Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zmiana podświetlenia zegarów na Białe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy chciałbym zmienić podświetlenie zegarów na białe:) (a4 Lift) czy da rade?? I czy jest możliwość przy tym aby skazówki zostały czerwone??? :)

Opublikowano

Nie masz pojęcia jak wyjąć licznik a do przeróbek chcesz się zabierać, powodzenia w psuciu autka :polew:

Opublikowano

Nie będą pasować. Szukaj ledów pod instalację 12v :cool1:

Opublikowano

Koledzy jeszcze jedno info mnie interesuje. Czy jak odlacze akumulator i bez kluczykow w stacyjce odłacze licznik furka mi odpali?? Nie bedzie zadnych błedów?? :confused4:

Opublikowano

Jak odłączysz licznik, a po profilu widzę, że auto masz '99 to tym samym odłączysz immobiliser, więc wydaje mi się , że nici z odpalenia na dłuższy czas.

Opublikowano

Kup poliftowy licznik podświetlany na biało, jeżeli masz zwykły z małym wyświetlaczem albo jeszcze bez to nie będzie drogi bo wszyscy szaleją za wariantami z pełnym komputerem i nikt zwykłych nie chce. Innego wyjścia poza grożącym uwaleniem przez Ciebie licznika w trakcie przeróbki i dalszymi pytaniami "co teraz zrobić ?" nie widzę.

Opublikowano

Kup poliftowy licznik podświetlany na biało, jeżeli masz zwykły z małym wyświetlaczem albo jeszcze bez to nie będzie drogi bo wszyscy szaleją za wariantami z pełnym komputerem i nikt zwykłych nie chce. Innego wyjścia poza grożącym uwaleniem przez Ciebie licznika w trakcie przeróbki i dalszymi pytaniami "co teraz zrobić ?" nie widzę.

dokładnie tak zrób :)

ja mam czerwone podświetlenie i mnie się podoba...

a co do zmywania tego czerwonego koloru jakimś tam rozpuszczalnikiem tak jak ktoś tam wcześniej pokazał to dla mnie wygląda jak kupa w lesie...

w jednym miejscu jaśniej a w drugim ciemniej...lipa po całości

Opublikowano

dokładnie tak zrób :)

ja mam czerwone podświetlenie i mnie się podoba...

a co do zmywania tego czerwonego koloru jakimś tam rozpuszczalnikiem tak jak ktoś tam wcześniej pokazał to dla mnie wygląda jak kupa w lesie...

w jednym miejscu jaśniej a w drugim ciemniej...lipa po całości

zgadzam sie w 100% z kolegą :good:

Opublikowano

Przecież on ma 99', tak więc pewnie już 100km/h na środku licznika - w tych budzikach można śmiało wymieniać diody na białe smd - przerabiałem temat.