Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l o kjeraaaaa :naughty: elegancko! no nie narzekam:decayed: tylko zdrówko nie te co ma być witaj w klubie... od soboty też zdycham, a poprawy nie widać...
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l no najlepsze to, że jak odstawiłem antybiotyki:bag: i leczę się naturalnymi metodami to lepiej się czuję
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l ja wczoraj dostałem antybiotyk na 3 dni i dzisiaj mnie połamało na maxa... W tamtym tygodniu przesadziłem z klimą i mam teraz za swoje... ale do weekendu mam nadzieje się wykurować
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Grzesiu 70 i 68 % więc są gut no to ładne są ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- ja wczoraj dostałem antybiotyk na 3 dni i dzisiaj mnie połamało na maxa... W tamtym tygodniu przesadziłem z klimą i mam teraz za swoje... ale do weekendu mam nadzieje się wykurować ja od kilku dni metody naturalne:decayed:
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Na tej fotce te wszystkie kable to plusy bo plus i minus daje plus.... ma sie uprawnienia 1Kv...
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Na tej fotce te wszystkie kable to plusy bo plus i minus daje plus.... ma sie uprawnienia 1Kv... Ty już nie pij, bo wczoraj wieczór z rankiem Ci się podupcył a teraz wątki:polew:
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Na tej fotce te wszystkie kable to plusy bo plus i minus daje plus.... ma sie uprawnienia 1Kv... Mario nie wiem jak te uprawnienia ale w matematyce + i minus daje minus a minus i minus daje +