Wajsik86 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 haha hejterzy:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 moim zdaniem jak najbardziej na plus az interesuje mnie koszt tej operacji jak mozna prosic to prosze pw moim zdaniem twoje auto twoja kasa jak cie stac i ci nie szkoda to dobrze ja tam wole poczciwe b5 niż b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 moim zdaniem jak najbardziej na plus az interesuje mnie koszt tej operacji jak mozna prosic to prosze pw moim zdaniem twoje auto twoja kasa jak cie stac i ci nie szkoda to dobrze ja tam wole poczciwe b5 niż b6 jakiej operacji koszt, nic nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 moim zdaniem jak najbardziej na plus az interesuje mnie koszt tej operacji jak mozna prosic to prosze pw moim zdaniem twoje auto twoja kasa jak cie stac i ci nie szkoda to dobrze ja tam wole poczciwe b5 niż b6 jakiej operacji koszt, nic nie czaje no nerki,bo żeś tyle w auto wpakował już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif a ten skąd się urwał ?? pewnie z Instytutu Filologii Polskiej Gruba fura... szkoda że dotarłem tu dopiero szukając gościa z Twojego podpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 mam tą listwę na próg dzwoniłem ale chyba jeszcze naebany jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 mam tą listwę na próg dzwoniłem ale chyba jeszcze naebany jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oglądałem macałem audi daje radę,koło na żywca naprawde fajnie wygląda w tym kolorze.Miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oglądałem macałem audi daje radę,koło na żywca naprawde fajnie wygląda w tym kolorze.Miło było poznać było miło, twoje merce rwą suty, seria na glebie, naprawde syta obu więcej zlotów na takim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No ogarneli chłopaki organizację jak trzeba.E bez przesady przyzwoicie wygląda:wink: Fajny masz patent z subem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- No ogarneli chłopaki organizację jak trzeba.E bez przesady przyzwoicie wygląda:wink: Fajny masz patent z subem:naughty: mieliśmy strzelić jakieś zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No właśnie,gdzieś uciekłeś potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kierwa, mialem jechac, ale przez problemy z dziewczyna odpuscilem xd Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kierwa, mialem jechac, ale przez problemy z dziewczyna odpuscilem xdWysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk z tą kozą by Cie nie wpuścili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wal sie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 zaczynami zbierać graty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ładnie sie prezenci, tylko wytyraj jeszcze od jawora prawe lustro:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ładnie sie prezenci, tylko wytyraj jeszcze od jawora prawe lustro:wink: Zapomnij, to taka sknyra jest, ze on to mi nie da zarobic Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/48/19/08/3148190839zaczynami zbierać graty... Nie chcę Cię zniechęcać, ale V6 chyba więcej waży niż AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na powietrzu będzie koks:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi