Korzeń Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Witam. Szukam A4 dla siebie od paru miesięcy. Znalazłem ładną sztukę. 2000 rok, 2.8 Q, bogato wyposażona. Ale nie w tutaj pytanie. Środek, deska rozdzielcza, kokpit jest koloru (siut) niebieskiego ;( Co można by z tym zrobić? Okleić? Wymienić? Pomalować? Proszę o dyskusję.prosze pisac temat zgodnie z regulaminem i uzupełnic profil
pre_pl Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 wymienić, ale będzie sporo tego do wymiany.... Lepiej znajdź coś innego, jak ci tak kolor mocno przeszkadza.
Wąski Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 W Krakowie jest taki zakład mogą Ci pomalować.Współpracują z bardzo dobrym tapicerem samochodowym.Myślę że warto zadzwonic i pomogą.A jak nie to pokochac ten kolor albo szukać innego? http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/aibagi_hiuart_sprzedaz_i_regeneracja_airbagow_elektronika_samochodowa-t25881.0.html
audia4s4 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Po co zmieniac,to bys musiał wszystko zmienic boczne tapicerki itp. Poprostu tak jak napisał wit.s pokochaj ten kolor :>
drarek Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Ja w swoim mam tapicerkę koloru granatowego. Na początku też miałem podobne zdanie na ten temat jak Ty, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jednak teraz uważam, że kolorek jest za***isty Co do malowania to raczej bym odradzał, lepiej już poszukaj egzemplarza z taką tapicerką jaka Ci się podoba. Ja osobiście jeśli autko jest sprawdzone i w dobrym stanie to bym bez zastanowienia brał :> Pozdrawiam
Bawół Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Mam takie samo wnętrze + jasna skóra . Myślę że wyglada super. NIechcę innego..
Rekomendowane odpowiedzi