czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ## PO ZAKUPIE ## Wyposażenie seryjne: # wspomaganie kiery # ABS # el.lusterka # el.szyby przód # klimatronik # 2x Airbag # centralny zamek Plany zrealizowane: ## NA ZEWNĄTRZ ## # lampy zespolone # bixenon # LED rejestracja # gwint FK # kierunkowskazy USA # swap na 2.8 v6 # swap hamulcy z 280 na 288(wentylowane) # przelotowy układ wydechowy # malowanie całości # liftowe poszycia # liftowe błotniki # zderzak przód s4 lift # progi s4 # usunięcie listw drzwiowych # klapa USA # Lampy tylne II Lift led by bidzio # koła 3sdm 0.06(2014) # ori blenda rejestracji s4 usa # grill/atrapa ori rs4 ## W ŚRODKU ## # podłokietnik # CB radio # podświetlane kratki # full fis # kiera sline # dekory w alcantarze # 4x el szyby # bose # lampka burdelówa W8 # obszycie kierownicy, czerwona nić, pikowana skóra # zabudowa subwoofera w oryginalnym miejscu zmieniarki # czarny sufit # konsola 2 din # navigation plus # licznik s6 c5 # recaro rs4 w elektryce + grzane ## Plany na sezon 2014 ## # zderzak tył s4 / lift zespawany z pdc # dokładka cupra # chromowane wycieraczki # świecące wentyle # stroboskopy # lexy - led # 3metrowa antena CB # lusterka BMW M3 # hid 12k AKTUALNIE BYŁO BYŁO - WRZESIEŃ 2011 Wykonane mody: lampy liftowe styczeń 2012 wreszcie na feldze, póki co skromnie 16x9j:wink: kwiecień 2012 -40mm sprężyny FK czerwiec 2012 19' sline czerwiec 2012 gwint fk lipiec 2012 kratki lift lampka w8 burdelówa kubły w skórze licznik fis bbs ch 18" 8j dekory w alcantarze kierunki USA - BI-xenon obszycie kiery gładki zderzak na przodnie zabudowa subwoofera 4x el szyby + BOSE SWAP 1.6 --> 2.4 v6 AUDI CONCERT II miety na pokładzie: LIFT + USA LEDY i LAMPY II LIFT
przemko8 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 całkiem niezły kawałek metalu ale bierz się stary za rezanie bo nudno trochę jest... :gwizdanie:
Cris Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 na lato planujesz jakies felgi wieksze??
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 17' juz idą DPD i glebe, ale chciałbym zachowac komfort jazdy ;o
Maxcudo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 czorny_07 Weź przykład z medik'a i obadaj, co z furmanką zrobił, która kiedyś wyglądała jak Twoja teraz, i już wiesz w jakim kierunku iść :gwizdanie:
przemko8 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Normalnie klon mojego no wręcz identyczne...
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Normalnie klon mojego Ty miałeś wypas, dokładki w kolorze, ja mam biedowóz, czarne dokładki, klamki i lusterka
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 coś w ten desen, oczywiscie malowanko
czorny_07 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Teraz mam w planie kupić lampy zespolone po lifcie + xenon ;O
duffy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 jak mówisz ze medik miał łatwiej to zajrzyj do mojego złomka
LU_Angel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie podążaj ta droga co medik, bo stracisz wiare w cokolwiek... masz mały bonus bo masz juz tylne lampki zmienione, piszesz o body S4. Ja ci mogę powiedziec że drugi raz w życiu nie chce tego robic, za dużo problemów za dużo wypadło mi włosów z głowy przez to.... Ja bym zrobił tak..... zmienił koło na min 18`( cultową), zmienił przednie lampy, walnąc to co przedmówcy w kolor nadwozia, a reszta kasy w airraida... na dokładke wnętrze w skórę razem z kierą ( może byc poliftowa 4 ramienna )
medik Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie podążaj ta droga co medik, bo stracisz wiare w cokolwiek... ??? nic nie rozumiem.
LU_Angel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bo Ty jesteś szalony o to mi chodziło... Ile razy ktos mówił, pisał że robisz to lub coś innego dziwnego, ale ty z uporem maniaka parłeś do celu.... tylko gratki sie należą...to fakt, ale nie każdy jest Tobą...
czorny_07 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 jak mówisz ze medik miał łatwiej to zajrzyj do mojego złomka Skąd jesteś? Bo ja PWL, widze FZI to blisko
duffy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 jak mówisz ze medik miał łatwiej to zajrzyj do mojego złomka Skąd jesteś? Bo ja PWL, widze FZI to blisko z Babimostu
czorny_07 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 to blisko, kiedyś sie ustawimy Dodatkowo obkleiłem sobie grill carbonem, nie chciałem malować bo jak mi sie coś odwidzi to wystarczy, że zedre folie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:41_________________________________________________co sadzicie o carbonie?
Rekomendowane odpowiedzi