Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Moja czerwona A4, zawieszenie -30mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Audi posiadam od miesiaca i jak narazie sprawuje sie swietnie :> Brak wad i zastrzezen, nigdy nie rozbita. Data produkcji 22.11.1996. Posiada el. szyby klimatronic kierownice S-line orginalne radio delta ze zmieniareczka ( o dziwo dziala). Odkad ja kupilem dorzucilem tylko felgi 17 cali ale jakies male sie wydaja :evil: Planuje jeszcze przyciemnic szybki no i zalozyc chromowane lusterka i obwodki szyb( mam je juz ale czekam az sie ociepli) no i moze modyfykacja mechaniczna jak bede mial zbyt duzo pieniedzy to przerobie ja na 1.8T :tongue4:

oto ona:

abcd0011od9.th.jpg

abcd0012ds8.th.jpg

abcd0013nz7.th.jpg

abcd0015uo5.th.jpg

abcd0014gt6.th.jpg

i jak?? :> Aha... przebieg 220 tys oryginalny stan auta perfekcyjny...

P.S nikt dzisiaj za mna nie cisnąl w strone stolicy czarnym avantem b6?? :decayed:

Mody: doszla gleba -30 same springi h%r... Beda tez depo lampki łaczone... Chce ktos kupic stare valeo?? :)

dsc00254wq4.th.jpg

nowsze "stare" fotki:

dsc00390e.th.jpg

dsc00220dt.th.jpg

Opublikowano

Autko ladne.. :th:

A zamiast lusterek, zainwestuj w poliftowe lampki.. :kox:

Ale niestety mechanicznie z silnikiem nic nie zdzialasz.. :thumbdown:

Opublikowano

Dlaczego nie?? Potrzeba tylko rozbita maszynke wyciaga sie turbo kolektor i intercoler. Wszystko jest przystosowane do zalozenia tego. A do komputerka wgrywa sie inne mapy. Kwestia 2,5 tys jak robi sie to samemu :) No ale narazie mi wystarcza.

P.S lampki sa juz te po pierwszym lifcie. Nie tak??

Opublikowano

Piękna meksykańska czerwień nie wiem czy bedzie ci się opłacało szybki przydym a nie folia i bedzie :kox: obejrzyj sobie moją ske zapraszam

Opublikowano

no silniczek jak mój , ogólnie spoko .a oto co proponuje zmienic

-białe kierunki boczne

-i koniecznie sprezynki obniżające, bo wysoko stoi teraz na tych felach

-lampki przednie Valeo zespolone

i bedzie wygladac o niebo lepiej , co do lusterek to mieszane uczucia sa ale dla mnie to niebardzo :thumbdown: ale to moje zdanie . .pozdroo

Opublikowano

MŁODY-AUDI szukajka prawde Ci powie.. :naughty:

Zeby nie bylo OT..

Wandej jeszcze dokladki w kolorek.. :th:

Opublikowano

Ładna tylko troszkę wysoko zawieszona.Z szybkami będzie git :a4fan:

Ps.mam do sprzedania nakładki chrom.

Opublikowano

Ładne autko takie jak moje wrzuc białe kierunki nie duzy koszt a efekt :th: no i troszke zawias w dól

Opublikowano

bardzo ładna... :th: tylko tak jak koledzy piszą zawieszenie troszkę niżej i będzie się ładnie prezentować

Opublikowano

i jak gleba wyszla? bo jezdzi sie cudownie :naughty:

P.S nie chce nikt kupic lamp valeo dzielonych??

Opublikowano

dropsone - auto super wygląda :good: Też mam taki sam silnik i coś będę kombinował z nim tylko póki co funduszy brakuje :gwizdanie: ale w grę będzie wchodziła tylko wymiana silnika na 1.8 T :rolleyes:

Opublikowano

dropsone - auto super wygląda :good: Też mam taki sam silnik i coś będę kombinował z nim tylko póki co funduszy brakuje :gwizdanie: ale w grę będzie wchodziła tylko wymiana silnika na 1.8 T :rolleyes:

to auto wandeja ja mam zeciora...

Opublikowano

Ja tak sie wlasnie zastanawiam czy zmieniac silnik ale moze pod koniec roku bede kupowal B6 :naughty: chyba ze kupie CBR600 :gwizdanie:

Opublikowano

Witam. Mam ten sam kolor :audi: . Ogólnie auto super.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...