublikowano

Ale ze co fajny efekt?

Opublikowano

Ok, a co z tymi halogenami z Octavii? Nie ma problemu z montażem, czy trzeba przerabiać prócz kratki?

Sory za odkurzanie tematu, ale nic o tej Octavii nie wyczytałem.

Opublikowano

Bo nie było nic o halogenach z Octavii... z Fabii montowalem.