tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Gdyby ktoś leciał ze Śląska w okolice Wałbrzycha - Dzierżoniowa, to dajcie znać... małą, ale ciężką paczke mam do przywiezienia z tamtych rejonów Szkoda że nie wiedziałem wcześniej, w sobotę byłem na dolnym śląsku i kręciłem się po okolicy
Majkel Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Gdyby ktoś leciał ze Śląska w okolice Wałbrzycha - Dzierżoniowa, to dajcie znać... małą, ale ciężką paczke mam do przywiezienia z tamtych rejonów Szkoda że nie wiedziałem wcześniej, w sobotę byłem na dolnym śląsku i kręciłem się po okolicy Spoko, towaru jednak nie będzie Ale dzięki za odzew
Miszka82 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 czwartek lecę na Wrocław/Świdnicę - tu mogę zabrać odebrać jakieś przedmioty sobota ok 9 pomykam do Ulanowa niedaleko Stalowej Woli - tu mogę zabrać coś , w drodze powrotnej Yaris będzie załadowany full
Bulczas Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie leci ktoś w okolice Poznania?
armando Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam. Kursuje ktos do Warszawy? Interesuje mnie dzielnica Ochota. Prosze PW
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Leci ktoś w okolice Lubina ? (nie Lublina ) Leci ktoś do Warszawy ?
egon47 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Pany jedzie ktos do radomia albo przez radom ??
turzol Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Leci ktoś w okolice Lubina ? (nie Lublina ) Leci ktoś do Warszawy ? Lecialem na Lubin w poniedzialek...przegapilem wpis. W poniedzialek lece na Lodz (manufaktura) z Tychów,ktos cos?
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Leci ktoś w okolice Lubina ? (nie Lublina ) Leci ktoś do Warszawy ? Lecialem na Lubin w poniedzialek...przegapilem wpis.W poniedzialek lece na Lodz (manufaktura) z Tychów,ktos cos? no to lipa jak będziesz leciał jeszcze daj znać mam tam coś do odbioru -
turzol Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Leci ktoś w okolice Lubina ? (nie Lublina ) Leci ktoś do Warszawy ? Lecialem na Lubin w poniedzialek...przegapilem wpis.W poniedzialek lece na Lodz (manufaktura) z Tychów,ktos cos? no to lipa jak będziesz leciał jeszcze daj znać mam tam coś do odbioru -Byc moze za kilka dni polece do Jeleniej G, dam znac
Miszka82 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 jutro wieczorem lecę na Szczecin , wracam środa czwartek, jadę sam więc co wejdzie do avanta mogę zabrać w sobotę lecę za Łomżę wracam w niedzielę mogę coś zabrać jak potrzeba
egon47 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pany jedzie ktos do Leszna Wielkopolska??
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pany jedzie ktos do Leszna Wielkopolska?? chcesz się z chaty wyrwać ,a kluczyki masz zabrane ??
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Lece jutro na Kraków ...jakby ktoś coś ..to kom lub pw Lece jutro do Radomia.... reszta jak wyżej wyszłane z lte Lecę do Wrocławia...jakby ktoś ,coś to kom Śmigam na Kraków...fon jak coś Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi